ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    18. Ožujak 2020. 18:53

Mare, mi isto nikako se podruzit😅 Ja stalno malo smedjarim i cekamo da to prodje. A ocekujem da ce isto bolit s obzirom da mi je doktor rekao da je to nesto cudno zaraslo i da ce mi mozda bit najbolje ikad, a mozda tolko bolit da cu htjet operaciju da to rijese.

Takodjer se ne mogu sama izdepilirat, jezim se toga, tako da inace idem u salon. Cekala da to obavim kad prestanem smedjarit a sad cu morat cekat i da prodje korona. 

Sve u svemu cini mi se da ce bit veselo 😅

• Zarica
    18. Ožujak 2020. 18:54

Da mi je znati kako sam uspjela ostavit prazan red, pokusavam to mjesecima:)

• lucille9
    18. Ožujak 2020. 20:14

Večer!!
    Evo, napokon uz školu i bebu ulovila malo vremena pa čitam zaostatke i novitete.
    Moj bebonja će sutra 4mj. pa krećemo s dohranom. Danas smo obavili pedijatra (zvala sam da pitam za smjernice s obzirom na novonastalu situaciju no budući da je ambulanta bila prazna obavili smo pregled i cijepljenje). Beba dobro napreduje, malo je preteška no napokon adekvatno diže glavicu i možemo početi nošenje klokanicom te vožnju u sportskom sjedalu.
    Često se sjetim svih vas ovdje te muka po trudnoći...i zahvaljujem vam na potpori i podršci!
    Petra, nadam se da će se curke brzo oporaviti i da ćete napokon ponovno uživati u čarima majčinstva.
    Losa, nadam se da malecki dobro napreduje!
    Svima lp

Lavica27
    18. Ožujak 2020. 20:17

Mikio i ja cesto sumnjam u svoje cice i kako nemam mlijeka ali eto,dodam mu ujutro 60ml, kroz dan ponekad 60ml i navecer napravim 90ml, to je u danu 120-200ml,nekad navecer popije sve a nekad ne takne... vagala sam ga, ima 4560gr,odnosno u nepunih mjesec dana 800grama, rekla bi da ocito dobiva i na mom mlijeku.
    Simbalija pa to je ok prirast,pricam za ovo s 4 mj 11 kila. Al da,generalno sto su deblja djeca to je veci ponos iz razgovora s majkama. 

Lavica27
    18. Ožujak 2020. 20:18

Petra u potpunosti te razumijem. Neka te drzi da ce stvarno i to ubrzo proci... cuvajte se!

Lorena94
    18. Ožujak 2020. 20:55

Netko je pitao zašto čepić ako nema temp, zvala šogoricu (glavnu sestru na pedijatriji) kad je čula vrisak ibplsč rekla stavi čepić iako nema temperaturu da se umiri, boli ga trbuščić već 2 dana, ni ne papa baš, al do tog plača i vrisks smo se mazilu, igrali.. Sad je opet dobar i vesel... Mi smo ns kombinaciji ad i mm, dobio 2600 od poroda.. I 11 cm narasao.. 

• mom12
    18. Ožujak 2020. 21:03

Mislim da je stelotopija za osjetljivu kozu i sa dermatitisom...a obicna za normalnu...ja sam kupila obicnu...hmm to za prvi put i je bilo kao prvi put🙈🙈...al manje vise sve je to u glavi kako slozis...u biti ne boli vise me u glavi bolilo...ja sam nakon mj dana mozda koji dan vise...sve proslo ok i ok se nastavilo....samo se opusti...mislim da je ok da dobiju oko kilo..moja je imala 6350 i 59cm zadnji put na kontroli s tim da je rodena 3090  i 4cm....a naravno pala na 2900 u rodilistu...svaki mj raste cca 3cm...a prva 2 mj dobila 1250 a sad zadnji put cca 700grama...s tim da smo 10 dana ranije isli na pregled...meni je sve dobro dok j3 u granicama normale...da ne odskace previse..

18. Ožujak 2020. 21:18

lucille tvoja bebica isto vec velika. Mi smo.dobro, neka ostane ksko je sad i bit ce sve ok.
    Moj mslac danas jede duplo vise nego inace... mozda skok u razvoju 

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 00:03

mrgud_zg

Red foxdrago mi je da ti je krema super. Nama nakon 5 dana potpuno proslo. Sad mu je opet prekrasna koza. I hvala tebi za preporuku za ortopeda. Obavili danas. Cula se prije s doktorom. Totalno savjestan lik, u ovo doba narucuje tak da se nitko ne sretne 👍 i najbitnije sve je ok 😁
    Mare bas mi je zao da se i dalje mucite s cicanjem. Necu dvaput rec al mi smo trenutno u dobroj fazi. S tim da imam dojam da bi jeo svakih sat vremena. Al po 5-10 min i dosta mu.
    Nama se opet zacrvenila guza. Bas sam luda na to vec. Fkt ne kuzin od cega. Nisam primjetila da mu je ista drugaciji 💩 da se muci il nes. Pelene sam promijenila u subotu a crveno je od jucer tak da ne vjefujem ni da je od toga. Imam jedno glupo pitanje. Koja je razlika izmedu sudokremq i bepanthena? Bepanthen je vise regenerirajuci a sudokrem ima cinka. A osim toga? Sto bi kad trebalo koristit?
    Zarice presmijesni su mi tvoji opisi. Tvoj bebac ce ocito bit miselinko 😁. Ja mislim da se u ovoj ranoj fazi ne trebas brinut. Eventualno kasnije ako ce mu smetat u kretanju..

I kod nas opet crvenilo🤦 taman se rijesili gljivica, i evo ti ga na..a fkt cesto mjenjamo pelene..svaka 2-3h.
    Sad ima neku flekicu kraj guze, izgleda kao da je opeceno😔 mazem Bepanthenom. Da zovem pedijatricu nebi nista s time postigla kad ne moze vidjeti..a opet ne znam dal ici radi toga tamo u ovakvim uvijetima🤷 ako ne prodje kroz par dana, nazvati cu.

DeeDee
    19. Ožujak 2020. 05:05

You will never walk alone 🌺

mrgud_zg

Red foxdrago mi je da ti je krema super. Nama nakon 5 dana potpuno proslo. Sad mu je opet prekrasna koza. I hvala tebi za preporuku za ortopeda. Obavili danas. Cula se prije s doktorom. Totalno savjestan lik, u ovo doba narucuje tak da se nitko ne sretne 👍 i najbitnije sve je ok 😁
    Mare bas mi je zao da se i dalje mucite s cicanjem. Necu dvaput rec al mi smo trenutno u dobroj fazi. S tim da imam dojam da bi jeo svakih sat vremena. Al po 5-10 min i dosta mu.
    Nama se opet zacrvenila guza. Bas sam luda na to vec. Fkt ne kuzin od cega. Nisam primjetila da mu je ista drugaciji 💩 da se muci il nes. Pelene sam promijenila u subotu a crveno je od jucer tak da ne vjefujem ni da je od toga. Imam jedno glupo pitanje. Koja je razlika izmedu sudokremq i bepanthena? Bepanthen je vise regenerirajuci a sudokrem ima cinka. A osim toga? Sto bi kad trebalo koristit?
    Zarice presmijesni su mi tvoji opisi. Tvoj bebac ce ocito bit miselinko 😁. Ja mislim da se u ovoj ranoj fazi ne trebas brinut. Eventualno kasnije ako ce mu smetat u kretanju..

I kod nas opet crvenilo🤦 taman se rijesili gljivica, i evo ti ga na..a fkt cesto mjenjamo pelene..svaka 2-3h.
    Sad ima neku flekicu kraj guze, izgleda kao da je opeceno😔 mazem Bepanthenom. Da zovem pedijatricu nebi nista s time postigla kad ne moze vidjeti..a opet ne znam dal ici radi toga tamo u ovakvim uvijetima🤷 ako ne prodje kroz par dana, nazvati cu.

Jesi probala sudocrem? Ja je ne mazem svaki dan nego ako se pojavi crvenilo, uvijek prođe odmah, tj. u sljedeća dva presvlačenja guza više ne bude crvena. Jednom smo imali i tu kao opeklinu (tako je izgledalo) i prošlo kroz par mazanja. Inače kažu da to može doć od kisele / ljute hrane a sad da li je babska priča i u kojoj količinu toga moraš pojest...ja ljuto fakat ne jedem nikad u životu, a ni u kiselom se baš ne davim 🤔

Jela u 22, sama se uspavala do 23i30, samo ležala u krevetiću i neš mumljala sama sa sobom. Probudila se pred 20 minuta, ja prezadovoljna. jučer je i cijelo popodne prespavala, ne znam više šta da mislim.. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.