ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    18. Ožujak 2020. 11:03

Dobro jutro svima šŸ˜†
    DamnarexxĀ ja jos uvijek znam imati smeckasti iscjedak, taman mislim da je sve prestalo onda jedna dan bude tak. Bila sam na pregledu, sve je normalno.
    Mrgud kupila sam jucer onu kremu, vec je sad bolje. Puuuuno ti hvala 🄰 kaj se tice uzv kukica, to je ona zgrada di je bila baschiera (nikad ne znam jel napisem to dobro). Kad smo mi bili imali su dosta guzvu, al valjda paze sad.
    GrizliĀ ja sam bas htjela peci nekaj al nigdje nema kvascašŸ¤¦šŸ¼ā€ā™€ļø Jeste vidjeli da su neki pokupovali i prodaju na njuskalu za 20 kuna? šŸ¤¦šŸ¼ā€ā™€ļø Nemres vjerovati kakvih ljudi ima.
    Kad vam je rekla pedica za to cijepljenje za rotu? Meni nije nis spominjala.

Damnarexx 🌺
    18. Ožujak 2020. 11:14

Hvala vam cure, sad mi je malo laksešŸ˜…
    Red FoxĀ to sa kvascem je uzas! Bas su ljudi bezobrazni i bezosjecajni u ovo ranjivo dobašŸ˜”

Točkica37
    18. Ožujak 2020. 11:14

Mi imali nocni tulum.pa se sad mazulja po meni.Ā 
    Mm kaslje pa smo ga u drugu.sobu poslali da radi.
    Petra kako ste? Lavice kako malac?

11.10.2010 A ā™”
    17.01.2013 I ā™”

Valkris
    18. Ožujak 2020. 11:31

Grizli

Valkris pa to j3 bas ludo, al ocito su zakljucili da je manje zlo nepregledana beba nego mogucnost zraze. Meni je drago da nasa pedica ima ambulantu u sklopu DZ al odvojen ulaz pa se nadam da ce raditi preglede. Ako je sve ok sa bebom mozda da pricekas da ne ideÅ” privatno jet i tamo mozete pokupiti.

Hvala šŸ’žĀ 
    Dogovorili smo da idemo u petak, zvala nas sad pedijatrica. Valjda necemo nista pokupiti šŸ˜‰

18. Ožujak 2020. 11:34

Ja sam krvarila.2 i po mjeseca i dok.rekao da je sve u redu.
    Pred mjesec dana sam bila u Sloveniji u Hoferu i kupila 2 paketa od po 10 paketica sa suhim kvascem. Ja sam zbrinutaĀ 
    Ako koja i dobije koronu, u bolnicu se ide samo sa jakim simptomima tako da vas nitko nece odvajat od bebaĀ 

• anČi1994
    18. Ožujak 2020. 11:40

Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.Ā 

Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se ā€œzalijepioā€ za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.Ā 

• Alea
    18. Ožujak 2020. 12:33

anČi1994

Dobro jutro, curke. Trebao bi mi jedan savjet, hvala vam unaprijed.

Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se ā€œzalijepioā€ za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.

Moram priznati da tako nesto cujem prvi put, ali ja vjerujem ako se cuje srčeko da je sve oke :)Ā 

• anČi1994
    18. Ožujak 2020. 12:49

Alea

anČi1994

Trudna sam 7+3 tj. Danas sam bila kod ginekologice na pregledu i rekla mi je da se plod nalazi u gestacijskoj vrecici i da se ā€œzalijepioā€ za stijenku maternice, ali da cuje srce kako kuca. Prepisala mi je Duphaston tablete. Sada sam u strahu sta to znaci, posto mi ginekologica nije bas pricljiva, pa nije nista rekla.

Moram priznati da tako nesto cujem prvi put, ali ja vjerujem ako se cuje srčeko da je sve oke :)

Nadam se, narucena sam opet za tjedan dana pa cemo vidjet.Ā 

Lorena94
    18. Ožujak 2020. 12:59

Hej curke, nama noć ok proÅ”la, očistili nosić i super spavao, Å”ogorica ga pregledsla cijelog kaže da super napreduje. Sad je uplaÅ”io i moju mamu i mene, držala ga dok sam ja trpala veÅ” u maÅ”inu i odjednom vrisak, neÅ”to ga zabolilo al ne znam Å”to. Stavila mu čepić i zaspao sad na meni.Ā 

18. Ožujak 2020. 13:05

anČi1994

Drugim rijecima... doktorica je htijela reci da je sve ok za ranu trudnocu i da se tu ne mozenista drugo vidjet. Najnormalnije je da je plod u gestacijskoj vrecici, usaden u maternicu (ne bas stijenku vec endometrij no mislim da bi te time jos vise zbunila) i da se u 7 tjednu cuje srce. Drugi put pitaj doktoricu za pojasnjenja jer stresiranjem i opterecivanjem ovakvjm stvarima mozes nastetitu i sebi i bebi.

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.