Lorena ja vi pristala na posao da sam nezaposlena ako bi imala nekog da mi cuva malca ako ne onda jbg zna se sto su prioriteti.
Znaci meni ga bas ide s tim svadbama... Nocas M tulumarila na najjace, mm poludio skroz jer nismo nista spavali, onda kao secer na kraju M ujutro vristi i nece cicat, n2ce jesti kasicu sa AD nece bez nece nista samo place, idem se spremat jer u 12 idemo na tu svadbu sto mi je vec muka jer cu iducih sati samo slusat bla bla bla - svekar&sveki 🙄 i sad skuzim da ocito mi dosla ili tek dolazi menga, ili ce biti full slaba ili je to tek uvertira, a boli me sve ispod cica nize. Life is shit danas... Bit ce zabavno full. Dodje mi da legnem i glumim pandu.
Sad kad sam ae ispuhala idem se spremiti pa procitat sto ste napisale
Ja bi prihvatila posao porodiljni ionako istjece...al naravno ako znas di ces sa djetetom...al mislim da ga mozes upisat u privatni vrtic...pa s vremenom vidi kako i sta dalje..
Losa to je svadba mini bit ce nas samo 18 sve skupa i da nije od mm sestricna s kojom si je stvarno super i s kojom se i inace družimo ne bi ni isli. Vecinom tj svi osim kuma i mladozenjine mame su ljudi s kojima smo cesto, a od mladozenje tata je onkoloski bolesnik tako da su i oni full oprezni.
Jedva cekam sutra. 😞
Daan😊
➡️ Nisam đir od kokosovog ulja, ali veselila sam se isprobavanju "amaranta" i sl. Baš mi fino te vaše kombinacije zvuče. G je željan normalne hrane, baš me gleda ko da me moli da proba😏 čini mi se ko da sam prije 100 god radila kašice zadnji put.
➡️vozačku ne koristim
➡️usisivac- koristili nastavak par puta, rucni malo češće. Nabavila sam jos neki, ali nisam jos provjerila je li el ili na baterije
Lorena takav posao bi odmah prihvatila..makar babe morale bolovanja i godisnji uzimati dok ne rijesimo vrtic ili neku tetu cuvalicu do vrtica.
Grizli zabavite se danas.
.
Moj mali opet spava...spavao je od pola 9 do 11,jeo,igrali se i postao odjednom pekmezav i opet mi zaspao u krilu...sad se brinem da puno spava 🙉 Nema temperature....
.
Losa ma oni i njihovi testovi...mamin bratic zavrsio u bolnici i kako sve tam testiraju testirali i njega..ima koronu,nema nikakvih simptoma...ujna u samoizolaciji isto bez simptoma...testiraju ga za dva il tri dana opet i to dvaput test negativan...pa daj me ne j....
Gripa ko gripa...i najobicnija nas sastavi ak se zarazimo a ne ova nova....citam senzcionalne objave 13 mrtvih a svi 34o i koje godiste...pa ti bi umrli i bez korone,kao sto i umiru od srca,raka i slicno. Vise ce nas pod ledinu jer ne možemo do doktora nego od korone.
Lorena slazem se s curama, ako mozes organizirati cuvanje i ja bi prihvatila, pogotovo s tim radim vremenom.
Ja se ne veselim poslu samo zbog radnog vremena. Po novom su nam uveli da 3 dana u tj radimo od 6 (vrtic je najranije 6 i 15), radi se u smjenama, druga smjena mi je do 22...i rade se vikendi i praznici i sve. Samo 3 dana u godini ne radimo - Bozic, Nova Godina i Uskrs. I pored vrtica ce nam trebati punoo uskakanja s cuvanjem.
-
Cure taj caj od korjena sljeza, citala sam negdje da to kao ide samo za suhi kasalj...moja bas iskasljava slajm (tj. pokusava iskasljati) pa ne znam dal bi joj to pomoglo...
Ispiremo nos i usisavamo i bolje je ali nije jos proslo. Znam da moze potrajati pa da nekako ubrzamo proces.
