Moj rodjak takodjer dobio koronu, dok su njegova zena i djeca bili negativni. On nije imao simptoma no otisao je 2 tjedna u samoizolaciju. S druge strane, prijateljicu je tako uhvatilo da nije znala za sebe. Izgubila njuh i okus. U pokusaju tusiranja se onesvijestila. Izlaze nova istrazivanja koja ukazuju da je bitna i kolicina izlozenosti virusu. Tipa ove maske navodno, iako ne 100posto efikasne, donekle isfiltriraju virus pa i simptomi budu blazi. Ne znam jel patka, ali tako pricaju :D
.
Mi u mraku potpunom spavamo vec cca 2 mjeseca. Mislim da se i budi u 6 zbog svijetla kroz prozore, ali ja volim jutarnju svijetlost tako da se nadam da ce se naviknuti
.
Petra, jos malo. Sad ce petak za cas. Ja neki dan isto bila iscrpljena i stavila malog da place u kindac, a ja zadrijemala pored. Bas nisam mogla. Na kraju se mm koji je radio u boravku smilovao pa ga uzeo sebi
.
E cure, sanjala sam da su sve izmjenili na forumu i nisam mogla nac nasu temu. I stalno iznova i iznova pokusavala i morala neke upitnike ispunjavat pa ukrug. Bilo je strasno
Mi spavamo od mj dana u mraku..isto ako nekad treba dodat dudu a to je rijetko posvijetlim sa mobom..meni onq spava stalno prekrivena po ocima bilo mazilicom ili bilo cim sta kinje nadohvat ruke..hvala bogu nikad nije bioo problema mada me i je strah...al ja to maknem kad ona zaspe...
Znaci kod nase pedice se moze doc bilo kad i bez najave:) Samo sto nikad nikog nema jer se ljudi boje. Zvala ju neki dan da pitam bi li mogla na generalni pregled s 9 mjeseci pa je rekla da dodjemo kad god zelimo, da ionako nikoga nema A nisu imali neke posebne mjere ni kod prvog vala. Tad sam se isto par puta pokusala narucit, al vise bi joj rekla kad cu doc zbog sebe, njih nije nesto zanimalo
.
Sto se tice disanja, ja provjeravam svakih mozda 15min, pol sata ili kad prolazim ako spava preko dana, osim ako i ja spavam🙈
Ne znam kad cu vise prestat s time. Ima li vas jos da tako cesto to radite?
eh da, bravo N za spavanje!🎉🎉🎉🎉🎉 pa ona ce sad ko Vita postat kak je prije bila. Di je pustis tu zaspi
Znaci ja sad citam 🤔 Mi nikad nismo spavali s upaljenim svijetlom, s nijednim djetetom 🤷♀️ imala sam malu lampicu na bateriju bas za bebe prigusenu koju bi upalila ako nesto trazim al inace u mraku skroz spavamo. Sad kad je u drugoj sobi u cijelom stanu je mrak osim u wc-u je led lampica na ogledalu upaljena jer ja pisam indalje 2x nocu ko trudnica🤣
Mikio ja svog oko 4 na hranjenju presvlacim obavezno jer puno pije. Pa da ne promoci. I to polegnem ga na kauc u njegovoj sobi, on si sam drzi bocu i jede i dok on popije 60 ml ja u mraku njega premotam i brzo na cicu prebacim i zaspi dalje🤣
Zarice prije bi rrkla da je najveci faktor stanje imuniteta. Moji mama i tata su se od istog tipa zarazili,mama bila u bolnici,tata bez simptoma 🤷♀️
I meni je stigla literatura danas 😂 al nocas i danas je u nesto njurgavoj fazi pa ne ocekujem neki enuzijazam za nova znanja 🤪
Cure koje ste imale krstenja, sto je sve potrebno od dokumentacije i jel stvarno rodni list ne smije bit stariji od 3mj....jer ono...za bebu se ocito nemre novi izbuc prek egradjana 😒(ill sam debil pa nisam vidla?)
Angelly, mi nismo vadili novi rodni list, a malac se krstio sa 6 mjeseci.
.
Curke jel vama kakica crvenkasta nakon paradajza? Vec dva dana kaka tak tamnorozo do crvenkasto. Prvi put nakon paradajza pa reko pratit cu, a sad opet nakon lososa. Al pretpostavljam da i nakon njega moze bit pa mi to nije bio neki potez... izmedju istalog pocela sam mu vece komade davat jer ih napokon vise ne povrati nazad, a ne znam jel moguce i od toga da mu steka probava... pedica na tel odma rekla da uzmemo linex
Angelly, mi nismo vadili novi rodni list, a malac se krstio sa 6 mjeseci.
.
Curke jel vama kakica crvenkasta nakon paradajza? Vec dva dana kaka tak tamnorozo do crvenkasto. Prvi put nakon paradajza pa reko pratit cu, a sad opet nakon lososa. Al pretpostavljam da i nakon njega moze bit pa mi to nije bio neki potez… izmedju istalog pocela sam mu vece komade davat jer ih napokon vise ne povrati nazad, a ne znam jel moguce i od toga da mu steka probava… pedica na tel odma rekla da uzmemo linex
Nama je uvijek kakica od rajcice cikle i mrkve crvena.. To je sasvim normalno..
Nama kao svijetlo sluzi zapravo ekran od kamere babyphona. Dosta jako svijetli u mraku. Ako moram mjenjatnpelenu imam zarulju u lampi u njenoj sobi koja svijetli zeleno tako da je bas priguseno svijetlo a opet dovoljno svijetla za zamjenu pelena.
Mala.le 🤞
Za provjeru disanja nekad znam provjeriti, al super mi ta kamerica jer bas se jako lijepo vidi, a kad ju pojacam do kraja cak i cujem kako diše. Par puta sam isla u sobu bas gledat jer sam posumnjala da se kamera zablokirala koliko je mirno spavala. Da nema kamere prosvikala bi.
Angelly za krstenje nam nije trebao rodni list uopce. Samo potvrde od kumova
cure koliko m.m. bi trebao imati svjezi sir? uzela sam u lidla onaj crveni okusi zavicaja, sad gledam ima 20 % m.m., a nedavno sam vidila da je neka od vas spominjala sir iz Lidla, al da ima 3-4 % m.m. sad ne znam jesam tada krivo skuzila ili sad krivo kupila hahaah
Sortiraj odgovore
Najstariji