Jutro cure
Eh ja sam trenutno baš uplašena za Coronu kod nas u Sarajevu nema još nijedan slučaj al realno ne znam jesul koga i testirali ugl moj svekar radi kao prevoznik došao je prekuce iz Slovenije fakat sam se počela brinuti
Nije mi jasno zašto neće baš košieam što mu vi kažete čak sam evo probala i ono gore ali ne ide
Nije mi jasno zašto neće baš košieam što mu vi kažete čak sam evo probala i ono gore ali ne ide
Samojed kopiraj ova bijela slova a ne ovo sto pise pseudo....
Zabrani svekru i svekrvi da dolaze ako on putuje tako...moj svekar radi u Italiji i trenutno je tamo jer mu nema smisla dolaziti al zato ni sa svekrvom nemamo kontakt vec drugi tjedan posto je bio na vikendu kod kuce prije nego je karantena itd.pocelo.
Mare taj sam link kopirala prošli put i niej ni moglo evo sad sam opet taj kopirala izgleda da mi se ne da
Oni su na prvom spratu i jedva čekam da prodje tih 15 dana jer ona dolazi sasvim normalno i pored svega što se kaže
E pa baš mi neće ne kontam zašto 🤔 sta li lođe uradim
Pozz mislim da moras ovo najzadnje kopirati na forums i onda ubbcode
Samojed ako ti muz ne reagira meni to nije normalno,oprosti... dijete ti je tek izaslo iz bolnice,ima oslabljen imunitet,pusti pricu najmanje stradavaju djeca... na njemu je da otkaci oboje,pa jel ima veci prioritet od zdravlja malog...
E pa baš mi neće ne kontam zašto 🤔 sta li lođe uradim
Evo, kliknes ovo zaokruzeno i kopiras kod koj se pojavi u bijelom :) to bi trebalo biti to.
https://postimg.cc/8sd3KkJc
Sortiraj odgovore
Najstariji