LoSa mislim da je u sisku u bolnici...najgori su mi prizori inkubatora bili,koji strah te mame proživljavaju... samo malo ste osjetili? Mi bas jako...
Lavice meni je isto proslo kroz glavu sto te mame prozivljavaju. Ovako je tesko a sad i ovo
Pozdrav svima, mi jos dolazimo k sebi od straha. Bas smo se jako ljuljali na 6.katu nebodera. Samo strepim svaki cas da nece opet 😭 ne znam kak bude uopce spavala nocas. Mi smo brzo sisli, drugi val smo osjetili u autu. Sad smo otisli kod bake u kucu, tam sam nekak sigurnija. Drzite se svi. Ovi nasi bebaci su tolko toga vec prozivjeli, a nisu ni svjesni.
Grozno, ovakav strah nisam nikad u zivotu osjetila. Grozan osjećaj, mislila sam da je sve gotovo.
Držite se cure i čuvajte ❤
Petra, javi se kad ćeš moći, sve mislimo na tebe.
Drage cure, nadam se da ste sve dobro, čuvajte se ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Drage cure, ja vas uvijek u zaostatku čitam, ali mislim na vas od jutros kako sam čula ove grozne vijesti. Stresno je samo vidjeti one slike ispred bolnice, a kamoli doživjeti. Nadam se da Petra nije tamo kao što kažete. Čuvajte se 🙏🙏🙏
Mrgud se nije javila...nadam se da je dobro...
I sve ostale mame koje ste u ZG i blizini ❤
Ženice iz Zg i okolice držite mi se i vi i bebice mi sno u Slavoniji također osjetili, vjerojatno bebač zato nije ni spavao noćas, ili ga vrijeme pati.. Slike što sam vidjela su strašne 😓
Pozdrav
Ne pratim redovno ovih dana, imamo 2 bake na brizi i klince.
Nadam se da ste se vratili u stanove, da ste dobro i da ćemo svi biti dobro. .
Sve koje ste u bolnici želim vam brz oporavak.
Zašto je Petra u bolnici?
Mi smo u Utrinama, Novi Zg. 12 kat.
Vratili smo se po stvari, i najvaznije - izdajalicu. I preselili se dok se sve ne smiri kod njegovih, u visoko prizemlje.
Ono je bio uzas... Tresao se stan, zidovi..srusio mi se ladicar s njenom robicom, sve po podu 😢 nismo mogli izac iz sobe jer je zablokiralo nam put do vrata..pa smo ga dizali i dodatno pokidali. Al koga briga.
Ja sam jos bila pribrana dok je trajalo i smirivala decka...a on, njega sam prvi put vidjela u takvoj panici..poceo je vikat (kasnije mi je rekao da je mislio da smo gotovi. Da je to to) a ja sam mislila da ce proci svaki tren..al je trajao..i trajao...tek.kasnije me sok i stres oprao. Ne mogu zaspat, sve mi ide na oci..trese mi se soba😔 nece bit spavanja danas ocito. Al glavno da smo zive glave izvukli i da mi je ona dobro ♥️♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji