ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    29. Rujan 2020. 15:14

Grizli ja bi ga smatrala uvedenim 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Angelly
    29. Rujan 2020. 15:45

Evo da vam dam recenziju kratku dječjih knjigica- kartonki 
    Uzimala sam od Egmonta, Hoću knjigu i Leo naklada
    Kolko sam skužila sve ove kartonke su oko 40kn izuzev Lea koji je bio na sniženju sad oko 20kn.
    Najljepše su mi iz Hoću knjigu - "pogodi što je to" kolekcija. Uzela sam prve riječi i životinje i baš je super i ima čak i dosta stranica (najviše od ove 3 naklade koje sam uzimala).
    Egmont ima dosta malo stranica al je isto lijep tisak i slike. Također sad imaju super kolekciju disnijevih za 29kn s tim da je prva 101 dalmatiner samo 15 kn (al to je kad budu malo stariji jer su mekane stranice). A besplatna dostava je već od 100kn.
    Leo je fora jer je jedan pojam jedna strana al u usporedbi s ostalima mi baš nije na nivou a pogotovo kad se uzme da koštaju bez popusta isto.

MaRe
    29. Rujan 2020. 15:59

Nama svekrva skuplja one knjige za djecu s Tiska...ima cijelu kolekciju Disney priča sad što su bile i sad su opet neke zlatne knjigice došle...predobro izgledaju....ilustracije su divne...jedva čekam kad bude malo veći da mu čitam :) 

annika
    29. Rujan 2020. 16:10

hej, hej, čitam vas ali krenem pisati pa me nešto prekine ali sad kad sam pročitala da je mrgud dobio zub morala sam doći čestitati
    mi smo imali rođendan pa svatove, meni koljeno nateklo da nisam mogla stati na nogu i sad svi fino šmrkavi a muž je naravno na samrti jer njega sve pogađa najteže. uvijek uzbudljivo, nema šta

[iimg]

Angelly
    29. Rujan 2020. 16:52

Da sad na tisku je ta zlatna kolekcija i nju skuplja moja mama i sveki isto xD pa ajd necu i ja tu kolekciju, ja cu mu ovu plavu 🤪

• mom12
    29. Rujan 2020. 17:09

Mi imamo dosta knjiga pokoju tu sa tiska nisam skupljala kolekcije...ali kad jos malo naraste kupit cu 365 prica za laku noc...to mi je fora..

beba2025❤
    29. Rujan 2020. 19:12

Mom, lijepo izgleda, ali je meni bezveze. (što ne znači da je svima, samo pisem🤭) Unutra ima puno bajki/priča, ali su sve skracene, ukratko prepricane, na jednoj stranici slika, na jednoj priča i to je to.
    Ja sam ko frik, imam sve kolekcije i ludim kad nešto ne mogu naci😂
    Ali i da nisam frik.. Djevojčice kad čitaju, uvijek radije biraju bajku samu za sebe, jer je opširnije i puno ilustracija.. 
    Ove 365 čita suprug za laku noć ili ja kad smo u gužvi, pa eto, tek toliko 😊

DeeDee
    29. Rujan 2020. 20:18

LoSa

Malca presvlacim za spavanje i vidim da ima osip po trbuhu i leđima. Onako vece crvene tocke i okolo puno sitnih crvenihJa takav osip znam dobiti od grudnjaka po vrucini. Nije danas nista novo jeo… sve sto je vec i prije. Jel moguce da je od vrucine? Sto da radim? Da pustim? Zovem hitnu? Njemu to uopce ne smeta.

Da nema i on trodnevnu groznicu u nekoj žnj varijanti? Tako ja V bilo prvo nos par dana pa temperatura pa osip, u svakom slučaju nije bilo klasično 3 dana temperature pa osip ali po nalazima je ispalo to 🤷
    Nadam se da je to ili znoj, najbezbolnije varijante 🤞

[/url

Grizli
    29. Rujan 2020. 21:02

PetraB hvala, tako cu se i ja voditi. Nema mi smisla da joj jos pored uvodim luk na nacin da ga ona bas jede komadice kuhane to mi je pak suluda ideja bila.

Annika nadam se da cete brzo ozdraviti svi, posebno ovaj na samrti 🤭. 

Bajke i basne za citanje cu uzet svoje od doma. Kolekcija od Braće Grimm koju imamo sestra i ja od moje neke 5 godine. Predivne su knjige, ona ih je citala malome, i ja planiram M. Imamo svega i svacega od knjiga, ali meni nekako najdraze su one kolekcije kao enciklopedije pa toga imam more jedno, nisam nikad bila tip od bajki nekih niti romana.

Losa moguce od vrucine ako si ga danas malo toplije obukla. Jesi mozda sto obukla sto nije do sad imao od odjece, jakna ili tako sto? Nadam se da je sve ok.

Ja nemam pojma sto mi je, moram ici spavat pod hitno, glava me rastura imam osjecaj da mi mozak trne. Svima dobru noc zelim... 

• Zarica
    29. Rujan 2020. 22:36

Losa, meni isto zvuci kao sto DeeDee kaze, trodnevna viroza koja nije trodnevna. Ja hitnu nastojim ne zvat dok se on normalno ponasa, al ti ces znat najbolje. Drzim fige da prodje do sutra.

Angelly, meni ova Leo naklada super. Doduse je malo socijalnog izgleda, znam sto mislis, al bas je ono sto malog zanima. Jedan pojam na jednoj strani, pa mu ja pokazem pravu stvar pored ove naslikane, bas mu je to zanimljivo. Al mislim da cu probat i Hocu Knjigu. Ove disnijeve sto su sad 29 su nedavno sve bile po 16 kn, al nekak mi to jos daleko bilo pa nisam uzimala. Al te su mi inace prefora. Ove 365 bajke - sjecam se da sam ih i ja citala kao mala i da su mi bile bezveze. Samo korice su me odusevile, al ovo unutra sve nekak skraceno i iskrivljeno ak se dobro sjecam. Al ono, samo moja recenzija:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.