ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 10:20

DeeDee

You will never walk alone 🌺

mrgud_zg

Red foxdrago mi je da ti je krema super. Nama nakon 5 dana potpuno proslo. Sad mu je opet prekrasna koza. I hvala tebi za preporuku za ortopeda. Obavili danas. Cula se prije s doktorom. Totalno savjestan lik, u ovo doba narucuje tak da se nitko ne sretne 👍 i najbitnije sve je ok 😁
    Mare bas mi je zao da se i dalje mucite s cicanjem. Necu dvaput rec al mi smo trenutno u dobroj fazi. S tim da imam dojam da bi jeo svakih sat vremena. Al po 5-10 min i dosta mu.
    Nama se opet zacrvenila guza. Bas sam luda na to vec. Fkt ne kuzin od cega. Nisam primjetila da mu je ista drugaciji 💩 da se muci il nes. Pelene sam promijenila u subotu a crveno je od jucer tak da ne vjefujem ni da je od toga. Imam jedno glupo pitanje. Koja je razlika izmedu sudokremq i bepanthena? Bepanthen je vise regenerirajuci a sudokrem ima cinka. A osim toga? Sto bi kad trebalo koristit?
    Zarice presmijesni su mi tvoji opisi. Tvoj bebac ce ocito bit miselinko 😁. Ja mislim da se u ovoj ranoj fazi ne trebas brinut. Eventualno kasnije ako ce mu smetat u kretanju..

I kod nas opet crvenilo🤦 taman se rijesili gljivica, i evo ti ga na..a fkt cesto mjenjamo pelene..svaka 2-3h.
    Sad ima neku flekicu kraj guze, izgleda kao da je opeceno😔 mazem Bepanthenom. Da zovem pedijatricu nebi nista s time postigla kad ne moze vidjeti..a opet ne znam dal ici radi toga tamo u ovakvim uvijetima🤷 ako ne prodje kroz par dana, nazvati cu.

Jesi probala sudocrem? Ja je ne mazem svaki dan nego ako se pojavi crvenilo, uvijek prođe odmah, tj. u sljedeća dva presvlačenja guza više ne bude crvena. Jednom smo imali i tu kao opeklinu (tako je izgledalo) i prošlo kroz par mazanja. Inače kažu da to može doć od kisele / ljute hrane a sad da li je babska priča i u kojoj količinu toga moraš pojest…ja ljuto fakat ne jedem nikad u životu, a ni u kiselom se baš ne davim 🤔
    .
    Jela u 22, sama se uspavala do 23i30, samo ležala u krevetiću i neš mumljala sama sa sobom. Probudila se pred 20 minuta, ja prezadovoljna. jučer je i cijelo popodne prespavala, ne znam više šta da mislim..

Pa nisam ni ja bas ljuto jela, hmm 🤔🤔
    Probala sam jednom Sudocremom namazat, pa sam nastavila Bepanthenom..al sad cu probat jos par puta Sudocremom, tnx 😊

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 10:23

Ja ne znam kad ce ona pocet duze spavati😂 jos uvjek smo na 3h, nocas cak 2-2 i pol...budi se za papanje, naravno..pojede po 100-110ml i to ju ocito tako slabo drzi🙄

Angelly
    19. Ožujak 2020. 10:40

lucille9

Večer!!
    Evo, napokon uz školu i bebu ulovila malo vremena pa čitam zaostatke i novitete.
    Moj bebonja će sutra 4mj. pa krećemo s dohranom. Danas smo obavili pedijatra (zvala sam da pitam za smjernice s obzirom na novonastalu situaciju no budući da je ambulanta bila prazna obavili smo pregled i cijepljenje). Beba dobro napreduje, malo je preteška no napokon adekvatno diže glavicu i možemo početi nošenje klokanicom te vožnju u sportskom sjedalu.
    Često se sjetim svih vas ovdje te muka po trudnoći…i zahvaljujem vam na potpori i podršci!
    Petra, nadam se da će se curke brzo oporaviti i da ćete napokon ponovno uživati u čarima majčinstva.
    Losa, nadam se da malecki dobro napreduje!
    Svima lp

A kolko ti je bebolini tezak i dugacak? 

samojed
    19. Ožujak 2020. 11:10

Eh nadam se da sam sad uspjela 
    Mah ne ljutim se u potpunosti si u pravu ja malca ne dam da ga dira vidim da joj nije baš pravo al ono zaboli me dupe, moji kad su čuli da nije dovojen u sobi babo mi pogotovo poludio je čovjek doslovno 

samojed
    19. Ožujak 2020. 11:14

Damnarexx hvalaa uspjelo je ❤️❤️
    Moj malac kad je doso iz bolnice doslovno poremetio sve totalno baš mi je bio ružan tempo lagano se evo privikavamo na bolji raspored sinoć je zaspo u 6 do 10 pa onda od 11 do 1 pa onda u 3 problemi sa stomacicem pa zaspo u 4 pa opet budjenje u 5 i od tad sve nešto po 15 min spavanja, a u zadnje veijeme baš od 3 sata svaku noć problemi da stomakom

DeeDee
    19. Ožujak 2020. 11:21

Moja pak spava ful puno, čak me to i brine malo kad vidim koliko vaši patuljci spavaju, ali kažu i patronažna i pedica (a vidim i sama, izduzila se fuuul) da super napreduje i da se ne sekiram. Mi smo sad na 7 hranjenja dnevno vec par dana jer jednostavno ne stigne više, a ne želim je tovit. Ali tipa jučer je spavala od nekih 18 i probudila sam se je u 22 za jest, bila je onako u ne čvrstom snu, da joj nisam uzela dudu, vjerojatno bi još nastavila. I onda od 23i30 do skoro 5. Pa od 6i30 do 8i30. I sad opet spava vec sat vremena. No. Ne znam sta da mislim

[/url

DeeDee
    19. Ožujak 2020. 11:24

Da se razumijemo ima ona dana kad je budna po 5,6 sati u komadu i bude kenjkava i plače i stenje i vrišti da je ne možeš smirit..  ali najčešće prespava dvije četvrtine dana, jednu se hranimo i mazimo, a jednu vrišti. To popodne najčešće ima seansu da ipak znamo da je imamo 😂 

[/url

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 11:54

Samojed divan ti je Lilypie😍😍
    DeeDee pa mala Vita si je odredila suuper ritam😁 preko dana moja kokos takodjer dobro spava, po 2h.
    .
    Ja mislim da sam dobila🤯 kud prije jebemu...
    Cure koje su dobile, vase iskustvo prve posjete? 🤪 Drugacije mi je nego prije trudnoce.

Red Fox
    19. Ožujak 2020. 12:18

Pozdrav svima 🙂 mi smo vec obavili setnju, isla sam vaditi krv za stitnjacu u breyer. Bas je cudno van kad ne rade kafici, sve je nekak prazno.
    Mrgud drago mi je da si bila zadovoljna pregledom, meni je taj doktor bas simpa bio i sam malim je pricao 😂 bas izgleda ko da jako voli djecu.
    Samojed lilypie ti je tak super da je meni doslo da sad promjenim 😂
    DeeDee moj ti isto tak puno spava, a dobiva normalni na kilazi. Prek dana spava jako slabo. Ja mislim da je to od djeteta do djeteta, nisu oni roboti da se programiraju kolko spavaju. Muz i ja smo isto velike spavalice tak da nema na koga biti. Samo kaj smo mi znali do dugo biti budni, sad smo strgani vec u 20 navecer 😂 bas jucer pitam muza kaj misli kolko je sati, veli on oko 23, a bilo je 19:30 🤦🏼‍♀️ Sad bas uzivamo doma jer muz isto ne radi kad je na poslu u kontaktu sa puno ljudi pa nam nije bas svejedno iako kazu da bebama nemre nista biti.
    Damnarexx meni ti je prva menga nakon prvog poroda bila takva da sam htjela ici na hitnu 🤦🏼‍♀️ Bas izljevi ko prvi dan nakon poroda, a inace cijeli zivot imam slabe menge, eventualno mi treba nocni ulozak samo prvi dan.nakon te prve se vec smirilo. I ciklus mi nakon te prve menge bio 40 dana, nakon toga 28 i onda sam ostala opet trudna. Tak da vas ne zacudi da vam u pocetku nece bas biti cilklusi ko prije.

mrgud_zg
    19. Ožujak 2020. 12:30

Damnarexx tako ti ja guzu, prvo sudokrem za upalu par mazanja a onda bepanthen da zaljeci. Sad dal je ok ne znam al nama funkcionira. 
    Moj jadan dobio sve moguce probleme s kozon, rodio se s milijama (oni bijeli miteseri), pa dojenacke akne, pa tjemenica, taj dermatitis po celu, svako tolko upaljena guza... 😣 zaobisli su nas grcevi pa valjda nesto mora 😬
    Moj bebac danas vec u par navrata vristi i roni krokodilske suze da ga ne mogu slusat kolko mi ga je zao. Ko da ga nes boli a nemam pojma kaj. Nema temperaturu. Onda se smiri zaspe na 10 min. Probudi bude super volje i za pol sata opet. Nadaam se da ga nis zbilja ne boli. Mozda su sad grcevi a mozda i skok, usli smo u 12.tjedan🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.