ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    24. Listopad 2020. 09:18

Jutro!
    A jeste me docekale s korona vijestima😁 i broj dnevno oboljelih, i na respiratoru, a ja danima ne citam nista i ne pratim vijesti da se ne zivciram.
    Sto se menge tice... i mene bas zanima dolazi li mi s obzirom da je on odbacio sisu ima par dana.

mrgud_zg
    24. Listopad 2020. 10:07

Hani kako ste vi inace? 😊
    Mikio to su neke telepatije 😉 jos je N starija, a mrgud voli starije cure 😂
    Ja nakon kaj sam se sinoc zalila na zaspat na kraju imali super noc 🙈 znam da cu se sad ureknut 😂 al vec par noci imamo samo 2 budenja/hranjenja. Za razliku od one faze budenja svakih sat vremena ovo mi je preporod, bas nekak mirnije spava. Uf kad bi potrajalo 🤞
    Grizli M je preslatka bila na svadbi. Nadam se da si ipak popila casu vina i da ste se dobro zabavili 😉 💃

Grizli
    24. Listopad 2020. 10:44

Jutro... Osjecam se ko da me vlak... Iako je M spavala od 22 do 5. Isla s njom u auto pocicala bez problema zaspala i nije se probudila ni kad sam ju donjela u stan, presvukla u pidzamu opet dala cicat i nastavila je samo. U 5 mm isao dat dudu i do 7. U 10 se standardno ugasila. Bilo je ok osim sta sam od 22 bila u autu s njom 🤷‍♀️ nije mi se dalo voziti doma 50km pa vracat po mm, a i tako je svadba morala zavrsiti u pola noci. 
    Mrgud nista od vina nije mi se svidjelo, probal gutljaj od mm i odustala, ostalo bila sve zestica a to nisam htjela. Nema veze.
    Za sad dojenje uz M nam ide ok, al vidim da imam manje mlijeka pa sam joj i jutarnju kasicu dala sa AD.
    Losa ja koristi jessa dnevne iskljucio te jer od svih ostalih dobim osip, tako da nisam sigurna da su bas identicni kao libress jer od libressovih se pak pogotovo ospem. Al ove prave ulosne nisam njihove probala nekako sam vjerna alwaysu. 

Lavica27
    24. Listopad 2020. 10:54

Jutro cure.  Iza nas uzasna noc,ne sjećam se takve...ali kriva je prehlada od sestre koja je naravno prešla na njega😏 Začelje nos,budjenje u 10, 12,1,2,4,6 i 7. Ubit ću se. Ja sam do 9 produžila i ubijena sam svejedno. Sorry morala sam izbaciti sebe.
    .
    Grizli jako je slatka M! Ja sam pisala pred 10ak dana, isto je odbijao cicu prije M i od onda bas jako slabo sisa,jedva. Ja nudim al sve mu je zanimljivije od toga.
    .
    Lorena super za posao! Cestitam:) Zaboravila sam pitat,ova sjedalica šta si pricala,možda Cybex M pallas fix?

Lorena94
    24. Listopad 2020. 11:10

Lavica27

Jutro cure. Iza nas uzasna noc,ne sjećam se takve…ali kriva je prehlada od sestre koja je naravno prešla na njega😏 Začelje nos,budjenje u 10, 12,1,2,4,6 i 7. Ubit ću se. Ja sam do 9 produžila i ubijena sam svejedno. Sorry morala sam izbaciti sebe.
    .
    Grizli jako je slatka M! Ja sam pisala pred 10ak dana, isto je odbijao cicu prije M i od onda bas jako slabo sisa,jedva. Ja nudim al sve mu je zanimljivije od toga.
    .
    Lorena super za posao! Cestitam:) Zaboravila sam pitat,ova sjedalica šta si pricala,možda Cybex M pallas fix?

Da, to je ta Cybex, užas koliko urla kad ga stavino u nju.. 

mrgud_zg
    24. Listopad 2020. 11:19

Lavice ajme suosjecam. Mi smo jedno 3 tj imali takvu svaku noc (il svaki drugu), uopce ne znam koji vrag mu je bio. Ja ne znam kak sam prezivjela. Sad je vec par noci fkt ok al ja jos nisam dosla k sebi 🙈
    Moj samo po noci voli cicu i tu i tamo nekad kad smo solo, inace isto sve zanimljivije. To mi je u jednu ruku super jer je i meni vec dosta, al u drugu koma jer mu nemrem dat ni jednu kasicu u kojoj je ad zbog alergije pa moram posebno pripremat , i dalje nece bocicu i tak 🙄🙄 a meni se aktivirala opet ozljeda bradavice od ljeta pa sad dajem samo jednu, u pon moram zvat doktoricu da to pogleda, vec mi muka od doma zdravlja 🙄

MaRe
    24. Listopad 2020. 11:37

Iako je rano zaspao bez problema sam ga sinoc stavila na nocno spavanje...dosao mu tata oko 20do 8 pa ga probudio dok je ulazio u stan,malo se podruzili i nastavio spavati do nekih 7 i 20.
    Vec par noci ga cujem kako nesto lose sanja,sve mi ga zao kako jeca i smrca u snu 😩 al ne diram ga jer ak ga slucajno probudim bude gore...ovak sanja i prestane sam za par min.
    Lorena super za posao...ma to ti najbolja odluka..jos ako ste negdje na selu kako kazes mozda i ima mjesta u vrticu pa ga prime prije. Dobro je mali...pipam ga stalno svuda da vidim dal gdje reagira al 🙏 nista.
    .
    Jessa sam tampone koristila i dnevne a ove sam uvijek always kupovala dok sad poslije poroda nisam Libresse otkrila i sad njih uzimam. Imam punu kutiju za cipele raznih vrsta ulozaka 🤣🤣🤣 od 1 do max kapljica

MaRe
    24. Listopad 2020. 11:43

Joj ovo za svadbe mi tako glupo...ili neka ih potpuno zabrane ili neka ih dozvole....sta korona ne djeluje do ponoci nego poslije ponoci xD Itak se oko 2-3 ljudi sami raziđu a tko ce se napit napit ce se i prije ponoci pa grlit ljude. 
    Vidjela sam neki snimak s nekog koncerta...i publika i bend su bili svako u svom onom balonu 🤣
    .
    Neka beba dosla baki u goste pa place u zgradi a A sluša..reko ajd da se netko drugi osim tebe cuje 🤣🤣

Lavica27
    24. Listopad 2020. 12:11

Lorena94

Lavica27

Jutro cure. Iza nas uzasna noc,ne sjećam se takve…ali kriva je prehlada od sestre koja je naravno prešla na njega😏 Začelje nos,budjenje u 10, 12,1,2,4,6 i 7. Ubit ću se. Ja sam do 9 produžila i ubijena sam svejedno. Sorry morala sam izbaciti sebe.
    .
    .

Da, to je ta Cybex, užas koliko urla kad ga stavino u nju..

Al on ti je premali za tu sjedalicu... znam jer mi kcer ima takvu. Ta ti ide samo u smjeru naprijed,da,piše od 9 kila ali uvijet je da samostalno stoji i ima 15mjeseci. Samo govorim,ako nisi znala. Poslije im taj nastavak bude super,igraju se na njemu,naslone pa spavaju itd.

MaRe
    24. Listopad 2020. 13:09

LoSa

MaRe u ulici paralelno s nama je jedna beba par mjeseci starija od mog. Ona toliko place da ja jasno cujem doma kad place… a to je sigurno nekih 200-300m zracne udaljenosti.Veli njena mama da hoce da je samo nosa… ne zeli sama hodati ili se vozati u kolicima.

Ovaj moj se redovno čuje do ulaza u zgradu...sva sreća pa ajd ne plače on puno...osim ak se ne da presvlačit ili spavat i tako to...al da plače po cijele dane kontam da bi susjedi poludili...ovak govore kao da ga ne čuju (prave se fini 
    Dobro su rekli da je beba glasnija od polijetanja aviona hahahhaah
    Jedva čekam kuću samo iz tog razloga što ću napokon moći hodat, vikat, bacat loptice, usisavat i kupat se kad ja hoću pa makar i u ponoć 
    Mali obozava uzeti nešto i strugat ili lupat po radijatorima...to odzvanja samo tako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.