Ćao curke, PetraB drži se!
Moj je sad čini mi se uz bljuckanje poćeo i hroptati, ako se ne smiri ne gine nam dr
Lavice drago mi je da te veselim 😂
E, kad smo kod smirivanja djece..koristi li neka od vas white noise zvukove? Mislim da mi se dijete navuklo 😅
Uspava je u roku od par minuta, ili bar umiri ako je histerična,ali kad ugasim - kaos. Znači zaspi, opuštena skroz, duda ispadne iz usta, ručice uz tijelo, ugasim mobitel, ona kao sova gleda. I ako ne upalim kroz minutu, opet drek(a) 🙃
Brate mili morat ću kupit vanjsku bateriju za mobitel samo za njen fen. Ili usisavati cijeli dan, to je isto umiri, đubre malo 😁
[/url
Ček ček ček, da nema ta vaša ovca takve zvukove?! #prosvjetljenje
[/url
Najbolji za setnju i uspavljivanje su stari djelovi grada koji su poploceni onim sitnim kockicama
Ja se isto slazem da bi kapare trebalo vratiti. Prica se da ce cak udruga ugostitelja dat takve preporuke.
Mi smo mislili imat krstenje u travnju no kum zivi u inozemstvu tako da odpada sigurno.
Mikio ironija je sto sam ja predlozila Ewana Grizli,ona tebi,svina pali a mog zivcira Ahahahah..
DeeDee,prosvjetljenje a sta si mislila,da preskace ovcica ogradu,djeca broje pa se uspavaju😂😂😂😂
Mikio ironija je sto sam ja predlozila Ewana Grizli,ona tebi,svina pali a mog zivcira Ahahahah..
DeeDee,prosvjetljenje a sta si mislila,da preskace ovcica ogradu,djeca broje pa se uspavaju😂😂😂😂
Ahahahah pa da, logično 😂
Ne znam, nisam ništa mislila..da ima pjesmice dječje, ne znam.. smijem se na glas 😂😂😂
Guglala sam, hmm, ne sviđa mi se šta nema fen, ništa nju ti zvukovi maternice ni kiša ni ocean ne smire, eventualno ovaj usisavač ima potencijala, razmislit ću.. zasto bi spavali uz zvuk valova kad mogu sanjat frizerski salon 🤦
[/url
Moj ne voli neravne terene, to ga jos vise uznemiri. Sav je neki bojazljiv. Al ionako nemrem dovuc ta kolica na peti kat tako da nema stete😅
E sta se pelena tice, mislim da to ima vise veze s gradom bebe nego brandom. Moj malac ima tanak struk i debele nogice i stolica nam je samo jednom prosla na leda. Evo jucer sam mu stavila jeftinu Lumpi pelenu koje smo dobili gratis na Multiplus kad se rodio i bas se jako ukakao. Van nije ni kapljica izasla... Jos nisam naisla na pelene koje mu ne pasu ako su dobra velicina.
Pročitala sam zelje (kupus) i pozdravi. Gasim internete, mozak aj bok 🤦
[/url
mikio frendice jednoj su jedino Lidlove odgovarale za prvu bebh. A sad veli da su joj sve ok s drugom bebom...
Sortiraj odgovore
Najstariji