E annika ja se svaki put potrgam na tvoje price. Zvuce uvijek ko neke “price iz daVnina” 😂 ono ko da si neka stara baka pa nama mladima pricas kako je bilo u “ono vrijeme” bas vristim 🙈😘
Zarica tocno tak i ja. Tvornica zdrave hrane rulz 💪 ja vec godina kuham na kokosovom umjesto na suncokretovom. Apsolutno ne osjetim okus kokosa 😁
Mi jucer malom dali mandarine. Pozivcanio dok je cekao veceru i to imali na stolu i kao daj mu da se zabavlja 😂 prvi zalogaj onak kao ajme kiselo, nakon toga nije htio stat. Kao i sa svim ostalim, to dijete nema nesto sto ne voli 😂🐷
Kuham f...ing ciklu od pola 8 ujutro... Zaboravila jucer skuhat 🤦🏼♀️
Valjda ce do klope u 10/pola 11 biti gotova. Hocu bocnut vilicom da vidim jel kuhana, odbije se i dobro da sebe ne ubodem kak se osbije. Imam osjecaj da mi se smije kad joj prilazim... 🤪
url=https://lilypie.com][/url
Kuham f…ing ciklu od pola 8 ujutro… Zaboravila jucer skuhat 🤦🏼♀️
Valjda ce do klope u 10/pola 11 biti gotova. Hocu bocnut vilicom da vidim jel kuhana, odbije se i dobro da sebe ne ubodem kak se osbije. Imam osjecaj da mi se smije kad joj prilazim… 🤪
.
jutro svima :)
meni će dns biti veselo...mali već spaaava...a nikad tak rano ne zaspi nego oko 10 xD
Jucer i dns mu se nešto poremetilo...sta ce biti kad se sat promjeni :/
Ajme kad se ja sjetim koliko sam se ja sljezi nakuhala za kapanje nosića. Onda je preporuka bila kapati nosić korijenom sljeza, i ovog nastavka za usisavač još nije bilo ovdje. Taj nastavak je madjarski patent i mi mame smo za njega saznale ovdje prije 10 godina. Ja sam kupovala u madjarskoj kutije i kutije toga pa slala mamama po hrvatskoj. Dilertrue story.
Hej jutro curke, vidim svakakvih priča jučer bilo. Mala nadam se da je sve ok, nakon pokušaja papanja naljepnice. Moj isto svašta trpa tako da min 2 puta usisavam cijelu kuću 😵
Damnarex ja ne potapam, samo stavim skuhat.
Što se tiče vožnje, T i ja smo pretežno sami u autu, od jučer se vozi iza u sjedalici, uzeli neku na posudbu od kume, s tim da smo prvo CYBEX ne znam koji model posudili pa se deračio kao da ga koljemo u autu. Uplaši se kad mu stavimo ono nešto ne znam kako bih to nazvala preko čega ide pojas. Eh da, ja dobila ponudu za posao od sredine 11 mj, u općini, na 100 muka sam, ne znam što bih s T, prekid rodiljnog (ja dobijem onih 2300 kao nezaposlena, i to samo do 4.1. plaća bi bila veća al opet) do sutra se moram smisliti jel hoću ili neću, prijava za početak 2 god.
Znala sam da sam zaboravila u prošlom postu, nama taj aspirator na baterije isto ništa ne izvuće. Losa ja nisam slušala kad su mi rekli da ne valja i kupila eno stoji u ladici. Ovaj za usisavač se sjećam da je teta u Mađarskoj kupovala i to po par komada, mislim da je kutija oko 50ak kn i sad tamo
Mare ja proslavila sad sto mi je zaspo u 9 i 20 umjeto u 8🤣🤣 mucimo se ovih dana da ga legnemo nekako oko 8 ipo a ne u 7-7 ipo pa svako pomjeranje dnevnog spavanja naprijed mi super dodje.
Inace se poceo budit u 5 ipo jutri, danas u 6 i 20🤣🙈
Lorena,ja bih na tvom mjestu prihvatila ponudu. Iz vise razloga. Vremena ispred nas neizvjesna, ti ces se bolje osjecati, imat ces i vise para, haha, a i posao u opcini gdje radis prvu smjenu i ne radis vikende...da se ne lazemo, lijepi uvjeti🤷♀️
Moja je firma propala kad sam zatrudnila pa tako gledam na stvari, mada znam da se tesko odvojiti od bebe. I meni da sad nesto ispadne srce bi mi puklo ali bih prihvatila. Kuce mi je vec na vrh glave...
Plus sto svi oko mene rade i imam osjecaj da samo ja tapkam u mjestu...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud a kako smo išli u školu7 km pješice kroz šumu, snijeg do koljena a mi na nogama opanke
[iimg]
Mrgud a kako smo išli u školu7 km pješice kroz šumu, snijeg do koljena a mi na nogama opanke
😂😂😂😂❤️
[/url
🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji