ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Ožujak 2020. 12:27

LoSa mislim da je u sisku u bolnici...najgori su mi prizori inkubatora bili,koji strah te mame proživljavaju... samo malo ste osjetili? Mi bas jako...

22. Ožujak 2020. 13:30

Lavice meni je isto proslo kroz glavu sto te mame prozivljavaju. Ovako je tesko a sad i ovo 

Red Fox
    22. Ožujak 2020. 14:04

Pozdrav svima, mi jos dolazimo k sebi od straha. Bas smo se jako ljuljali na 6.katu nebodera. Samo strepim svaki cas da nece opet 😭 ne znam kak bude uopce spavala nocas. Mi smo brzo sisli, drugi val smo osjetili u autu. Sad smo otisli kod bake u kucu, tam sam nekak sigurnija. Drzite se svi. Ovi nasi bebaci su tolko toga vec prozivjeli, a nisu ni svjesni.

• piba7
    22. Ožujak 2020. 14:30

Grozno, ovakav strah nisam nikad u zivotu osjetila. Grozan osjećaj, mislila sam da je sve gotovo. 
    Držite se cure i čuvajte ❤
    Petra, javi se kad ćeš moći, sve mislimo na tebe.

Simbalija
    22. Ožujak 2020. 14:47

Drage cure, nadam se da ste sve dobro, čuvajte se ♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Lala27
    22. Ožujak 2020. 15:14

Drage cure, ja vas uvijek u zaostatku čitam, ali mislim na vas od jutros kako sam čula ove grozne vijesti. Stresno je samo vidjeti one slike ispred bolnice, a kamoli doživjeti. Nadam se da Petra nije tamo kao što kažete. Čuvajte se 🙏🙏🙏 

MaRe
    22. Ožujak 2020. 16:20

Mrgud se nije javila...nadam se da je dobro...
    I sve ostale mame koje ste u ZG i blizini ❤

Lorena94
    22. Ožujak 2020. 17:38

Ženice iz Zg i okolice držite mi se i vi i bebice mi sno u Slavoniji također osjetili, vjerojatno bebač zato nije ni spavao noćas, ili ga vrijeme pati.. Slike što sam vidjela su strašne 😓

kl1v
    22. Ožujak 2020. 17:45

Pozdrav 
     Ne pratim redovno ovih dana, imamo 2 bake na brizi i klince.
    Nadam se da ste se vratili u stanove,  da ste dobro i da ćemo svi biti dobro. . 
    Sve koje ste u bolnici želim vam brz oporavak.  
    Zašto je Petra u bolnici? 

Damnarexx 🌺
    22. Ožujak 2020. 18:51

Mi smo u Utrinama, Novi Zg. 12 kat.
    Vratili smo se po stvari, i najvaznije - izdajalicu. I preselili se dok se sve ne smiri kod njegovih, u visoko prizemlje.
    Ono je bio uzas... Tresao se stan, zidovi..srusio mi se ladicar s njenom robicom, sve po podu 😢 nismo mogli izac iz sobe jer je zablokiralo nam put do vrata..pa smo ga dizali i dodatno  pokidali. Al koga briga.
    Ja sam jos bila pribrana dok je trajalo i smirivala decka...a on, njega sam prvi put vidjela u takvoj panici..poceo je vikat (kasnije mi je rekao da je mislio da smo gotovi. Da je to to) a ja sam mislila da ce proci svaki tren..al je trajao..i trajao...tek.kasnije me sok i stres oprao. Ne mogu zaspat, sve mi ide na oci..trese mi se soba😔 nece bit spavanja danas ocito. Al glavno da smo zive glave izvukli i da mi je ona dobro ♥️♥️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.