Ni ja nisam mislila pisati na tu temu, vec sam htjela kopirati Losino misljenje i reci da se slazem od a do ž.
Ali evo; ja sam osoba koja poznaje strasno puno ljudi, imam velik krug "djelovanja" i mogu isto reci da poznajem sada vec ozbiljan broj ljudi koji su umrli iskljucivo zbog Covida. Nitko od njih nije bio ni stariji od 60 niti je imao bolesti.
Drugo, poznajem isto tako ozbiljan broj iskljucivo mladih koji su na kisiku trenutno, ne moram ni spominjati da su bili zdravi dosad.
Neke od njih je na kisik, a neke na respirator dovela ona smijesna temp 37.3🤷♀️
Po muzevu iskustvu, kojem je u 30ak godina zivota jedini zdravstveni problem bio kamenac u zuci, mogu reci da one simptome moj tata npr vjerojatno ne bi izdrzao bez Covid bolnice. A covjek nije star.
Slazem se da se digla ogromna panika i strah i da to nije dobro, ali posto poznajem ljude koji su u Covid bolnici,sama cinjenica da disu uz pomoc kisika ili respiratora, da nemaju mobitel i da samo jednom dnevno dobijes sture info jel dobro, jel ziv ili nije, to je po meni signal da nije bezazleno.
Zadnji tip kojeg znam da je na kisiku je poznat po tome sto je na sva zvona ismijavao koronu. I on i cijela njegova obitelj.
Sad su van sebe.
Ne znam, ne volim paniku, ali ni nonsalanciju...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mom oprosti znam da nije smiješno al umrla sam od smjeha sad na hranjenje sa uhom od mene...Popravila si mi dan sorry.
Mare ako je tvom previse da spava posalji malo tog necega za spavanje beba nama danas nam treba... Za sad na svega 4h spavanja od pola noci do sada 😭...
Zabavit cu se ja hvala ti Boze bar zabave volim, samo ako buprofen odradi svoje pa uspijem se sastaviti. A taman mislila popit casu vina, a sipak odabrala buprofen pa da ipak ne bi bilo tooo much (.) (.)... Tata je danas full na raspolaganju unatocno nocasnjem ludilu.
Lockdown je trenutno drzavi prekusup sport sada a naucili iz prve faze ocito da nije bas full ucinkoviti. Korona je obzilja bolest al ne treba sad se gakljucat u zamrzivac i cekat kataklizmu. Nadam se zbog sebe, bebe, necaka i sestre da necemo u obitelji nitko pokupiti ako vec moramo nek bude najblaze. 🤷♀️ Nazalost sestra mi je bas u najugrozenijoj skupini ljudi i mislim da bi mi bilo full krivo da ju zarazim/o pa cak i da bude asimptomatski njoj.
Ma slazem se i ja s time da nije zajebancija al je gripa ko gripa...kakve si srece tak ce te pogoditi. Tisuce u svijetu umiru i od obicne gripe ako razviju komplikacije a kamoli od ove nepoznate...ali sta sam htjela reci je da to toliko forsiraju u medijima i sve da ce puno vise ljudi umrijeti od drugih stvari nego covida...a koliko sam citala predvidaju da nece nestati nego cemo zivjeti s njom ko i s ostalim bolestima...cjepivo ce doci koje nije trajno i koje se mora platiti...drzava je u banani i doci ce do toga tko ce imat para ce zivjet tko ne jbg žalim.
Sta buducnost nosi vidjet cemo svi skupa 😏
Grizli i meni je sad smijesno al kad sam je preokricala i stavljala ruke u usta i zamalo da nije povratila tada mi nije bilo...nesmim rec mm on bi me u top stavio...jos bi nju u bolnicu vodio...😅😅
M spava a ja surfam... Napokon spava bar malo!
U Italiji recimo tko nema masku pravilno u javnosti dobije kaznu od 500 €. U trgovinama velicine nasih kauflanda/sparova smiju biti najvise 25 osoba, nis nesmijes dirati, sprica zasititar na ulazu svih i sve bez pardona, a ako te nađu da si usao u trgovinu i skinu masku izbace te van. Pa se sad svi cude kao Italija nema tako vise bolesnih... Ne nema jer su sad oprezniji 100 puta. Imam obitelj tamo pa znam kako je sad tamo.
Mikio jeste to je ta haljinica 😂🙊 fras je skoro dobila svekrva kad ju vidila... Buahahaha zlo sam.
Grizli 😂😂😂 sveki odmah para na uši kad je skuzila
Preslatka je i M i haljinica 😊
.
Mi smo na trećem spavanju...zaspao je prije pola 7,nisam ga mogla drzat budnim...ajd dns mu tata dolazi pa ce ga mozda dočekati budan.
M spava a ja surfam… Napokon spava bar malo!
U Italiji recimo tko nema masku pravilno u javnosti dobije kaznu od 500 €. U trgovinama velicine nasih kauflanda/sparova smiju biti najvise 25 osoba, nis nesmijes dirati, sprica zasititar na ulazu svih i sve bez pardona, a ako te nađu da si usao u trgovinu i skinu masku izbace te van. Pa se sad svi cude kao Italija nema tako vise bolesnih… Ne nema jer su sad oprezniji 100 puta. Imam obitelj tamo pa znam kako je sad tamo.
Mikio jeste to je ta haljinica 😂🙊 fras je skoro dobila svekrva kad ju vidila… Buahahaha zlo sam.
Slazem se s ovim za maske...to je ko da kondom navuces na ruku 😏
S druge strane ubila bih se da po ducanu opet smije bit ful malo ljudi...oni redovi i cekanja su me ubijali...ja sam inace in and out ducana ful brzo a ovak ides i cekas po 30min da udjes...i dalje imam nocne more od tog. Takodjer ta ne diranje stvari u ducanu... mislim koji put moooram nesto primit da procitam sastav il nes...znam da mi bed bilo u tom prvom valu kad sam osla po neko voce i ko za vraga neko polistrunuto prvo zagrabim i onda mi bed ga vratit 😒 zivio meni konzum klik 😅
Inace N se prehladio ocito i imali show noc....najgori su ti zastopani nosici 😔 inhalalirali, fizioloska ciscenje, usisavac, stermiar....nist mu nije pomoglo. Danas nam pedica efedrin prepisala pa se nadam mrvu boljoj noci.....prek dana je samo na rukama spavao, a to nije od kad se rodio i jadnicak prodisao na usta 😔
Grizli preslatka je haljinica, a jos slada je M. Bas me zanima reakcija 😂 dobru zabavu zelim.
Corona...ne panicarim, ne bi bas htjela pokupiti niti da itko od mojih bliznjih dobije. Odgovorno nosim masku svugdje i idu mi jako na zivce teoreticari zavjere.
Petra kak sam ja propustila da si veterinar? 🤔
Radila sam malo danas one popecke od oslica, nula bodova 😭 jeo je samo malo banane i flips danas.
Kak uspijete ustrcati sterimar? 🤦🏼♀️ Mi smo jedva pogodili nos.
Hvala Losa...tako i mi radimo pa me zanimalo dal mogu jos sta da joj bude lakse. Sad je vecinu vremena ok, par puta je uhvati da joj se skupi tog slajma pa se zakaslje...bas mi ju bude zao.
-
Grizli M je bas slatka...a i haljinka, L je imala takvu ali bijelu za krstenje. 😀
-
Red borba sa kapima, sprejevima, usisavacem...preznojim se dok to obavimo. Jos kad mi mm sa strane broji jer on ne voli kad se tako dere...kao da ja volim. Lakse to obavim sama.
Al nije mi jasno kako tako mali mogu biti tako jaki i zilavi...
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji