ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    17. Ožujak 2020. 10:57

U ciloj dalmaciji nema  niti jedan slucaj a ljudi koda su poludili...kvasac brasno piletina...komaa..sve pokupovali...mene samo bilo strah za bebu al za nju sam opremila..jos spominju da ce cijeli st u karantenu da necemo moc izac...al nema logike zg ima 20 slucaja nije u karanteni a st niti jedan....jos se ljudi lijece...4 osobo izlijecene...i mene na kraju strah recesije...turizam garant odlazi a to je glavni dio proracuna..

DeeDee
    17. Ožujak 2020. 11:01

Tu kod nas Lidl opustošen, a u plodinama nema WC papira i mesa🤦
    Ja bila do bipe po mustelu, sudocrem i to to linere kad je već sve na akciji a treba mi, vani samo ljudi 70+ 🤔
    I kupila sam napokon škarice za nokte, tko preživi pričat će 😁
    .
    Moja stalno ima šakicu stisnutu i palac unutra, ja mislila da je naslijedila tik od mene jer i ja tako ful često 🙈

[/url

• Zarica
    17. Ožujak 2020. 11:27

DeeDee kad nisi savladala to ko beba😂

Bas koma za svadbu, prava pehcina. Kaj ce sad? Oce imat mini svadbu samo sa svojima? Ko zna kad ce se ljudi ohrabrit izac na takve dogadjaje i kad prodje ovo.

I mene mali poceo davit u setnji. Jednom sam ucinila kardinalnu gresku kad sam se odvazila malo dalje odsetat, to je bila spura nazad😂

Al sad sam vec i ja otupila. Kad krene dernjava idem prema doma polako i pustim ga da kmeci. Ak zaspe nastavim setnju, inace se vracam u stan. Nekak si mislim pa valjda i ovi ljudi oko mene su nekad imali bebe, znaju sta je to.
    Kad place na pocetku setnje na sigurnoj udaljenosti od stana pricekam da vidim oce zaspat:D

• Zarica
    17. Ožujak 2020. 11:30

Inace mene ubija ovo lijepo vrijeme u kojem ne mogu uzivat. Vrhunac mi je mali balkon pun stvari😩 O tom kak je s malim 0-24 u stanu necu ni pocinjat. Izvedem ga na tu tugu od balkona pa nekad tamo malo sjedimo da se nadise, ali ne bih rekla da uziva u tom novom obliku 'setnje'.

• mom12
    17. Ožujak 2020. 11:35

A kako vase bebice glavu drze...jesu postali stabilni ili ? Moja drzi drzi i odjednom da je ne pridzim odalamila bi..bilo da je na stomak stavil ili da je drzim ja...a moja drzi palac vani a otvori sakicu malo zatvori kao da ce u ring🙈...

• mom12
    17. Ožujak 2020. 11:38

Bas kad sam bila u ljekarni jucer kaze teta sta tamo radi da ce na kraju ove korone zavladat depresija...ja sutra idem u brela setat tamo nema zive duse...ja prva nisam navikla u stanu bit a vjerujem i ostali...

DeeDee
    17. Ožujak 2020. 11:45

Zarica možda sad savladam, nikad nije kasno 😂😂
    A dečko me uvijek zaje. kad smo u šetnji da šta sama sebe vodim za ruku 😂😂😂😂

[/url

mrgud_zg
    17. Ožujak 2020. 11:50

Ja i dalje idem u setnje. Kaj mu se koze dogodit vani? Ne hodam po trgu di ima hrpa ljudi nego solo po kvartu i parkovima. 
    Moj ima stisnute sake samo kad je neki stres, kad place il kad se bori s cicom 🙄

Red Fox
    17. Ožujak 2020. 12:06

Ja isto idem van, mislim da mu nemre nis biti od setnje oko kvarta, u kolicima je i nitko mu se ne priblizava.mislim da je gore da je zatvoren u stanu.
    Koj glavu drzi super, al to jos od kad se rodio je komentirala pedica da super drzi glavu. Svaki dan je i na trbuhu kolko mu se da. Nekad mu pase nekad pocne plakati.

• Nita9999
    17. Ožujak 2020. 12:26

Curke. pozdrav. 
    Pokušavam vas čitati, ali stalno sam u zaostatku. 
    Molim za savjet/ pomoć! 
    Od prvog dana smo na dojenju plus dohrana ( ponudimo pa kako kad je htjela i mogla), jako smk se mucile s dojenjem, teako je uooce prihvacala sisu, jedva lovila, pa uspavana i tako u krug.. 
    sad je to kao bolje sto se tice prihvata, ali zadnjih dana je to vec odbijanje sise na veliko. .eventualbo posisa par minuta i deranje na najjace dok ne dobije bocicu. 

e sad ,ja sam kupila mamine kapi i pokusavala se izdajati kako bih povecala kolicinu jer iz lijeve izdojim maximalno 30, a najcesce jesva 20 ml. 

vec smo 6 tjedana i njene potrebe se daleko vece za hranom. 

Molim vas, KAKO KOMBINIRATI DOJENJE I IZDAJANJE???? 

pokusala sam nakon svakog tog kratkog sisanja se izdajati pa to traje sat vremena ( a vec sat traje dojenje i onda za sat ide novi podoj i imam osjecaj da tad nema mlijeka vise nista).

Molim vas za savjet jer me vec uzasbo bole grudi od izdajanja, nocas su bas bile prepune, a ona sve tako po par minuta vuce, luda sam. ..Jutros npr je sisala 18 min ( iz obje i to je veliki napredak) i svejwdno popila 70 ml AD-a. 

Nadam se da cete imati pametan savjet vi koje iszo kombinirate i da ce nam svima te muke biti svakim danom sve lakse. 

Unaprijed hvala. .
    Sretno nam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.