ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    25. Listopad 2020. 06:08

Ustajaaanje 🤣🤣
    Dobro jutro...moj se negdje 20 do 6 probudio i igrao u kreveticu 🙈 
    Nisam rekla...jucer mi se obio prekjučerašnji dan kad je samo spavao...jucer od jutra nista cijeli dan,jos ga jedva oko pola 9 uspavali. xD
    Danasnji dan ce nam svima biti #jakoveizdrzi 🤣🤣🤣

Lorena94
    25. Listopad 2020. 06:46

Jutro, mi po ovom novom računanju vremena od 4 h budni 😵 ovo će biti dug dan 🥺 
    Valkiris čestitam ti od ❤️, želim urednu i školsku trudnoću!!!
    Losa moj je vikao papapapa dok ga nisam uzela k sebi al je i dalje tražio jest, smazao mliječnu kašicu i evo divlja po kući.. 

Lavica27
    25. Listopad 2020. 08:23

Ja sam svoje oboje "rastegla" jucer.Stavila sam malog u 9 spavat (ubacila mu 30min spavanja oko 19h) a kcer oko 22h. On se probudio u 1.15 i onda u 5 po novom i još odspavao do pola 7. A kci je ustala 6.3o. Mali je prehladjen prestrašno.samo curi vodica iz nosa i kise😔
    Probajte preživjeti dan😁

• Zarica
    25. Listopad 2020. 08:35

Ja isla provjerit jel se stvarno promjenio sat. Mi se sad digli Valjda smo se svi stvarno iscrpili jucer. 

• Zarica
    25. Listopad 2020. 08:39

Mikio, bas sam zato i ja isla gledat. Cini mi se da je nekad gladnjikav. Imamo 3 obroka i cica jos 4 puta, al nikad uz obroke. Vidit cu sad kad je prosla M kak ce bit. 

DeeDee
    25. Listopad 2020. 08:45

Ajoj bome vesela dizanja, nadam se da će vam produžiti ipak kroz koji dan. Mi se digle u 8, meni super paše ovo pomicanje sata, ne mogu vjerovati da još nije 9 a već sam sve nešto poobavljala po kući i sad pijem kavu i sunce je još nisko i lijepo je 😁
    Bila sam opet ekstremno njanjasta dva dana pa mi se nije pisalo ali pratim sve, ne zapostavljam vas 😅🤣
    Novosti, 4.zubic i dizanje na noge. Jučer i danas u krevetiću, sad dođem u dnevni, gospođica stoji pred televizorom ugašenim i priča s odrazom 🤭

[/url

• Hani
    25. Listopad 2020. 08:53

Juutroo😊
    Koje lijepe vijesti za dobro jutro! Valkris, čestitam, baš mi je drago!

PetraB
    25. Listopad 2020. 09:00

Jutro... Curke standarno 20 do 7 u akciji, po novom jel.
    Valkris cestitam draga 😘
    Red ja mislim da si ti ipak puno mladja od mene i da smo se zato mimoisle 😉... Dr. Pol je mraaak...steraj muza spavat tada a ti gledaj. Poslije njega ide ona zenska s Aljaske... Isto zakon 😊
    Lorena bravo da si prihavtila posao, mislim da ces se bolje osjecat ovako. 😉
    Ulosci Always su mi katastrofa. Najcesce libresse i violetu koristim. Jessa dnevni su odlicni. 

url=https://lilypie.com][/url

mala.le.90.
    25. Listopad 2020. 09:01

Ja svog rastezem zadnja 3 dana da mi se ne probudi jutros u 5, pa ajde uspjela sam, u 6 se probudio🤣
    Valkris, cestitke od srca! 
    Kako vasi klinci podnose prisustvo drugih ljudi, placu li kad je odjednom kuca puna ljudi, kako reagiraju na druge bebe?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Hani
    25. Listopad 2020. 09:17

Dosta bebača prehlađenih, znači😏, izdržite.
    Mala le, nema ti kod nas ljudi😁. Doma sam sama s njim, osim što bi ga mm pričuva 20 min dnevno. Nekoliko puta kod mojih plaka bi dok se ne bi malo privika. Tek neki dan zvala sam sestru da ga dode pricuvat u bolnicu i bio je odlican. Ovdje ima beba, ali nisu mu zanimljive. Na doktore reagira placem ako mu se priblize na pola metra😁
    Deedee, sad si i ti u akciji s V😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.