Hani ajme strasno bi mi bio stres to. Sto je s ostalim mjerama glavica, duzina i motorika? Neznam sto ti savjetovat pa sad lupam bezveze mozda da ubuduce sve prođes kroz blender da ne bi bilo komadica da bar kad nesto pojede ne pobljuca. Jesi probala zitarica stogod one najmanje ostaju komadici a zasitno je? Moja isto nece AD ni pomirisat, nikako ni na zlicu, ni bocu, ni casu, ni s icim mjesano... Ali kupovnu kasicu pir griz i ad pojede bez problema pa mozda da tako nesto probas. I bas bude konzistencija kremasta.
Iskreno po meni bi vam pedi trebao dat uputnicu za nutricionista za početak.
Nwcu se hvaliti da ne bi nocas mjenjala posteljinu,al mojoj nije jos propustila, a bas budu pune. Ponekad jos nocu joj promjenim.
Joj Hani baš stres 😏
A šta se tebi čini, osim brojki, jel napreduje?
.
Što se kakica tiče meni se ponekad čini da ona doslovno pokaka kašicu a ne drek 🤔
Isprike gadljivima, prestanite čitati 3,4 sad.
.
.
Stvarno, ide opis🤭
.
.
.
Bude onako kao da je kašica pala na drek 😂
Najčešće nakon mrkve - narančasto, tikvica - svijetlo zeleno i šljiva - ljubičasto.
[/url
Jutro 😴
Hvala cure na 💪🏼... Na #jakoveizdrzi svaki put krepam od smijeha 🤣
Noc za ubit se iza nas... Njih toliko zubi muce da cu ja napravit festu kad napokon izbiju... Nesto kao mali Mrgud (btw Mrgud woohoo 🎉😘). Jucer se Karmen budila svakih pol sata do negdje ponoci, oko 9 sam joj sirup dala jer kad je pojela flasu, jedva, pocela cendrat i grist dudu i onak se istovremeno strese kad ju zagrize, ma bas bol. Aj Vesna bar spavala iako je ona pak jedva 120 ml pojela navecer. U 4 moj sin odluci cendrat... I naravno ne rec sto zeli... Probudio Megz, Karmen taman prije toga nesto kenjkala i smirila se kad on poceo. Lavice sjetila se tvoje noci odmah, sva sreca bez mijenjanja posteljine 😅🙄
A da... Od jucer imam majstore koji zbukaju ovaj nadogradjeni dio pa su mi prozori prekriveni najlonom i u kuci je tak depresivno 🤦♀️... Al decki su ok, nema kuhanja gableca, samo kava ujutro i eventualno popodbe tak da bar s njima nemam briga.
Idem pit kavu da prezive svi 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Jutro!
Da kad se probava jos uci probavljati nekad izbaci ono sto je unijeto… to se zna dogoditi i kad je neka nova hrana pa iduci put vise nije tako. Recimo neki dan od paradajza je moj pokakao crvenu kakicu. To su likopeni tako da je to normalno. Isto bude i od cikle ako je puno pojede ljubicasto od pigmenta.
Pricanje o kakici uz jutarnju kavu hahaha 🤣🤣🤣🤣 moj malac se nekad tako ukaka da se moze posramit neki odrasli em sto se tice smrada 🤢 em sto se tice kolicine. Nama se sad rijetko desava to da bude ne probavljene hrane u kakici valjda se probava navikla vec na hranu koju jede.. Jucer i prekjucer je papao teletine i batata.. Znaci konacnooo opet jede normalno recimo... Jucer ja dosla sa treninga a mama prica koliko je i sta pojeo.. Kaze komad teletine ko njegova ruka dvije kasike batata poslje toga pojeo jednu jabuku i ja dolazim kuc on gricka petit keks i zaljeva vodom.. Otisli u goste on vidio grozdje na stolu pa je i toga jeo jedno 10 kuglica i poslje toga jos je jeo jedno 6 smokia onih kukuruznih... Dosli kuc oko pola 8 pojeo pola zdjelice griza i u pola 9 100 ml ad i zaspao ko klada. Mislim da mi je dijete mala provalija sto se tice hrane... A nije bucko da se razumijemo ima 11 kila..
Jutro cure!
Prvo sam umrla na opis DeeDee🤣🤣
Dakle jucer N zaspao oko pola 7 navecer na pola sata. Probudio se i urlao dobrih sat vremena. Iako je jeo- ponudim cicu,urla,suze teku, zuljam zube,nista,dentinox nista, onaj silikonski drek boon nesto sta ide voce unutra pa sise,to dam,3 sekunde mir i urlanje. Nakon 1h damo mu sirup i za 15min drugo dijete🤷♀️Igrao se sam 45min, okupali ga i stavili spavat. Oko 4 pocne kci plakat (opet,wtf!?) I trknem muza da ode k njoj jer on po noci nju rjesava. Pogledam na sat i sokiram se jer je 4 a on se nije probudio (ni nakon njenog plakanja). Gledam na kameri i spava pocnem razmisljat o vasem pisanju jucer da provjeravate jel disu🤦♀️ i odem mu u sobu,sagnem se i poskakljam ga kosom po licu i probudim ga🤯. Dakle, 40 min sam ga uspavljivala pa me pocastio jos jednim budjenjem u pola 6. Budala,eto kaj sam.
Petra i tebi veselo sa starijim🙈
Hani jel bi upalile rizine u AD navecer? Da li ti on naoko izgleda da ne napreduje?
Dobro jutro... 💩💩💩 Spike ahahahaha
Cuke koje ste Dale slanutak jeste namakale zrnje ili konzervirani? 🤭 Meni je konzervirani bolje al sto njoj spremiti.
Lavice btw ja istu glupost napravila jutros sa M... Sad mi se osvecuje navijena je kao nikad
Jutro 😊
Šta ću kad sam poeta, pogotovo kad su govna u pitanju 😂😂😂😂
V je sinoć imala epizodu takvog plakanja, Bože me sačuvaj 😱 kao da se nečeg prestrašila mi je izgledalo, nije to bilo ono plakanje kao kad se okine zvečkom po čelu, pamet mamina 🤦uglavnom 15 minuta teške histerije, bezveze je presvukli, bezveze joj dali bočicu, čini mi se bezveze dentinox (skužila sam da svaki put kažem dentastix a to su mi oni štapići psu za zube, tko zna šta ljudi misle😂) i onda se nekako umirila ali je još pol sata cvilila i trzala se u snu. Noć dobra.
[/url
Uf vidim svima veselo. Petra jos 3 dana 💪🥳🥳
Lavice luda si. Kkvo skakljanje. Ja posvijetlim lagano i gledam dal se dizu prsa/leda, ne dodirujem 😂
E uvela sam zutanjak. Kaj sad s bjelanjkom? 🙈😊 da prvo imam par dana pauze od svega novog?
Cure ak sam uvela svjezi sir i jogurt jel moram posebno i kefir i vrhnje?
Ja mislim da vrhnje ide posebno a kefir da moze ici u onu skupinu gdje je jogurt i kiselo mljeko..
Sortiraj odgovore
Najstariji