ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    28. Rujan 2020. 15:53

Wuhuuu za zub!! Mom i mi nemamo zube hahah🤣
    Mikio bravo,vec sam na ig komentirala💫 Moja sefica se pustila s 10 mj ali je prohodala s 12-12.5mj. Ovisi kolki je ziheras😅
    Danas sam mu dala grasak prvi put,mikio sjetila sam te se🙈🤣

DeeDee
    28. Rujan 2020. 16:01

Mi se ne presvlačimo po noći osim ako gospođa ne inzistira a to je u zadnje vrijeme dosta često, oko 4 uglavnom i baš joj bude krcata. Nikad nikad nije procurilo ništa, ni platnena ni lupilu.
    Mom i V je krezuba, danas sam bila u ljekarni pa sam uzela onaj dentaneštoneznam da joj malo olakšam

[/url

mala.le.90.
    28. Rujan 2020. 16:28

Mrgi cestitam👏🤣
    Uh, mi smo u velikom problemu s pelenam. Apsolutno nijedne vise ne drze noc...bude mokar citav...a posto je sa uveo i kakicu netom nakon budjenja, budnje i nje posvuda...
    Probala sam nekoliko razlicitih pelena 4 plus i 5...apsolutno sve propuste...kako sam skuzila to se desava nekad u zoru...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Grizli
    28. Rujan 2020. 16:58

Mrgud braaaavoooo za zubic!! Wooohooo
    Mikio sad će ona uskoro to savladati, tvoja N je baa hiper bebica. 
    Moja je danas jela neoguljenu bananu... Salim se naravno... Cim vidim grasak sjetim se zene tzv nemajke Mikio koja ga guli, tocno vidim tu scenu pred ocima, a njoj iznad glave aureola. 😇

• Zarica
    28. Rujan 2020. 17:02

Mrgud, pa i to je 🎉🎉🎉🎉🎉 Ajde da ste i to docekali:)

A i nama inace kakica ne varira vise tolko. Vise manje slicno izgleda. Od mrkve ne bude nikad crvena, a i prije smo jeli paradajz i nije mi ovako izgledalo. Jedino od cikle bude tamnorozo, al opet manje zastrasujuce od ovog:) No dobro, uzela linex i bok. Bu to proslo.

Mi se takodjer ne presvlacimo po noci od negdje njegova 3. mjeseca. Isto babylove 4 i ne propustaju. Mada bi nam mozda trebalo vec 4+ jer mi se cini da ga stezu. Kad se sjetim onih nocnih premitavanja jeza me prodje:) 

MaRe
    28. Rujan 2020. 17:26

Mrgud 👏👏 za 🦷...napokon...tako i ja racunam da ce do Bozica izaci kak sporo izviruje 🙉
    Mikio ja si sve mislim...N je pocela spavati nakon sto te sveki izgrdila 🤣 ili je nema u blizini pa dijete spava na miru hahahha
    .
    Ne mogu se sjetit koja je sanjala da ne moze na forum al 🤣🤣🤣
    .
    Losa bit ce ti veselo kad to 💩 od graha stigne 😆😆
    .
    Mi spavamo u mraku od njegovog 2og ili 3eg mjeseca a dudu si sam nađe po noci ak mu zatreba...samo čujem di šuška 😂 ako je bas neki plač imam nocnu lampu koja onak slabo svijetli pa to onda upalim.
    .
    Pelene isto ak ga ne presvucem cim se probudi preliju na trbuhu kak ih zgura..mislila sam da je zato sto mu je 3 vec mala al uzela sam 4 i jutros opet..al dobro s obzirom kako je puna nije ni cudno.
    .
    Petra izdrži i krizaj dane.
    .
    Mi smo dns predali zahtjev za kredit sad cekamo procjenitelja i molimo se da procjeni dovoljno da mozemo citav iznos dobiti jer nam se ne dižu dva kredita xD 
    Annika jeste vi sta rijesili?

• Hani
    28. Rujan 2020. 20:02

Mare, kad cete znati?
    Mikio, do prije tjedan dana spavao je samo u peleni, a zadnjih par dana otkako je zahladilo obukla sam mu dugu pidzamicu jer se otkrije, a zimsku vrecu zasad nece. I pokrijem ga dekom.
    Evo mi s vaganja, još je u padu. Ispada da je u skoro 3 mjeseca dobio 60g. Izludit cu s njegovim hranjenjem. U sisi vise nema toliko, kasice slabo, bocu s adom odbija... Danas kuham drugi rucak, nasmijavam ga da otvorivusta da mu uvalim zlicu, pojede dibro i onda naleti na komad mrkve i sve povrati🙄 predveccer sam kupila monte, da barem nesto stavi u usta. I jedva, nije odusevljen. Evo sad je pojeo 90ml ad i sisu, to je ok.

beba2025❤
    28. Rujan 2020. 21:44

Grizli,, super su, prošlo je sve, nemaju više nikakve simptome🤭
    Mrguudiii❤️❤️čestitam na zubiću🤩🤩
    Losa, nadam se da ste bolje❤️
    Mikio, moja isto, tako brzo hoda uz namještaj sa jednom rucicom se pridržava, onda valjda zaboravi da ne zna hodati🤭pusti se i nakon koračića padne na guzu slatku😂🥰

• Zarica
    28. Rujan 2020. 22:06

Hani, kolko ste sad kg i cm? Jeste dobili kakve savjete od pedijatra? Jeste ga promjenili?

Moj malac se bas muci s probavom. Nekak grci trbuh i bas se napinje dok jede kao da kaki. Sad mi je palo na pamet da je mozda to sve do jogurta, uvela sam ga bas taj dan kad je jeo i paradajz i onda mu dala i iduci dan...

mrgud_zg
    28. Rujan 2020. 22:16

Hani mozda sam krivo skuzila, al zakaj mu ne blendas i dalje ako tak hoce jest? Fuckas komade, prihvatit ce kad tad. Moj kad nije raspolozen ja mu dam drugu zlicu il bocu il nes da ga zaokupi i mislim da bi dat jeo u nedogled..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.