ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    18. Ožujak 2020. 15:23

Lavice a tak i ja mislim pa se borimo 🙂 osim toga uzivam dok sisa...nakon što smo prebrodili ragade i sve na pocetku sad mi je milina kad je na (.) i ono nadam se da mu je ovo samo faza i da ce opet normalno jesti..kak po noći i ujutro lijepo sisa a po danu zeza 😏 

18. Ožujak 2020. 16:06

Drage mame !
    Kako ste? Nadam se da nema puno panike kod vas s ovom koronom.
    I da se čuvate i pazite kolko možete
    Evo mi zadnja 2 dana kenjkavi i samo bi cicali i nosali se
    Maženje na najače
    Možda je skokić u pitanju 
    Bližimo se 6 tj Za par dana
    Želim svima ugodan dan i puno snage s našim malim smutiteljima 🙈🤗

PetraB
    18. Ožujak 2020. 16:20

Kod nas korak naprijed, nazad dva 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Noc bila ok, jos ju je slusala dr oko ponoci i sve ok bilo. Na viziti vec malo losije ali ok i dalje... I onda u podne opet kaos pocinje. Cak su spominjali sondu za hranjenje da se ne mici na bocici ali za sada uspijevamo to izbjeci. Ne znam uopce kaj da mislim. Mene sestre i doktorice s odjela sprasile na ginekologiju na pregled zbog rane koja jos nije zatvorena i trbuha koji je velik jako i tvrd kad stojim... Al eto sva sreca to je ok... Vec sam imala osjecaj da nikad iz bolnice necemo izac... 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    18. Ožujak 2020. 16:33

Zarica

Cure kaj mislite o teoriji da se beba koja je samo na prsima ne moze prejedati? U svoj literaturi tako nalazim al kad gledam svog prasca stvarno ne znam…Moze jest stalno, kad god ga ptistekam, uvijek mi se cini da prerano pocne plakat za cicom, podoj moze trajat beskonacno, dokle god ga san ne svlada. Ako pustim sat vremena on ce sat vremena vuc. Jedno vrijeme je puno povracao pa smo smanjili na desetak minuta pa je opet bilo ok, prestao je bljucat. Sad smo opet poceli malo duze cicat jer vidim da mu pase. Al on je bas prasac. Imao je 5400 gr na 56 cm, a kolko jede cini mi se da i dalje to neproporcionalno raste. Rodio se s 2980 i 49 cm pa pao na 2700 pa poceo rapidno rast s kgima.
    Znaci ima takve slaufove oko vrata da mu dvaput dnevno prolazimo sa stapicem nauljenim da pokupimo mlijeko i prasinu kaj se tam zavuce 😅inace se upali to.
    Mislim svima je on slatka beba ovako, al ne znam kom ce se svidjat ti slaufovi kad naraste😅
    Kaj mislite vi o tom?

Moja beba za dva dana puni tri mjeseca, ima 6600 i 61cm. Šlaufa ko u priči 🙈🙈🙈 isto samo cica.. Meni se to čini super, zašto previše? To ne podrazumijeva pretilost kad naraste, dapače literatura kaže da dojena djeca rjeđe pate od pretilosti.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

18. Ožujak 2020. 16:37

Zeneee jel koristi ko baby sling marame?

DeeDee
    18. Ožujak 2020. 16:42

Crnokosa ja je imam, rijetko je koristim, ali super stvar kad moraš nešto obaviti a beba plače, nsmjestiš je na sebe i mir, imaš slobodne ruke..I ako idem kratko van a neda mi se tegliti kolica isto je ubacim u sling. 

[/url

Simbalija
    18. Ožujak 2020. 16:54

crnokosa

Zeneee jel koristi ko baby sling marame?

Imam elastičnu maramu i klokanicu, koristim oboje i odlično mi je. Beba se krenula buniti u košari od kolica, a u klokanici je predobra tako da budemo u šetnji sat dva.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    18. Ožujak 2020. 17:00

Kad procitam tezine vasih beba malo se zapitam kako sam ja sa 6 godina i prvi razred osnovne kad sam imala sistematski imala 18kg 😳🤔. A rodila se sa 5kg. Svaka cast onome tko bebu od 11 kg nosa. Rikla bi mi leđa. Moja jucer imala 3455 kad smo ju vagali. Mislim da zadnjih dana raste u duzinu.
    E jel zna koja od vas sta je razlila izmedju mustele pjene za tjemenicu obicna i stelatopia? 

18. Ožujak 2020. 17:07

Moram si ju pod hitno nabavit ova moja maza se neda s ruku a malo je potežak . Evo mjesec i tjedan dana star a 5,600 kg a meni ruke odpadaju već sad 🤪
    Al gledam to sad prvo naučit kako to zavezat 🙈

• Zarica
    18. Ožujak 2020. 17:12

Simbalija

Zarica

Cure kaj mislite o teoriji da se beba koja je samo na prsima ne moze prejedati? U svoj literaturi tako nalazim al kad gledam svog prasca stvarno ne znam…Moze jest stalno, kad god ga ptistekam, uvijek mi se cini da prerano pocne plakat za cicom, podoj moze trajat beskonacno, dokle god ga san ne svlada. Ako pustim sat vremena on ce sat vremena vuc. Jedno vrijeme je puno povracao pa smo smanjili na desetak minuta pa je opet bilo ok, prestao je bljucat. Sad smo opet poceli malo duze cicat jer vidim da mu pase. Al on je bas prasac. Imao je 5400 gr na 56 cm, a kolko jede cini mi se da i dalje to neproporcionalno raste. Rodio se s 2980 i 49 cm pa pao na 2700 pa poceo rapidno rast s kgima.
    Znaci ima takve slaufove oko vrata da mu dvaput dnevno prolazimo sa stapicem nauljenim da pokupimo mlijeko i prasinu kaj se tam zavuce 😅inace se upali to.
    Mislim svima je on slatka beba ovako, al ne znam kom ce se svidjat ti slaufovi kad naraste😅
    Kaj mislite vi o tom?

Moja beba za dva dana puni tri mjeseca, ima 6600 i 61cm. Šlaufa ko u priči 🙈🙈🙈 isto samo cica.. Meni se to čini super, zašto previše? vec bi trebao bit To ne podrazumijeva pretilost kad naraste, dapače literatura kaže da dojena djeca rjeđe pate od pretilosti.

Moj je na prvih 7 cm dobio 2,5 kg. Dok bude 61 cm po ovom kak sad dobiva ce bit debelo preko 7 kg 🙈 Al nadam se da nece to tak brzo dalje ic. Cudi me samo da svugdje bas iskljucivo pise da se beba na prsima ne moze prejedat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.