L 💛
Mare super ako mozes biti tako opustena oko korone no evo jednog "medicinara", doduse veterinara no kako ja znam cesto reci konj-krava-covjek, meni isti drek osim kopita, papka i stopala 🤣... Neka se nitko ne uvrijedi... Oduvijek sam alergicna na "teorije zavjere" koje su ucestale kod nas... Dakle, virus korone je stvaran, nekoga ce pogoditi jace nekoga slabije no sigurno nije kao uobicajena gripa. Nije tocno da umiru samo stari ljudi. Ista sam kao i Losa po tom pitanju, ne dizem paniku no svjesna sam njene prisutnosti i opasnosti. Na zalost i ja znam za slucajeve mladih ljudi koji su se jedva izvukli, bez kronicnih bolesti. S druge strane, moji su vec stari i kronicni su bolesnici i stvaaarnooo bi se "ubila" da budem kriva da se razbole jer realno nema sanse da bi se izvukli (btw gripu su prezivjeli pred dvije godine 😉)
A imam i svoje klince koji su svi rizicni sto se respiratornih bolesti tice tako da kod nas nema zajebancije.
Grizli udahni-izdahni... Probaj se zabaviti 😘
url=https://lilypie.com][/url
Uh,trebalo mi je vremena da vas uhvatim.
Mi bili na vjezbama pa kod pedice. Rekla je da joj je jako žao što se zbog "nesretnog pocetka" vučemo po bolnicama i vježbama ali da je po njoj on i napredam za svoju dob. Ima 9500 zive vage🤣 i 72cm i glava mu je napokon prestala rasti 2 cm mjesecno😅😅😅
.
Sto se tiče nosica,onaj na baterije mi je žali Boze novaca. Mi smo stalno smrkavi zbog sebe, čistim fiziološkom, kad je žešće i usisavačem prije spavanja navečer.
.
Annika ti si takav hit. Umirem! Ja sam kceri isto često radila te kapi od korijena bijelog sljeza, sad kad je nadrazajno suho kasljala sam to rješavala sirupom korjena bijelog sljeza.
.
Mala uh bas grozna prica😔 Zamislite kako je meni s kceri koja ima fetis na najmanje moguće pi*darije da premece iz posude u ruksak pa u ladice,pa po podu,a ovaj presretan samo da zavalja sve u usta(puzzle,plastični frozen nakit u 800 verzija,kuglice plastelina, male krede,nekakve perlice🤦♀️🤦♀️)
.
Grizli probaj Chili mode on😇
.
Korona topic,ah. Mala,moja mama se vratila nakon 3 mjeseca od prvog simptoma na posao doduše ležala je u bolnici s teškom upalom pluca koju je zaradila jer su je uvjeravaju da ima blage simptome dok se jednu noć nije onesvijestila u kupaoni i bila 3h na podu. Onda se isposvadjala s epidemiologiju pa je poslao hitnu. U tome je problem evo prijatelj isto 87.godiste kao ja je u Dubravi s upalom pluca. Isto ga uvjeravali da ima blage simptome. Njih boli briga za sve koji oboje,kažu liječi se doma. I mami i prijatelju 10 dana temp nije silaziti ispod 39.Na kraju to završi u drugom tjednu bolesti s upalom pluca. Ovi sto umru većinom umru jer im ne liječe to zbog čega su kronični bolesnici nego rješavaju upale pluća. Mami jako ispada kosa vec 2mj, isto se preznojava i dalje s druge strane moj tata,totalno asimptomatski🤷♀️. Generalno Mislim da se ljudi zastrasuju, a svejedno se jako malo i informiraju o koroni i načinu prijenosa.iskreno se nadam da neće biti nekog lockdowna opet jer odmah padam u depru.
Meni nije jasno u 4mj sa 100 zarazenih lockdown danas sa 1800 nista ali bas nista....neznam zasto ne poduzmu nesto...znam dosta ljudi sta je preboljelo bez simptoma ali isto tako znam zensku koja je 15 dana lezala sa fibrom i bilo joj je grozno dok su ostali ukucani prosli bez simptoma
I da pohvalim moja mala je danas pojela pola uha od mede od knjige😑😑😑
Sortiraj odgovore
Najstariji