Mi cijelo jutro setkali po gradu. Isto sam otisla u hocu knjigu, al nekak me nisu odusevile knjigice. Nasla sam 'prve rijeci' iz neke druge kolekcije koju mozda uzmem, al danas sam ponosno izasla bez icega:) Inace imaju podrum rasprodaju na Bogovicevoj pa ima i slikovnica tamo i za malo starije klince super knjigice.
Jutro! Moj identicno kao Angelly,ne pusta. To mi pomaze da ga nocu premotam pa ga uspavam na cici😬
Ali nooocas...opet 1h uspavljivanja i opet budan za sat i pol. Pa kcer pa opet on a ujutro vjezbe u 8.30🤦♀️. Rodila mi je najbolja prijateljica i veceras idem na cugu povodom toga,mislim da cu se tamo onesvijestiti kolko mi se sad spava.
Mikio, pa tak će neko vrijeme pipkati, pa će pokušati stavljati u usta i onda papati..🥰
Moja je samo na početku papala par puta kašice, jedno vrijeme ništa, ali sad već neko vrijeme papa komadiće i super popapa🥰
Krumpir ne voli😄, batat ne podnosi 🤭
Losa, super da je bolje bebač🥰🥰
Moja je odustala od puzanja. Dok može hodati, dok se može primiti za nešto, hoda, a kad ne može, sjedne i galami na mene😂😂, ali, puzati neće 🤭
Počeli smo ložiti.. Shvaća ne i ne prilazi ni blizu kaminu.
Jučer se popele s autića na malu foteljicu, s nje na veliku i pokušala se popeti na prozorsku dasku😂hoće gđica. gledati van😄🥰
Pozz😊
Moj drzi bocu bas ako je jako gladan, što je gotovo nikad. Inace izvodi gluposti ko i losin.
Nisam ni ja tipkala jucer, i ja sve ranije u krpe ko i mikio. U 22 vec spavam u zadnje vrijeme.
Dude ne dodajem u kreveticu. Preko dana je koristi. Ostali smo na jednoj i stalno je tražimo😊
Priče volim, ali izbirljiva sam. Voli slikovnicu sa dječjim licima trenutno i to je to.
Hvala na savjetima za hranjenje. Pokusavam i kombiniram svasta, ali krivulja mu je u padu. Ne mogu ga prisiliti da jede više.
Ja fakat vise ne znam kaj da radim. On po noci place svakih sat vremena. Nocas sam mu u 3 dana sirup i ni to nije pomoglo. Inace prek dana je sve u najboljem redu, normalno jede, spava, igra se. Povremeno ga muce ti zubi pa cendra al u principu je super veselo dijete.
Onaj jedan zub i dalje viri tek mrvicu 🙄
Ja sam svom zadnjih dana pocela davat komade na pladanj pa da sam jede. Poceo je super hvatat samo kaj tu i tamo ne prozvace nego proguta pa se zagrcne.
Mi smo danas posvuduše pa nisam bila na internetu. Mislim da ju sad za pravo muče zubi, sad kad sam vozila doma je u snu preko svake šahte zaplakala jadna, zaključila sam da stisne dudu 🤷. I koju god igračku danas stavi u usta cvili/plače, ovisno o tvrdoći..
Želim svima kolektivno spavanje, laku noć😊
[/url
Znaci danas mu gledam donju dvojku i smijem se kako mu slatko izgledaju zubici i slucajno pogledam gore a njemu krenuli ocnjaci oba dva! Jbt jel to moguceee..
Znaci danas mu gledam donju dvojku i smijem se kako mu slatko izgledaju zubici i slucajno pogledam gore a njemu krenuli ocnjaci oba dva! Jbt jel to moguceee..
Očnjaci većini bebi rastu od 16-22mj,ali svaka beba je drukčija, tako da je sve moguće.. Kao što se neke bebe rode sa zubicem-dva, ali to su izuzeci, baš rijetki slučajevi, kao i to da tvom sad rastu očnjaci..
Očnjaci većini bebi rastu od 16-22mj,ali svaka beba je drukčija, tako da je sve moguće.. Kao što se neke bebe rode sa zubicem-dva, ali to su izuzeci, baš rijetki slučajevi, kao i to da tvom sad rastu očnjaci..
Ah bas i nisu morali al eto bijele se samo tako i bas se vide ocrtavaju se.. Nadam se ds ga nece napatit jako..
Ok sad pise na mobu u notes pa cu samo copy paste kako nesto komentiram. Prekjucer ujutro pocela pisat prije posla, onda sam morala krenut, kasnije sve nestalo i jednostavno proslo vrijeme. Ugl sve mi je turbo, pocela sam i gluposti pricat, mm-u masu puta kazem bebili, ili nesto napravi a ja njemu tepal ma bravo ljubavi (kao da malcu govorim) ili sad evo umjesto da mu kazem laku noc, odmori se, kazem mu cuvaj se (sutra ide ma put).
Mrgud juuuuupi. Bravo na zubicu. Nadam se da ce sad ubrzo i ostali. Ja prijavljujem drugu donju jedinicu, izasla tek dva mjesca nakon prve. A kao idu u paru.
Mikio cestitke maloj N. Brzo ce ona prohodati. Dok ja ovo objavim mozda vec bude i hodala :)
Mi presvlacimo nocu jer gospodin nece pisat ako je pelena dosta popisana i onda place i bude nervozan. Kad se pelena otvori on pisa i onda se smiri
Zubici probajteuzet u ljekarni homeopatske kuglice chamomilla. Imam osjecaj da mojem to pomaze. A mozda mi se samo cini. Ne znam vise ni sama
Btw jucer navecer krenula pisat al sam se jednostavno ugasila u 23:30.
Mi smo imali samo dva budjenja, sto je stvarno super. Zaspao u 22. Probudio se u 2 i u 4, s time da je od 4 produzio s nama u krevetu jer sam ja zaspala s njim, nikako to ne volim, al ajde, bar je spavao
Sortiraj odgovore
Najstariji