ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    17. Ožujak 2020. 17:20

DeeDee

Pročitala sam zelje (kupus) i pozdravi. Gasim internete, mozak aj bok 🤦

Ahahahahaahahaha zelje i pozdravi 😂😂😂😂😂 evo upišah se od smijeha, Deedee kraljice

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Grizli
    17. Ožujak 2020. 18:56

Losa u kojem lidlu si ti pak bila... Brate crna rupa ima vise hrane nego "nas" lidl. Mama mi sliku poslala kao isla mi nac mrkvu koju trazim vec 6 dana ako dobro brojim. 
    Lavica znaci ti si nas spasila sa tim Ewanom! Kod moje najbolje prolazi ona harfa i ssssss... Isto ponoci joj stisnem i sasvim dosta je tih 20 min da ju umiru. 
    Ovo za pir je uzasno. Znam i sama sam morala odgoditi pir 2 mj prije, doduse iz jako ruznih razloga, ali mogu mislit kako je curi. I ne kuzim zasto joj uzimaju kaparu kad nije njena krivica. 

mrgud_zg
    17. Ožujak 2020. 19:07

Losha kak si dobila kupon za te gratis pelene? Ja se s tim glupim konzumom vec 4 mj dopisujem. Uclanila se odavno. Zaboravili poslat. Prijavila rodenje, evo sad ce poslat. Dobila neki dan 🙄. Al samo su kuponi sa snizenjima (uglavnom za kasice bas super za nocorodence 🙄) al nema kupona za prlene. 
    Hvala za preporuke za uzv kukova. Nama otkazali klaicevu. Poslala sam mail za onog dr na kneziji nemrem se sjetitbimena 🙈 a ak nece bit termina onda cu ovo ko lavica 
    Moj isto reagira najbolje na fen 😁

17. Ožujak 2020. 19:46

Grizli Lidl Savica Zagreb. :-) Mozda zsto jer sam ujutro bila... nemsm pojma
    mrgud ja imam njihovu karticu i imala sam multiplus aplikaciju. Kad je mali roden uclanila sam se u onaj neki Djecji klub i upisala njegov datum rodenja. Za nekih tjedan dana mi stigli kuponi za popuste, kupon za paket besplatnih pelena te 50 kn na Pčelica stednji Zg banke. Pelene sam podigla u lokalnom Konzumu i u banci sam otvorila štednju (ionako bi) i na nju automatski dobila 50 kn. I kasnije su mi jos u psr navrata poslsli kupone sa popustima na stvari za bebe.

Lavica27
    17. Ožujak 2020. 20:08

Mrgud,evo nas s uzva kukica, 5 minuta pljas 500kn. Srecom,sve uredno,par vjezbica nam pokazali. Mi jedini tamo,kaze nikog nema kod njih jer ne primaju nikog bolesnog. Narucili smo se odmah za jetrene enzime i konzultacije gastrica oko da cujemo drugo misljenje kad su nas vec odlozili za svibanj na rebru...
    P.s. mali se iskenjao prije pregleda ko svinja doslovce, peklo je za oci nakon dvodnevnog zatvora.

17. Ožujak 2020. 21:41

mikio moj od cijepiva za rotu nije imao nikakve simptome. Bilo.bi cak dobro da se malo procistio jer ima stolicu jednom tjedno.

• Zarica
    17. Ožujak 2020. 22:05

Joj prije sam zivila preko puta tog Lidla. Ja isto na zapadu sad. A nis, idemo na Savicu ako ne nadjemo tu nis, vec nam zafalilo par stvari al stalmo odgadjamo taj ducan

Vidim sutra opet 19 stupnjeva. Rekli bi ljudi savrsen dan za bit doma i jest brašno😂

• Zarica
    17. Ožujak 2020. 22:08

Inace nas mali odspavao cijeli dan danas. Nadam se da ce se samo nastavit. I skuzili da mu se malo upalilo u pupku tako da pedica rekla da mazemo garamicinom i pratimo. Uzas, taj pupak obicno ljudi ni ne dozive mi traume imamo od tih previjanja. Nikad kraja. 

Mi odgadjamo cijepljenje za rotu dok se malo ne smiri sve ovo.

annika
    17. Ožujak 2020. 23:07

MaRe gdje si rekla da se može privatno obaviti uzv kukova?

[iimg]

MaRe
    18. Ožujak 2020. 01:40

annika

MaRe gdje si rekla da se može privatno obaviti uzv kukova?

Poliklinika Slavonija...200 kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.