ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    18. Ožujak 2020. 17:15

crnokosa

Moram si ju pod hitno nabavit ova moja maza se neda s ruku a malo je potežak . Evo mjesec i tjedan dana star a 5,600 kg a meni ruke odpadaju već sad 🤪
    Al gledam to sad prvo naučit kako to zavezat 🙈

Ja ti imam ovu maramu i po ovom sam gledala dok nisam naučila. Imaš te dvije poze za bebe do 3 mjeseca, ja sam samo ovu prvu isprobala 

[/url

DeeDee
    18. Ožujak 2020. 17:16

DeeDee

crnokosa

Moram si ju pod hitno nabavit ova moja maza se neda s ruku a malo je potežak . Evo mjesec i tjedan dana star a 5,600 kg a meni ruke odpadaju već sad 🤪

Ja ti imam ovu maramu i po ovom sam gledala dok nisam naučila. Imaš te dvije poze za bebe do 3 mjeseca, ja sam samo ovu prvu isprobala

Pobjegao mi komentar bez linka:
     https://youtu.be/EoNdL5aximE

[/url

• Zarica
    18. Ožujak 2020. 17:17

crnokosa

Crnikosa,  ja koristim elasticnu maramu. Kupujemo sad nosiljku a htjela bi i sling🙈 super mi se cini ideja nosenja na boku. Javi dojmove

DeeDee
    18. Ožujak 2020. 17:23

Grizli

Kad procitam tezine vasih beba malo se zapitam kako sam ja sa 6 godina i prvi razred osnovne kad sam imala sistematski imala 18kg 😳🤔. A rodila se sa 5kg. Svaka cast onome tko bebu od 11 kg nosa. Rikla bi mi leđa. Moja jucer imala 3455 kad smo ju vagali. Mislim da zadnjih dana raste u duzinu.
    E jel zna koja od vas sta je razlila izmedju mustele pjene za tjemenicu obicna i stelatopia?

Aj ti ispočetka tu težinu napiši, bebinu jel 😁😁

[/url

18. Ožujak 2020. 17:32

Sto je najgore ta cura je ponosna sto joj je beba debela jer se jos uvijek smatra da su deblje bebe zdravije. A meni se ta beba cini motoricki manje razvijena nego moj malac koj je dva mjeseca rikverc po korekcijskoj dobi. 
    Ja sam uvijek bila sitna, krenula u skolu sa 19 kg, bila mrsava do srednje, a sad me ima i previse  Tako da nema veze velicina beba sa velicinom kad smo odrasli.

18. Ožujak 2020. 17:41

Tnx na odg 😘

MaRe
    18. Ožujak 2020. 17:50

Nego cure koje ste se druzile s muzevima..kako je proslo prvi puta? Mi smo probali neki dan i odustali..netko je predložio lubrikant pa cemo s time probat...gore mi sad nego da sam nevina 🤣🤣🤣🤣
    A kod dr idem tek za mjesec dana 🙈🙉 

mrgud_zg
    18. Ožujak 2020. 17:56

Red fox drago mi je da ti je krema super. Nama nakon 5 dana potpuno proslo. Sad mu je opet prekrasna koza. I hvala tebi za preporuku za ortopeda. Obavili danas. Cula se prije s doktorom. Totalno savjestan lik, u ovo doba narucuje tak da se nitko ne sretne 👍 i najbitnije sve je ok 😁
    Mare  bas mi je zao da se i dalje mucite s cicanjem. Necu dvaput rec al mi smo trenutno u dobroj fazi. S tim da imam dojam da bi jeo svakih sat vremena. Al po 5-10 min i dosta mu. 
    Nama se opet zacrvenila guza. Bas sam luda na to vec. Fkt ne kuzin od cega. Nisam primjetila da mu je ista drugaciji 💩 da se muci il nes. Pelene sam promijenila u subotu a crveno je od jucer tak da ne vjefujem ni da je od toga. Imam jedno glupo pitanje. Koja je razlika izmedu sudokremq i bepanthena? Bepanthen je vise regenerirajuci a sudokrem ima cinka. A osim toga? Sto bi kad trebalo koristit?
    Zarice presmijesni su mi tvoji opisi. Tvoj bebac ce ocito bit miselinko 😁. Ja mislim da se u ovoj ranoj fazi ne trebas brinut. Eventualno kasnije ako ce mu smetat u kretanju..

18. Ožujak 2020. 18:35

MaRe mi se družili mjesec dana nakon poroda . Pazili smo ,sve polako i nježno i bilo je 👍🤗
    Koristili kondom naravno i sve bilo u redu .
    Ja sam krvarila 3 tj nakon poroda i onda sve stalo( inače bilo krvarenje dosta oskudno i minimalno )
    Bas nam je trebalo to “ druzenje” 
    I bas kaj kaže osjećaš se ko nevina ko da ti je prvi put 😂 sve neki strahovi 😂

Grizli
    18. Ožujak 2020. 18:47

DeeDee 🤣 jeep obrnuto napisal brojke... Znam ja tako! 4355 gr naravno ne kg! Hehehe
    Aaauuu druzenje... Koliko dugo nismo i koliko sam sivana zbilja ce biti kao prvi put. Ne sjecam se vise ni kako to ide. 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.