Lavice jel u ovoj poliklinici tak kak pise sad zbog korone, bebe imaju poseban ulaz? Dobila si odmah termin?
Kaze mm da je ovo na kneziji preogromna zgrada da ceno jos nes u haustoru skupit 🙈
Bome me u pocetku fkt noje bilo strah, sad me najvise zbog njega i znog roditelja. Moja mama je rizicna skupins i godisnji si je otvorila.. pa me ustvari strah bolnicA, cekaonica i takvih mjesta...
Nemaju bebe poseban ulaz,nego pozvonis,, oni izadju van,pitaju par pitanja na ulazu vezano uz koronu,unutra je sve prazno (kazu da jensad tako zbog korone jer menprimaju bolesnu djecu),cim udjes dezinficiras se,upisu te i odmah ides na pregled na 1. Kat. Gotov si za doslovce 5, minuta,ja dok sam placala Muz ga je odnio u auto (imas njihov parking s rampom unutra)..
Jutrooo, nadam se da ste sve imale ok noć, Petra ti posebno 🤞
Ovo moje prase nakon hranjenja u 3:30 više nikad nije zaspala..tj. spavala je na preskokce uz tikove, prđenje, stenjanje, napinjanje i još sto čudnih zvukova. I fen naravno, i fen.. i svaki put kad je pogledam oči širom otvorene i lagani smile, kao da je podne 🤪🤪🤪
Sad smo se nahranile i presvukle, stavila ju nadobudno nazad u krevetić i uvukla se u krevet. Molim te svemire, bar sat vremena 🙏
Za sad šuti, dobro je 😁
[/url
Dobro jutro zenske! Mi imali super noc. Mali spavao od 7 do 7 uz kratka hranjenja u ponoc i 5. Znaci mislim da je u zadnjih 24 sata spavao jedno 19. Pobjeda 💪 Pisemo se!
Cure sta se korone tice ona je najmanje opasna za djecu i bebe. Najugrozeniji su stsriji od 80. Moj tata je onkoloski bolesnik i dijabeticar, a mama kardiovaskularni no oboje rade poslove (s ljudima) gdhe ne mogu na rad od doma ili godisnji.
Ma da, jasno nam je da bebe nisu toliko ugrozene ali ja se jezim od toga da slucajno zavrsim u bolnici i par tjedana me odvoje od njega. Ili jos gori scenarij da on mora bit u inkobatoru, hhh. A nije da navijam da se zarazi i bez svega toga.😁
Za moje starce mene isto strah 😔
Jutro zenske
Deedee ismijala sam se na ove tvoje izjave 😍😍😍
Petra nadam se da curke idu na bolje
Cure moj malac još nije bio na redovnoj kintoli sa mjesec dana što se ide zvala sam da se naručiti rekli su da sada neće zbog situacije da nazovem za 15 dana ne znam da li je to neki problem jel de prima revakcinacija sa mjesec dana Jel problem ako se ne primi na vrijeme
Cure, jel ste sve prestale krvariti? Jucer mi je mama nabila u uho paniku, i cudila se kako jos uvjek ' krvarim' tj cistim se🙈 ja rekla, pa 6tj od poroda se moze krvariti... Iii tako, meni je ovaj tjedan šesti🙄🤯.
Sve je to malo, al ne mogu bez dnevnog.. sad vjv nista i od gin pregleda...😔
Helou...
PetraB kako ste? Nadam se da stanje ide na bolje.
Ostale curke i bebe? Svi zdravi?
Zarice jesti brasno 🤣🤣🤣🤣... Ja sam iskoristila jucer popodne da fino trosim brasno na kifile koje je neka od vas spomenula 👍😊. Samo mi dajte još koju ideju sto raditi.
Damnarexx pa mislim da sam i ja negdje citala da do 6 tj je normalno. Nadam se da ce uskoro stat. Doduse mislim da ako imas samo neki iscjedak se vise ne smatra krvarenje. 🤷♀️ Bar ja nisam to racunala pod krvarenje.
Sto se rizicnih tice mene moja dr opce prakse obavjestila bas jucer da spadam u rizicnu skupinu kao asmaticar. Seka mi isto onkoloski i asmaticar pa smo od jucer fino svi razdovjeni. Cak smo i mami rekle da ne dolazi ni kod jedne za svaki slucaj. Pusemo na hladno sada vec polagano. Mm se zezao da ce nasa beba mislit da na svijetu postoji samo 7 ljudi. A i da će natalitet i broj uubojstava hrvata porast mozda krivo ovih izolacija.
Damnarexx ja evo u 8tjednu još uvijek ne mogu bez dnevnog.. nije to krvarenje, ja sam krvarila nekih 5,6 dana ali smeđarenje svakodnevno..
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji