Jutro 😊 mi smo budni od 7 🤦🏼♀️ Ja imam neku sliku iz domacih kasica di pise kolko bi obroka trebali imati. Mogu staviti na instagram pa da netko prebaci tu.
Mala moj ti je jako drustven, al ima sestricnu mladu 2 mjeseca, to je cirkus, penju se jedan po drugome 🤦🏼♀️ Idemo na vjezbe mame i bebe pa se i tam socijalizira. Zna biti nakratko stamezljiv (kad dodu svekar i svekrva jer ih bas ne vidi cesto) onda se skriva 10-tak minuta i grcevito se drzi za mene ili muza, al nakon toga bi isao svakome.
Mikio di jos i leda?? Drzi se 😊
Joj da, Lorena čestitam na poslu, mislim da si super odlučila :)
Ulošci, ja sam koristila Always oduvijek, navika, onda sam počela platnene, a sad kad mi je počela menga nakon poroda je taman izasla ona reklama od libresse koja me apsolutno oduševila pa rekoh da im dam šansu 😁
I sad sam na libresse, a prvi i zadnji dan kad je ful slabo na platnenima.
I ja volim Dr. Paula 🥰🥰
Ja sam ko klinka htjela bit vet. al nema šanse da bi ja to mogla, mislim da bi na tjednoj bazi bila kod psihijatra od trauma 😅
[/url
Napišite konkretno za obroke. Zbunjuje me ovo obrok, cicanje, kruto...
Deedee, pa naravno da ces dobroj reklami dat sansu😁. Ja sam tako davno imala menzis da se uopce ne mogu sjetit sta sam koristila. Ali, uglavnom, mijenjam razne uloske, ko i frizere, nisam vjerna jednom😉
Red, vidis, super sto ima bebu za druzenje.
Moj je dobar kad ga se nosi, prodao bi se svakome nakon pocetnog plakanja, ali ne zna se sam dugo zabavit. Uvijek sam se cudila kako se vasi dugo zabave u gymu i na podu... Mog treba brzo premjestati s jedne na drugu lokaciju.
Lorena, tko ce na kraju cuvati bebaca?
Vita je malo cigo i ide svima i svima se veseli, za sad. I i dalje se masu vremena sama zabavlja i gym je još jako aktualan. Samo što je aktualno i sve ostalo pa je pratim po kući. I jučer ja perem kosu nad kadom, a gospođa lagano zamnom u kupaonu i penje mi se na nogu kao majmunčić 🤭
[/url
Stavila sam na instagram tu tablicu pa ak se kome da nek zaljepi tu na forum.
DeeDee ja sam imala snove o veterini u stilu animal planet i slicno, al to je kod nas daleko od toga🤦🏼♀️ Faks je super, zanimljiv, ekipa odlicna, al posao kasnije srednja zalost. Ja sad radim cijele dane na kompu, a upisala sam veterinu da ne bi radila nesto u uredu. Eto di te zovt odnese 😂 al opet mi ovaj posao ima dosta pluseva tak da ne mislim mjenjati
Mikio, ja za veceru pomjesam ad i instant zitarice tak da mi nije neki bed. Kad uvedem popodnevnu uzinu bit ce jos jednog kuhanja.
Mi smo svaki vikend okupljeni ljudima jer idemo kod mojih, muzevih i gdje se jos zalomi. Ima hrpu teta, ujaka, striceva, bratica, sestricna. Uvijek bude neko. A i prek tjedna se zalome neki posjeti. Nekad mu treba malo da se oslobodi, nekad uleti super volje od pocetka. Druge bebe su mu ful zanimljive. Jednom sam nosila bebu od frendice. On me gledao sa strane i doslovno umirao od smijeha Ne znam sto mu se motalo po glavi:)
Moj je onako sramezljiv, treba mu vise susreta da navikne na nekoga, al pomalo siri krug simpatija hhh.
Isto do nas zivi bratic stariji svega par mjeseci ali je straasno ziv i glasan pa ga ovaj moj ne voli, boji ga se🙈
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mikio hvala 😊 sad sam se sjetila, ja isto za veceru ne kuham, dam mu rizine u af ili ak mi ostane koju muffin id ujutro u slicno.
Sad sam se sjetila da sam htjela pitati, Petra kad ima dajes rizine u bocici kolko to gusto napravis? Ja sam mu dala na onaj y sisac al se davio, vjerojatno sam napravila prerijetko. To mi se cini zgodno da mu ubacim prije spavanja kak taj zitno-mlijecni obrok
Sad tek kuzim kolko gresaka radim kad nabrzinu tipkam 🤦🏼♀️ Inace cu procitati kaj saljem prije nego kaj stisnem 🤦🏼♀️ Al znam da me shvacate kad se tipka u zurbi 😂
Sad tek vidim da se ne vidi ovo od 10-12 mj.
Pod 4.umjesto mlijecni obrok su stavili mlijecno-zitni. To je jedina razlika
Sortiraj odgovore
Najstariji