Bas mi je zao vas prehladenih.
Mrgud je ja mislim u skoku. On bi jeo svaka 2 sata i nebi uopce spavao. Znaci vratili smo se 5 koraka unazad. Zadnja 2-3 dana uspavljivanja su kaos, cak i vecernje. Sad smo se 45 min borili, plakanje divljanje, na kraju lezali skupa a on je mene cupao i stipao. Jel to jos neko dojete radi? 🙈
Hvala cure... Meni je isto haljinica bas lijepa obzirom da sam hejter svega u rozoj boji.
M opet zaspala. borila se za zaspat a oci vise nije mogla drzat otvorene. Hvala bogu na jajetu koje se moze spustit u lezeci polozaj jer sam otisla u auto s njom i ispruzila joj jaje da nije na rukama stalno. Svi su pohvalili njenu haljinicu 😁😁😁. Sveki je ko strsljen oko nas nadlijetala pa joj je od muza sestra pocela brojati da nas malo pustit na miru jer da dijete ne da disati sto sam se bas iznenadila njenoj reakciji jer inace mi sogorica nije tako razumna osoba.
DeeSB mi smo dobilo rozu i bijelu. Samo sto je bijela joj jos velika jer je 86 al bit ce joj za proljece nadam se. Samo se nadam da ce ju imati gdje obuci.
Jel kojoj beba manje jela kad je dobila mengu? Opcenito sve taj dan ne samo cicu. M nije bas ni kasice nesto htjela jesti danas.
Mrgud mene moja stipa, grebe i kao onako sa noktom palca da me struze kad je umorna ili zivcana.
Vi bar imate cicoljupce ja svoju nema nacina da umirim ima 2 noci...jedino je pustit da place ili hoce sjedit sa mnom...nemigu je udpavat na sebi jer kad je idem polec ona trazi sjest🤦♀️🤦♀️🤦♀️...na krevet je nemogu lec jer obide cijeli i samo cekam kad ce past🤦♀️..uzas..jos ne spava...a inace je u 9 u krevetu
Red misa mu pa vec sam nekaj bila komentirala u tom stilu... Ne pratis na satu 😛.. Ma kaj bi zapamtila... Al da... Jesam, jesam... Na zalost ne radim u struci al obzirom da sam ja faks upisala radi velike prakse, a sada vise stoke bas nema, nije mi toliko zao. Zato zivim kroz dr Pola na National Wild svaku vecer 😂
Grizli carice 🤣👌
Skokovi, faze, zubi... Ja svojima svaku vecer lijepo objasnim da ak ja udjem u fazu ili me uhvati skok ili gebis pocne zuljat nebu dobro i da im je bolje da spavaju... Nis ne pomaze, stenju, cvile i vrte se cijelu noc... Odbijam im sirup dat 😒
url=https://lilypie.com][/url
Petra ne znam kak mi je promaklo🤦🏼♀️ Znam da je od Mikio sestra isto u veterini, to sam pohvatala 😂 ja recimo da jesam u struci, al radim sa zivotinjama 😕 al nekad mi bas fale tereni s faksa. Meni muz ne da gledati dr.Pola jer mu je to sve fuj 😂 ovak na slikama mi nisi poznata, vjerojatno smo se mimoisle na faksu
Jutro, jučer vas nikako pohvatat, T bio 100 na sat. Hvala vam svima na savjetima oko posla, odlučila prihvatiti ☺️ a T će čuvat već netko, snaći ćemo se. Grizli nadam se da vam je bilo lijepo na svadbi, mi smo na zadnjoj bili 5 dana prije no što sam rodila i plakala sam što ne mogu obuti ništa osim ugg's onih buca. Moj T je prestao sisati kak sam ja dobila prvu menstruaciju, to je bilo užas, mislim ja još u lijevoj imam mlijeka, u desnoj ne više a gospon neće ni vidit, niti na bocu popit. T grebe, grize, štipa.. 😵🙄 Red Fox i Petra zavidim vam što ste završile veterinu, kod nas na selu, hm ne znam jel sam propustila kod susjeda koje telenje. Životinje obožavam, mm ne da da nabavim mačku zbog T jer je još mal 🥴
MaRe zaboravih jučer pitati, jel maleni dobro nakon pada iz hranilice?
DeeSb ja sam se ispraksirala sama, i fiziološkom mu povadit balce ako ne ide samo fiziološkom onda usisam usisavačem isto sama, ovaj moj on ga ne može slušat kad plače, ali skužio je T da mu bude lakše kad to napravim pa se više ni ne dere.
Jutro! Evo moj sinoc zaspao u 19h i probudio se u 6… sutra ce to biti 5Moj je isto prestao piti izdojeno kad sam dobila M. Par dana je vristao i nije htio ni mililitar. Kasnije je bilo ok no ponavljalo se svaki mjesec.
E jel koja koristi Jessa uloske? Ja ih kupila neki dan reko da probam i iskuzim da subpotpuno isti ko Libress. Na kutiji pise da se proizvode u Slovackoj kao i Libress.
Meni su dobri ti Jessa, uzela ih jednom prilikon i sad svaki mjesec. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji