Ovo je koma i za citati a kamoli dozivjeti...nadam se da ste uspjele nesto odspavati nocas.
Damnarexx kontam da se 12 kat ljulja i kod jakog vjetra a di tek kod potresa xD Btw svaka cast,ja nikad ne bi mogla tako visoko zivjeti jer se bojim visine..puzala bi po stanu haahaa Jednom sam samo oglas za neki stan na 14om katu vidjela pa me muka uhvatila kad sam vidjela pogled cim uđeš u stan 🤣🤣
Vidim da je u Australiji bio 2,8 potres...ocito nam se ploce jucer malo pomjerale.
Kliv Petra je s blizankama u bolnici, imaju problema s disanjem pa su tamo na antibioticima i kisiku.
Samojed za 💩 ce ti neka od iskusnih mama znati odgovoriti..moj isto kaka svakih par dana ali se jos nisam susrela s tvrdom stolicom.
Ovo moje čudo prespavalo cijelu noć, ništa mi nije jasno 😁
Jela je u 23, zaspala odmah nakon, oko 3i30 počela proizvoditi neke neartikulirane zvukove u snu pa sam se digla izdojit da me ne ulovi nespremnu, vratim se u sobu, ona trvdo spava. Probudila se u 5i45 🤭
I sad već skoro spava na meni.
.
Samojed, moja ti ima normalnu stolicu, senfastu i onako kremaste konzistencije, oprosti na detaljima 🙈🙈 samo što kaka svaka 3 do 4 dana, a u međuvremenu jaaaaaako puno prdi i zna se jadna ful zacrvenit ili čak počet histerično plakat prije nego uspije prdnuti
[/url
Eh cure on je se pokakio imao je normalnu stolicu presretna sam sinoć mu je bila tvrda baš me je bilo strah
Ali on i dalje stenje i napinje se baš sam preplašena
Eh cure on je se pokakio imao je normalnu stolicu presretna sam sinoć mu je bila tvrda baš me je bilo strah
Ali on i dalje stenje i napinje se baš sam preplašena
Ma to je normalno da stenje dok ne izbaci sve...moj stenje svako jutro bez obzira dal kaka...jutros isto stenje i kao da tiska,na kraju samo prdno 🤣🤣🤣 Bas kazem sinoc muzu dok je mali prdno kak mi to preslatko,pogotovo dok je tisina u stanu 😄 da me tko cuje rekao bi da nisam normalna hahahah
Sta ces kad ih obozavas takve malene 🥰🥰
Mare moj prdi ko lud
Mi umremo od smijeha
A Prije neg prdne il povrati uvijek se smiri onak važan si bude i onda rafal krene🤣
A po noći kolko zna prdit
Probudi iz sna sebe i nas🤪
Duša naša mala❤️
Cure nadam se da ste sve u redu i vaše bebe i obitelji i da se onakvo što neće ponovit brzo
Boze čuvaj nas❤️
A da li je normalno da ono doslovno evo cjelo jutro i juce cjeli dan stenje dobro juce je imao tu tvrdu stolicu, a jutros je imao normalnu stolicu al i dalje stenje napinje se tiska ali ne prdi i to ga bqs muči nije nikad do sad tako pa et super ako je to normalno
Hehehhe i meni je preslatko kad prdne uvijek nu de smijem
Jutro cure.. ja nisam oka sklopila cijelu noć. Osjetila sam svako podrhtavanje, a bilo ih je 6, 7 po noći. Najgore je bio u 3 - taman sam hranila malu kad se opet zatreslo. Ona je isto bila nemirna cijelu noc, plakala u snu, stenjala, vrtila s glavom,.. Ne znam sto joj je bilo. Smirila se tek u 5 kad sam legla kraj nje, držala me za prst cijelo vrijeme ❤
Ne znam kako cu se ikad oporaviti od ovoga.
Zarica uzas! Tocno znam kakl vam je bilo.
Jeste ista spavali, smirili se?
.
Hvala curke za saviet i refleksu, sad mi je lakse kada znam da je to uredu.😊
.
Mare, ja se inace ne bojim bas visine..msm nije mi preugodna al obozavam si pogled iz stana😍 divan je, pogotovo kad pada noc...
Al iskreno, nikad vise necu zivjet u neboderu..ovo je bila preevelika trauma. Ionako imamo u planu kucu.. sad cemo pokusat taj plan ubrzat😆
Niti ne znam kako cu zaspat vise ikad tamo...
Necu nikakve tablete/nesto drugo jer se bojim da necu cut malu.
Uspjela sam nesto odspavat, naravno u 100 rata...i ja sam taman kao ti Piba ju hranila kad je protutnjao..malo sam se zasrala al nije bilo prestrasno.
samojed jel ti samo dojis? Ako da neobicno je da beba ima tvrdu stolicu. No moze ti se beba mucit i od meda, njihov probavni sustav nije spreman za nista osim mlijeka... bilo majcinog ili ad. Nit caje se ne preporucaju. Npr komorac nekim bebama pomogne a kod nekih izazove smetnje.
Bebe osjecaju nas pa ako ste jucer bile preplasene i bebice su mozda nemirne.
Sortiraj odgovore
Najstariji