ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Listopad 2020. 08:36

E annika ja se svaki put potrgam na tvoje price. Zvuce uvijek ko neke “price iz daVnina” 😂 ono ko da si neka stara baka pa nama mladima pricas kako je bilo u “ono vrijeme” bas vristim 🙈😘
    Zarica tocno tak i ja. Tvornica zdrave hrane rulz 💪 ja vec godina kuham na kokosovom umjesto na suncokretovom. Apsolutno ne osjetim okus kokosa 😁
    Mi jucer malom dali mandarine. Pozivcanio dok je cekao veceru i to imali na stolu i kao daj mu da se zabavlja 😂 prvi zalogaj onak kao ajme kiselo, nakon toga nije htio stat. Kao i sa svim ostalim, to dijete nema nesto sto ne voli 😂🐷

PetraB
    23. Listopad 2020. 08:58

Kuham f...ing ciklu od pola 8 ujutro... Zaboravila jucer skuhat 🤦🏼‍♀️
    Valjda ce do klope u 10/pola 11 biti gotova. Hocu bocnut vilicom da vidim jel kuhana, odbije se i dobro da sebe ne ubodem kak se osbije. Imam osjecaj da mi se smije kad joj prilazim... 🤪

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    23. Listopad 2020. 09:02

PetraB

Kuham f…ing ciklu od pola 8 ujutro… Zaboravila jucer skuhat 🤦🏼‍♀️
    Valjda ce do klope u 10/pola 11 biti gotova. Hocu bocnut vilicom da vidim jel kuhana, odbije se i dobro da sebe ne ubodem kak se osbije. Imam osjecaj da mi se smije kad joj prilazim… 🤪

.
    jutro svima :)
    meni će dns biti veselo...mali već spaaava...a nikad tak rano ne zaspi nego oko 10 xD 
    Jucer i dns mu se nešto poremetilo...sta ce biti kad se sat  promjeni :/

• Zarica
    23. Listopad 2020. 09:09

annika

Ajme kad se ja sjetim koliko sam se ja sljezi nakuhala za kapanje nosića. Onda je preporuka bila kapati nosić korijenom sljeza, i ovog nastavka za usisavač još nije bilo ovdje. Taj nastavak je madjarski patent i mi mame smo za njega saznale ovdje prije 10 godina. Ja sam kupovala u madjarskoj kutije i kutije toga pa slala mamama po hrvatskoj. Dilertrue story.

Lorena94
    23. Listopad 2020. 09:23

Hej jutro curke, vidim svakakvih priča jučer bilo. Mala nadam se da je sve ok, nakon pokušaja papanja naljepnice. Moj isto svašta trpa tako da min 2 puta usisavam cijelu kuću 😵
    Damnarex ja ne potapam, samo stavim skuhat.
    Što se tiče vožnje, T i ja smo pretežno sami u autu, od jučer se vozi iza u sjedalici, uzeli neku na posudbu od kume, s tim da smo prvo CYBEX ne znam koji model posudili pa se deračio kao da ga koljemo u autu. Uplaši se kad mu stavimo ono nešto ne znam kako bih to nazvala preko čega ide pojas. Eh da, ja dobila ponudu za posao od sredine 11 mj, u općini, na 100 muka sam, ne znam što bih s T, prekid rodiljnog (ja dobijem onih 2300 kao nezaposlena, i to samo do 4.1. plaća bi bila veća al opet) do sutra se moram smisliti jel hoću ili neću, prijava za početak 2 god. 

Lorena94
    23. Listopad 2020. 09:24

Znala sam da sam zaboravila u prošlom postu, nama taj aspirator na baterije isto ništa ne izvuće. Losa ja nisam slušala kad su mi rekli da ne valja i kupila eno stoji u ladici. Ovaj za usisavač se sjećam da je teta u Mađarskoj kupovala i to po par komada, mislim da je kutija oko 50ak kn i sad tamo

mala.le.90.
    23. Listopad 2020. 09:49

Mare ja proslavila sad sto mi je zaspo u 9 i 20 umjeto u 8🤣🤣 mucimo se ovih dana da ga legnemo nekako oko 8 ipo a ne u 7-7 ipo pa svako pomjeranje dnevnog spavanja naprijed mi super dodje.
    Inace se poceo budit u 5 ipo jutri, danas u 6 i 20🤣🙈
    Lorena,ja bih na tvom mjestu prihvatila ponudu. Iz vise razloga. Vremena ispred nas neizvjesna, ti ces se bolje osjecati, imat ces i vise para, haha, a i posao u opcini gdje radis prvu smjenu i ne radis vikende...da se ne lazemo, lijepi uvjeti🤷‍♀️
    Moja je firma propala kad sam zatrudnila pa tako gledam na stvari, mada znam da se tesko odvojiti od bebe. I meni da sad nesto ispadne srce bi mi puklo ali bih prihvatila. Kuce mi je vec na vrh glave...
    Plus sto svi oko mene rade i imam osjecaj da samo ja tapkam u mjestu...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

annika
    23. Listopad 2020. 10:04

Mrgud a kako smo išli u školu7 km pješice kroz šumu, snijeg do koljena a mi na nogama opanke

[iimg]

DeeDee
    23. Listopad 2020. 10:07

annika

Mrgud a kako smo išli u školu7 km pješice kroz šumu, snijeg do koljena a mi na nogama opanke

😂😂😂😂❤️

[/url

PetraB
    23. Listopad 2020. 10:16

annika

🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.