ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    19. Ožujak 2020. 07:32

Jutro cure 
    Eh ja sam trenutno baš uplašena za Coronu kod nas u Sarajevu nema još nijedan slučaj al realno ne znam jesul koga i testirali ugl moj svekar radi kao prevoznik došao je prekuce iz Slovenije fakat sam se počela brinuti 

samojed
    19. Ožujak 2020. 07:37

Isprobavanje lilypie

samojed
    19. Ožujak 2020. 07:39

Nije mi jasno zašto neće baš košieam što mu vi kažete čak sam evo probala i ono gore ali ne ide 

MaRe
    19. Ožujak 2020. 07:47

samojed

Nije mi jasno zašto neće baš košieam što mu vi kažete čak sam evo probala i ono gore ali ne ide

Samojed kopiraj ova bijela slova a ne ovo sto pise pseudo....
    Zabrani svekru i svekrvi da dolaze ako on putuje tako...moj svekar radi u Italiji i trenutno je tamo jer mu nema smisla dolaziti al zato ni sa svekrvom nemamo kontakt vec drugi tjedan posto je bio na vikendu kod kuce prije nego je karantena itd.pocelo.

MaRe
    19. Ožujak 2020. 07:54

Znači ovaj dio

samojed
    19. Ožujak 2020. 09:59

Mare taj sam link kopirala prošli put i niej ni moglo evo sad sam opet taj kopirala izgleda da mi se ne da
    Oni su na prvom spratu i jedva čekam da prodje tih 15 dana jer ona dolazi sasvim normalno i pored svega što se kaže 

samojed
    19. Ožujak 2020. 09:59

E pa baš mi neće ne kontam zašto 🤔 sta li lođe uradim 

19. Ožujak 2020. 10:07

samojed

Pozz mislim da moras ovo najzadnje kopirati na forums i onda ubbcode

Lavica27
    19. Ožujak 2020. 10:08

Samojed ako ti muz ne reagira meni to nije normalno,oprosti... dijete ti je tek izaslo iz bolnice,ima oslabljen imunitet,pusti pricu najmanje stradavaju djeca... na njemu je da otkaci oboje,pa jel ima veci prioritet od zdravlja malog...

Damnarexx 🌺
    19. Ožujak 2020. 10:19

samojed

Evo, kliknes ovo zaokruzeno i kopiras kod koj se pojavi u bijelom :) to bi trebalo biti to.
    https://postimg.cc/8sd3KkJc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.