Valkris cestitam 🥳🥳🥳 kad je onda termin? 😊
Bas me zanima hocemo se neke opet naci na istoh temi u drugoj trudnoci 😊
Nadam se da ste imali ugodan vikend, nisam bas stigla citati.
Grizli dobra ideja za Mg. Iako meni vise nisu uopce bolne menge, nadam se da ce tako ostati.
Libresse ja koristim od srednje skole, always su mi plasticni.
Cure koje dajete ad, a da su vam malci slicne dobi ko moj, kolko otprilike popiju na dan? Losa znam da tvoj bas nece. Ja mislim da ja njemu dajem previse i da zato nece bas jesto konkretnu hranu. Zna i oko 800 mL u danu popiti. Danas sam mu dala manje i cak je pojeo kod mame cijeli zvrk bucnice (onak ko mali burek), napravila mu je bez soli i jaja.
Valkris cestitam bas mi je drago..da trudnoca bude skolska...🥳🥳🥳🥳🥳
I ja jedva cekam sebi to vidit al sacekat cu bar jos mj dva....
Moja pije 2 obroka po 210 vode plus prah...
I navecer joj dam ad zitarice od hippa ponekad...i u voce joj napravim ad plus voce...ugl ciljam da mi ima min 500ml u danu...
Od jucer smo na babylove 2...do sad smo novalac 1 koristili...bez problema prihvatila...
Hvala Mom, ocito ja dajem previse. Budem probala smanjiti pa mu ponuditi ko konkretno. Iako on nece nikako jesti na zlicu niti da mu ja stavljam u usta, samo sam.
Bas sam gledala novi katalog od kauflanda, biti ce bodija, trenirki, carapa, stramplica pa si prelistajte 😊
Helou. Mi cijeli vikend vani. Planirali danas na sljeme, al kak je pala kisa otisli u ikeu. Bas ima dobrih drvenih autica, staza i igracaka za 1.5+. Svratit cemo kad mali poraste. I restac je super sto se tice mjera. Pustaju za stol tek kad se oslobodi i dezinficira. Sva hrana sto stoji prekrivena je prozirnom folijom.
Propustila sam temu o koroni jer mi na usi izlazi vec Nit se slazem s mjerama koje su bile kod prvog vala, nit volim slusat kad netko izjednacuje koronu s gripom.
.
Inace nema nista nova. Odlucila sam zamjenit jedno dojenje s adom pa se opet predomislila. Cinilo mi se da mu zadnjih dana fali mlijeka, al imala sam mengu tak da je mozda i do tog.
.
Valkris, jako mi je drago zbog vas Sretno!
Jel moze netko stavit vjerodostojan link za to koliko ml po danu bebe piju? Konkretno i mene zanima za 10mj. Na WHO ne nalazim, a u bespucima neta doslovce sam nasla preporuke od 400ml pa do litre. Cini mi se da je od 400 mL do 600 mL tocan odgovor, al ako me netko moze spasit linkom, hvala
Ja dajem 2 obroka ad a i ona nece vise od toga...kad joj idem dat treci bas nece...a tih 150 ml a nekad 90 zamjenim u vocu posto zitarice radim na mlijeku..zavisi koliko voca hocu stavit i kakve je velicine u biti voce.. i jos dam za veceru zadnjih tjedan dana mozda koji dan vise od hippa ono kao semolina i to sadrzi ad u sebi...tako da dobije i previse otkad jede za veceru to...e da probali smo mandarine🙂🙂
Citam zaostatke, ali da vam javim da imamo ➕➕➕➕➕➕
🥳🥳🥳🥳🥳
10 tjedana sam trudna 🥰🥰
Valkris draga cestitam🥰🥰ajde pridruži nam se u proljetnim😍😍ja sam ti tamo, cure su drage iako je meni ova ekipa nekako posebna 💝
Si bila na pregledu? Ja obavils 2 do sad.. Sve je super, jedino sto još dojim malca pa sam malo iscrpljena..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji