Damnarexx mi smo onda skoro susjede, ja sam u sopotu. Ja ne se jednostavno ne mogu smiriti, strah me ici se tusirati da ne krene opet, malog smo brzinski okupali, ja ga ne ispustam iz ruku danas. Spavat cemo svi skupa na kaucu, ak cemo spavati
Muž i ja smo totalni luđaci. Živimo u kući i osjetilo se no nismo to uopce shvatili strašnim. Ja sam taman nahranila malog i legla i pocelo se tresti. Muza probudilo i veli on potres. No prokomentira da smo u novoj kuci koja je armirana i da nam ne moze biti nista. Ocekivali smo jos jednom i mi ostanemo u krevetu i zatrese jos jednom. Tad smo svo troje zaspali i kad sam se probudila u 9 imala sam 15 nepropustenih poziva na mobu, roditelji i braca digli frku gdje smo kako smo... a mi spavamo
Mare ❤️ Hvala sto mislis
Mi smo isto ok. Mi zivimo u novoadaptiranoj kuci na istoku, ali bas novogradenoj, ne samo usminkanoj. Tak da prakticki nemamo stete, na par mjesta di je strop od knaufa popicali spojevi. Tako da je kuca super
Ali bilo me strah ko nikad u zivotu. I prvi put sam spoznala strah za nekog drugog. Mali je jeo u 5 i od pola 6 se nije htio smirit, nervoza plakanje. Fakat neobicno jer inace spavamo do 6-7. Na kraju muz kaze ide on s njim u dnevni a nek ja probam malo jos odspavat. Mislim da sam taman zaspala kad je krenulo. Iskocila iz kreveta i trk po stepenicama u dnevni. Poslje drugog setali 2 sata vani. Malo prespavao cijelo jutro, ful neobicno. Al zato popodne nervoza. Imam dojam prije svakog malog potresa da je plakao.
Kak su se vase bebe danas ponasale?
Mi cemo isto danas svi bit u dnevnom. Ja se i dalje tresem. Ne znam kak cu uopce zaspat 😣
RedFox bome skoro pa susjede, da :) jeste u neboderu/zgradi? Koji kat?
Ja sam se taman smirila i ovaj u 16h me opet raz*** da tako moram reci. Nisam mirna nikako.mpokusavam se smirit al bas neide...
Sad smo svi legli u dnevni na kauc na razvlacenje i kao spavanje..je ziher..ona nam je fkt dobra cijeli dan..papa i spava i malo kenjka..sve kako treba :)
.
Da vas pitam, danas tokom dana je dosta cesto rukicama onako u zrak koda se prepala i to me lagano brine...i sad je do mene i cim utone u san odmah zdrma rukice i budna je..i tako jedno par puta minuti. Fkt me brine vec...da nije od šoka jutros il nesto? Msm spavala je, pa smo ju malo naglo iz krevtica digli..al nije plakala..
.
Losa blago vama!
Mrgud, sve znam...pokusajmo mislit pozitivno i makar malo oci zaklopit💟
Damnarexx moja ti to ful često radi u snu, a ne znam šta bi ju šokiralo, kod nas nema potresa:)
Ona je zadnjih par dana ful nemirna u snu, masu puta mislim da se probudila i onda skužim da u snu ima taj moorov refleks širenja ruku i općenito mahanja, i stenje i guguće i mrmlja, sve faze prođe.. ali mislim da je muči to nekakanje jer baš slaže face kao da je boli i prdi usput..
.
Ja cijeli dan pratim situaciju u Zagrebu i samo razmišljam o vama i još više onim siroticama koje su tek rodile ili su s trbuhom do zuba. I koliko će se ovaj virus još raširiti u panici ☹️
Mogu mislit kako vam je noćas leći 😏😏😏😏
Zaista se nadam da se više neće tresti, sretno i hrabro 💪💓💓💓
[/url
Cure moje, prestrasno. Ja sam u Voltinom na 5 katu (zadnjem) neke stare zgrade. To je bilo strasno. Damnarex kao i kod tebe. Muz je poceo vristat, zgrabio nas dvoje i zakotrljao nas sve na pod. Stvari su padale, boce i tegle se porazbijalee, uzasno. Ja sam mu govorila 'dobro je dobro je' al nikak da stane. Stvarno smo cekali da se zgrada raspadne. Neopisivo nesto:( Mislim da je mali ok, nije se stigao dovoljno razbudit i pojmit sto se dogadja. Uglavnom, mi otisli na viksu blizu Splita. I ovdje tesko spavam i umisljam si da se trese. Nismo mogli zamisliti da ostanemo u tom stanu sekundu duze. Na putu do mora smo tako u stresu odabrali krivi put. Toliko je puhalo, auto nam se ljuljao i poceo zvukove ispustat, pocela sam se sva trest, ko da groznicu imam. Pa smo se morali vracat da se izvucemo iz tog. Ne znam, najgori dan u zivotu. Doslo mi je da zaplacem 5 puta a zbog njega se smijem. Opet me steze dok pisem ovo. Jace sam opet prokrvarila danas zbog ovog. Moja cijela obitelj ima stete po svuda. Roditelji rupu u krovu, brat sa svojom obitelji evakuiran iz centra (one masovne stare zgrade), drugi brat otisao isto na more kod zenine obitelji...uzasno.
I cini mi se da ce sad svi dobit koronu odjednom kak su svi izlazili van. Mi smo se pazili ali nikad ne znas.
Damnarex, kada tonu u san, a skuzila sam nekada i usred spavanja, zivci i nekako reagiraju da im se tijelo treska i to ih jako razbudi i zaplasi i onda reagiraju tim refleksom. I mome to bude. Ako ga cvrsto umotas lakse ce to proci, mada mozda ni nema potrebe. Mog malog to cesto probudi po danu kada nije u dubokom snu.
Cure cuvajte se i sretno nam svima. Nadam se da cemo se uspjeti malo naspavati...
Cure mislim na vas,stvarni je užasno ja kad sam vidjela slike i klipove jeza me je uhvatila, čuvaj te se i da se više ne ponovi 🤞😘
Deedee bas sam krenula da pišem u vezi stolice vidim i ti imaš problem sa ne kakanjem,moj malac se cjeli dan muči sa stolicom tacnije stenje konstantno bez prestanka samo stenje napinje se ali ništa ne izlazi i bilo je za cjeli dan jedna kuglica, znači ima tvrdu stolicu ne znam kako da mu pomognem da li neko ima savjet on konstantno se napinje
Damnarexx moj malac kad spava ponekad žene i rukicama i nogicama kao da se prepadne a ne znam da ga je ista moglo prerasti
Damnarexx ne brini zabte trzaje - moroov reflex i moja to ima. Tokom dana vidim to i mi se slaimo da je ko Miso Kovac. To je do 4-5 mj sasvim normalno i pozeljno cak stovise. Ukazuje na normalan razvoj bebe ako se pojavljuje na obe strane tijela istovremeno. Ako bi samo jedna strana tijela ga imala a druga ne ili potpuno izostane onda ukazuje na problem sa motorikom. Kao i ako bi se nastavio nakon 5 mj zivota onda je problem sa zivcanim sustavom. Negdj3 sam procitala da bebe zamisljaju da padaju pa zato tako reagiraju i da je to jedini strah s kojim se rađaju.
Nadam se da ste sve u Zg dobro i da ste uspjele zaspat.
Sortiraj odgovore
Najstariji