ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    24. Listopad 2020. 14:15

Mikio  mala mudrica...zna ona da se zbog mame probudila a ne tate hahaha 
    .
    Cure kad oni mogu kiselo..tipa cikle i slično? Palo mi na pamet jer sam sirotom djetetu skoro ocat sipala umjesto maslinovog ulja  
    Eto koliko mozga mi ostalo...a muž još navija da ne dobijem  pa još ću više oglupavit a o kilama da ni ne pričam lol 

.
    Di nam Cima opet nestala? Nadam se da je uspjela riješit s bivšim stvari.....

• mom12
    24. Listopad 2020. 16:57

Ni Valkris nema...ja cekam vijesti o trudnoci😅.. obozavam cut od nekoga da je trudan...naravno ako zeli trudnocu i ako je sve ok...😊😊..
    Ja sam presla prije 4 5 god na libres roze i obozavam ih....najbolje su...a dnevne koje uhvatim to mi nije bitno..i ob tampone...ostali su grozni..bar koje sam ja isprobala
    Allways mi smrde imaju neki miris...valjda od one plastike al te sam koristila godinama narancaste one...

MaRe
    24. Listopad 2020. 17:48

mom12

Ni Valkris nema…ja cekam vijesti o trudnoci😅.. obozavam cut od nekoga da je trudan…naravno ako zeli trudnocu i ako je sve ok…😊😊..
    Ja sam presla prije 4 5 god na libres roze i obozavam ih….najbolje su…a dnevne koje uhvatim to mi nije bitno..i ob tampone…ostali su grozni..bar koje sam ja isprobala
    Allways mi smrde imaju neki miris…valjda od one plastike al te sam koristila godinama narancaste one…

Ja procitala 45 godina 🤣🤣🤣🙈

Grizli
    24. Listopad 2020. 17:49

A joj ni ja ne volim always narancaste niti one plave imaju neke parfeme fuj plus onu plasticnu foliju na njima od koje sve dole ko da zakuha. Bljak... Zato su mi najdrazi rozi oni sa pamucnim gore umjesto plasticnim. Za noc koristim njihove nocke pa nisam nikad imala problema da mi propuste. 
    Napokon napravila odljev ruke i noge od M. Zadnja 2 puta uspjela jednom uspjela ruku, drugi put nogu al nisu ispale bog zna kako. Sad ne mogu docekat da se stisne.
    Joj mene isto zanima sto je s Valkris na kraju?! 

• mom12
    24. Listopad 2020. 18:14

MaRe

mom12

Ni Valkris nema…ja cekam vijesti o trudnoci😅.. obozavam cut od nekoga da je trudan…naravno ako zeli trudnocu i ako je sve ok…😊😊..
    Ja sam presla prije 4 5 god na libres roze i obozavam ih….najbolje su…a dnevne koje uhvatim to mi nije bitno..i ob tampone…ostali su grozni..bar koje sam ja isprobala
    Allways mi smrde imaju neki miris…valjda od one plastike al te sam koristila godinama narancaste one…

Ja procitala 45 godina 🤣🤣🤣🙈

🤣🤣🤣🤣..ispada da sam u mirovini🤯🤯🤯😅😅😅...

Valkris
    24. Listopad 2020. 19:40

Citam zaostatke, ali da vam javim da imamo ➕➕➕➕➕➕
    🥳🥳🥳🥳🥳
    10 tjedana sam trudna 🥰🥰

DeeDee
    24. Listopad 2020. 19:45

Valkris

🥳🥳🥳🥳🥳
    10 tjedana sam trudna 🥰🥰

Čestitke od srca ❤️🎉🎉

[/url

Lavica27
    24. Listopad 2020. 20:04

Ideš Valkris🥂🥂🍾 Još malo pa ćete i spol znati😁😁🎉🎉 Cestitam💕

MaRe
    24. Listopad 2020. 20:20

Valkris

🥳🥳🥳🥳🥳
    10 tjedana sam trudna 🥰🥰

Aaaaaaa čestitam ❤😇👶🎉🎉🎉🎉
    Drugi plusic nam je tu...ajmo cure dok nam je krenulo😀😀

Grizli
    24. Listopad 2020. 20:32

Valkris 😍😍😍😍😍 cestitam! Bas mi je full dragooo! Vec 10... 🤗 Zelim ti bezbriznu i ugodnu trudnocu! Nadam se da si dobro.
    Mare vec kad potices cekam onda sad tvoj + 😁
    E cure mene je danas od menga bolova spasio Mg direkt. Mm me sjetio da sta nisam to pila u trudnoci kad sam imala grceve i kao mozda stogod pomogne. Dakle ja se preporodila, a vec mislila popit buprofen opet.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.