ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    22. Ožujak 2020. 09:15

Cure drage nadam se da ste sve dobro. Posebno ove cure koje su u Zg. Ovo je strasno. Cuvajte se svi! 

skoljka
    22. Ožujak 2020. 09:24

Drzim 🤞🏻 Petri  ❤️❤️
    Ako sam dobro zapamtila ona je u Petrovoj, a tamo je ludnica. 

DeeDee
    22. Ožujak 2020. 09:31

Upravo vidjela sliku od ispred Petrove i rasplakala se kao malo dijete. Držite se ženice 💓💓💓💓💓

[/url

Anchy_001
    22. Ožujak 2020. 09:37

Okolica Zagreba, prema Samoboru, bome se dobro osjetilo.. Uzas pa kaj je ovo vise 😞
    PetraB nadam se da ste cure i ti dobro 🤞 slike iz petrove izgledaju strasno 😪

Lavica27
    22. Ožujak 2020. 09:59

Ajme cure ovo je strasno,mi smo 25km od zagreba sve se treslo ludjacki. Ja sama bila s djecom jer je muz dobrovoljni vatrogasac i u 3 ujutro otisao na intervenciju zbog pozara kuce. Maleni je bio do mene na krevetu a kcer srecom 10min prije dosla do mene. Legla sam preko oboje i moljla Boga da prodje. Koja nemoc😓😓 PetraB kako ste vi,ako se mozete javiti...
    Damnarexx nemozete se vratiti po izdajalicu? Ja bi ti najradje svoju dala. Ja sam pobrala nuzne stvari za djecu i sebe i otisla kod svojih oni su u prizemlju. 
    Cuvajte se svi❤ Ona slika iz Petrove je uzasno potresna. Nadam se da nije netko s Proljetnih bio tamo...

MaRe
    22. Ožujak 2020. 10:11

Slike su užas..sad kad sam bolnicu vidjela samo sam se zahvalila sto nisam trenutno trudna i u bolnici. 
    Petra nadam se da ste dobro ❤ 
    Cure koje ste tamo ❤ drzite se

Valkris
    22. Ožujak 2020. 10:34

Uzas.. Mi smo na 5.katu stare zgrade na istoku grada... Porusilo nam isto stvari iz ormara, s polica.. Nestalo struje.. Pobrali se van, jako stresno trcanje po stepenicama u nadi da nece jos jedan...
    Bas uzas.. Bebac osjeti valjda nasu uznemirenost i urla cijelo vrijeme.. 
    Nadam se da ste svi ok i fkt da nitko s proljetnih ne rađa sad 🤞 niti se nalazi u bolnici... 

• mom12
    22. Ožujak 2020. 10:52

Dakle ovo je prestrasno...stvarno uzas...meni prija zivi u dubravi sve joj stavri popadale ...kao jos da je snig poceo padat...ovo nemoze bit dobro nikako..s obzirom kako je zima bila topla..nadam se da ste sve ok...drzite se

22. Ožujak 2020. 11:44

Cure mislim da je Petra na Srebrenjaku jer u Petrovoj si odmah nakon poroda i kad te jednom odpuste ne hospitaliziraju vise tamo.
    Promrzla sam kad sam vidjela te zenice... a tamo je i hrpa nedonoscadi u inkubatorima od kojih su neki na respiratorima te ovisni o njima i struji. Nocujem da su ih na Dubravu prebacili. Zapravo sramota da je Hr referentni centar za problematicne trudnoce u toj straroj zgradi a po Zg se grade fontane i sl. pizdarije. 
    Mi smo u okolici Zg u novoj kuci, malo smo se stresli no nista strašno. Svo troje smo nastavili spavati...

Nasty
    22. Ožujak 2020. 11:52

Drage mame iz Zagreba, ovo je strašno.. nadam se da ste sve dobro, držite se! Moramo se svi pripazit ovog virusa, nadam se da je najgore iza nas. Čuvajte se!😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.