Mene bas zanima kakve je kvalitete Sinsay robica jer realno zaodrasle je užas. Nista sto sam tamo kupilanije bilo upotrijebljivo nakon prvog pranja.
Ovo za socijalizaciju se slazem… negdje sam procitala da oni imaju potrebe za drustvomvrsnjaka tek nakon 2 godine.
Ne znam jesam li ja cudak no ja ne primijecujem da moj malac ne moze bez mene ili da ga npr samo ja mogu umiriti, nahranitii sl. kao sto neke mame tvrde. Najvise je sa mnom no kad bude i s tatom ili dedom i bakom smije se i sretan je i nije bitno jesam li ja pored. Dok je frendicin mali sad 7 mj i nije se duze od 10 min odvojila od njega jer tvrdi da place… cini mi se da je u njoj problem s odvajanjem. Ja odem solo i nema me po nekoliko sati i on je zadovoljan.
LoSa to bi isto mogli reć za Primark odjecu pa opet meni jedni od npr. najboljih bodija za klince. Naletim na losiju a nekad na odlicnu robu. A radije bi da mi se raskupusa 5 bodija za 54 kn nego za 154kn...
Ma bez brige pa i logično je da su s nama skoro većinu dana,mi smo na porodiljnom...al da, cesto mame rade problem,neke i nesvjesno...
Meni je bas jucer mm rekao da mu je zao sad sto mi je prigovarao i brojao sto sam toliko robice nakupovala za malu unaprijed. Doduse mi nju mjerili ima nekih 57 - 58 cm i jos uvijek stane u bodije od c&a. Zapravo malo joj je par tutica 56. Meni samo 1 bodij je njoj kratak i to amo rijesili sa onim produzetkom. , 🤷♀️ Ne znam koja je to fora da moja jos stane u sve 56 cak joj neki 56 iz kika i lidla veliko jos tj onako slampavo joj stoji jer joj siroko jako.
Sva sreca na viberu pa se bar tako ju vide baka, nona, tete... A zbilja ce mislit da postoji samo 7 ljudi na svijetu. Al tako eej kako je. Da ne bi bila ovisna 100 posto o meni mi prakticiramo da je dio dana s tatom, dok ja odmorim, peglam, pecem kolace. Cujem ju da place i borim se zbilja da ne odem ju ja umiriti al zelim da i s njim moze biti sama.
I evo upeavo jede nakon 8h odspavanih 😳😳
Grizli di si nabavila te produžetke? Jer njoj su već i neki 62 na knap po dužini, ne kužim na koju foru ako ima 58cm. A u širinu ogromni..
[/url
Mom hvala na info. Morat cemo zvati krizni stozer da vidimo sto napraviti jer se ne smijemo tu kretati s obzirom da nam tu nije prebivaliste...mi smo dosli ovdje prije restrikcija nadam se da ce imat milosti :/ zasad ga stalno stavljam na cicu, pijem puno vode, tusiranje u toplom. Nemam pojma, nadam se jos da ce se pokrenut mlijeko ali zasad nema rezultata.
Mislim da mom malcu i smeta ova kuca. Odjednom pocne gledati oko sebe i energicno plakati, i tesko ga je umiriti. Jadnicak.
Losa, tek ce oni kasnije postat jako povezani s nama. Zasad vole sa svima biti i dozvoljavaju ti da se udaljis, ali to ce se promjeniti u drugoj polovini prve godine.
Dobro jutro 🙂
Nama je jucer bio "plači dan"...al sva sreća spavao od 8-1 i onda do 5:15..ja zalegla odmah u 8 tako da sam naspavana ako i dns bude dan ko jučer.
.
Meni od ove izolacije sad jedino tesko pada sto necemo moci za Uskrs kod mojih nego ce prvi Uskrs provesti u 4 zida 😔 Al svakodnevno priča s obje bake preko messengera.
.
Moram mu od nekud narucit neke igracke i ono za grickat...stalno samo trpa sake i trlja desne,valjda bi obje nagurao da stanu. Poceo je pomalo hvatati stvari u gymu,vjerujem i dalje nesvjesno al zgrabi i ne pusta 😄 i odmah sve u usta vuče. Sad ga gledam,lezi u kreveticu i prebire prstima...ko u crticima kad smišljaju opaki plan 😂😂
Lavice slazem se za Primarkt... mozda je i Sinsay super :-) Meni je i Oepco ok. Makar mi sad bodici 62 Primarkovi nikako ne odgovaraju jer su široki a kratki pa su mom malcu prekratki a preširoki. Prije su mi bili ok. Evo npr Primarkt 62 mu prekratak a Lidlovi bodici 50/56 su mu ok. U Kiku sam mu uzela neke hlacice 62 i premale su mu. Jako ovisi o proizvođaču. Pepcov 68 mu je ok. Sad nosi raspon odjece od 50 do 68 Pred par tjedana je bio 60 cm, sad je jos narastao. Danas idemo pedijatrici pa cemo vidjet. Zvala sam ujutro i rekla da dođemo. Ona ima ambulantu van doma zdravlja.
E da... ja sam primijetila da su mi najbolji bodici iz Lidla Lupilu i oni neki iz Kauflanda Kuniboo ili tako nešto. Ti bodici u Kauflandu su bili 3 za 20 kn a bas su super svi perivi na 60 stupnjeva i ne mjenjaju oblik nakon pranja.
cure iz zg koje ste trazile novce od grada, pitanje. sto ste dostavile kao potvrdu racuna za isplatu?
na kartici od banke ne pise oib. slikala sam ugovor o otvaranju racuna ali dobila sam rjesenje da to nije dobro. tamo mi je staro prezime, al kaj nije bitno da je isti oib? uopce ne kuzim kaj bi trebala dostavit...
cure iz zg koje ste trazile novce od grada, pitanje. sto ste dostavile kao potvrdu racuna za isplatu?
na kartici od banke ne pise oib. slikala sam ugovor o otvaranju racuna ali dobila sam rjesenje da to nije dobro. tamo mi je staro prezime, al kaj nije bitno da je isti oib? uopce ne kuzim kaj bi trebala dostavit…
Ne znam da li je u ZG možda drugačije ali meni je trebao doslovno samo IBAN.. znači,slika kartice tekućeg s prednje strane
[/url
Lavice slazem se za Primarkt… mozda je i Sinsay super :-) Meni je i Oepco ok. Makar mi sad bodici 62 Primarkovi nikako ne odgovaraju jer su široki a kratki pa su mom malcu prekratki a preširoki. Prije su mi bili ok. Evo npr Primarkt 62 mu prekratak a Lidlovi bodici 50/56 su mu ok. U Kiku sam mu uzela neke hlacice 62 i premale su mu. Jako ovisi o proizvođaču. Pepcov 68 mu je ok. Sad nosi raspon odjece od 50 do 68Pred par tjedana je bio 60 cm, sad je jos narastao. Danas idemo pedijatrici pa cemo vidjet. Zvala sam ujutro i rekla da dođemo. Ona ima ambulantu van doma zdravlja.
E da… ja sam primijetila da su mi najbolji bodici iz Lidla Lupilu i oni neki iz Kauflanda Kuniboo ili tako nešto. Ti bodici u Kauflandu su bili 3 za 20 kn a bas su super svi perivi na 60 stupnjeva i ne mjenjaju oblik nakon pranja.
Meni su se pak lidlovi od kceri uvijek svi razvukli kroz dan,to me jako nerviralo😂 A primark sam malom kupila 56,dakle dok je iz inkubatora izasao svi su mu mali bili😳 a vecinu mi jos nosi 56..?ko ce ga znat.
Lavice slazem se za Primarkt… mozda je i Sinsay super :-) Meni je i Oepco ok. Makar mi sad bodici 62 Primarkovi nikako ne odgovaraju jer su široki a kratki pa su mom malcu prekratki a preširoki. Prije su mi bili ok. Evo npr Primarkt 62 mu prekratak a Lidlovi bodici 50/56 su mu ok. U Kiku sam mu uzela neke hlacice 62 i premale su mu. Jako ovisi o proizvođaču. Pepcov 68 mu je ok. Sad nosi raspon odjece od 50 do 68Pred par tjedana je bio 60 cm, sad je jos narastao. Danas idemo pedijatrici pa cemo vidjet. Zvala sam ujutro i rekla da dođemo. Ona ima ambulantu van doma zdravlja.
E da… ja sam primijetila da su mi najbolji bodici iz Lidla Lupilu i oni neki iz Kauflanda Kuniboo ili tako nešto. Ti bodici u Kauflandu su bili 3 za 20 kn a bas su super svi perivi na 60 stupnjeva i ne mjenjaju oblik nakon pranja.
Ma to ful ovisi, moja je neki dan na sebi imala bodi 62/68, hlačice 56 i majicu 50. Sad ti budi pametan.
Sad su joj sve hlače, bodiji i tutice 62, a majice 56.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji