Wuhuuu za zub!! Mom i mi nemamo zube hahah🤣
Mikio bravo,vec sam na ig komentirala💫 Moja sefica se pustila s 10 mj ali je prohodala s 12-12.5mj. Ovisi kolki je ziheras😅
Danas sam mu dala grasak prvi put,mikio sjetila sam te se🙈🤣
Mi se ne presvlačimo po noći osim ako gospođa ne inzistira a to je u zadnje vrijeme dosta često, oko 4 uglavnom i baš joj bude krcata. Nikad nikad nije procurilo ništa, ni platnena ni lupilu.
Mom i V je krezuba, danas sam bila u ljekarni pa sam uzela onaj dentaneštoneznam da joj malo olakšam
[/url
Mrgi cestitam👏🤣
Uh, mi smo u velikom problemu s pelenam. Apsolutno nijedne vise ne drze noc...bude mokar citav...a posto je sa uveo i kakicu netom nakon budjenja, budnje i nje posvuda...
Probala sam nekoliko razlicitih pelena 4 plus i 5...apsolutno sve propuste...kako sam skuzila to se desava nekad u zoru...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud braaaavoooo za zubic!! Wooohooo
Mikio sad će ona uskoro to savladati, tvoja N je baa hiper bebica.
Moja je danas jela neoguljenu bananu... Salim se naravno... Cim vidim grasak sjetim se zene tzv nemajke Mikio koja ga guli, tocno vidim tu scenu pred ocima, a njoj iznad glave aureola. 😇
Mrgud, pa i to je 🎉🎉🎉🎉🎉 Ajde da ste i to docekali:)
.
A i nama inace kakica ne varira vise tolko. Vise manje slicno izgleda. Od mrkve ne bude nikad crvena, a i prije smo jeli paradajz i nije mi ovako izgledalo. Jedino od cikle bude tamnorozo, al opet manje zastrasujuce od ovog:) No dobro, uzela linex i bok. Bu to proslo.
.
Mi se takodjer ne presvlacimo po noci od negdje njegova 3. mjeseca. Isto babylove 4 i ne propustaju. Mada bi nam mozda trebalo vec 4+ jer mi se cini da ga stezu. Kad se sjetim onih nocnih premitavanja jeza me prodje:)
Mrgud 👏👏 za 🦷...napokon...tako i ja racunam da ce do Bozica izaci kak sporo izviruje 🙉
Mikio ja si sve mislim...N je pocela spavati nakon sto te sveki izgrdila 🤣 ili je nema u blizini pa dijete spava na miru hahahha
.
Ne mogu se sjetit koja je sanjala da ne moze na forum al 🤣🤣🤣
.
Losa bit ce ti veselo kad to 💩 od graha stigne 😆😆
.
Mi spavamo u mraku od njegovog 2og ili 3eg mjeseca a dudu si sam nađe po noci ak mu zatreba...samo čujem di šuška 😂 ako je bas neki plač imam nocnu lampu koja onak slabo svijetli pa to onda upalim.
.
Pelene isto ak ga ne presvucem cim se probudi preliju na trbuhu kak ih zgura..mislila sam da je zato sto mu je 3 vec mala al uzela sam 4 i jutros opet..al dobro s obzirom kako je puna nije ni cudno.
.
Petra izdrži i krizaj dane.
.
Mi smo dns predali zahtjev za kredit sad cekamo procjenitelja i molimo se da procjeni dovoljno da mozemo citav iznos dobiti jer nam se ne dižu dva kredita xD
Annika jeste vi sta rijesili?
Mare, kad cete znati?
Mikio, do prije tjedan dana spavao je samo u peleni, a zadnjih par dana otkako je zahladilo obukla sam mu dugu pidzamicu jer se otkrije, a zimsku vrecu zasad nece. I pokrijem ga dekom.
Evo mi s vaganja, još je u padu. Ispada da je u skoro 3 mjeseca dobio 60g. Izludit cu s njegovim hranjenjem. U sisi vise nema toliko, kasice slabo, bocu s adom odbija... Danas kuham drugi rucak, nasmijavam ga da otvorivusta da mu uvalim zlicu, pojede dibro i onda naleti na komad mrkve i sve povrati🙄 predveccer sam kupila monte, da barem nesto stavi u usta. I jedva, nije odusevljen. Evo sad je pojeo 90ml ad i sisu, to je ok.
Grizli,, super su, prošlo je sve, nemaju više nikakve simptome🤭
Mrguudiii❤️❤️čestitam na zubiću🤩🤩
Losa, nadam se da ste bolje❤️
Mikio, moja isto, tako brzo hoda uz namještaj sa jednom rucicom se pridržava, onda valjda zaboravi da ne zna hodati🤭pusti se i nakon koračića padne na guzu slatku😂🥰
Hani, kolko ste sad kg i cm? Jeste dobili kakve savjete od pedijatra? Jeste ga promjenili?
.
Moj malac se bas muci s probavom. Nekak grci trbuh i bas se napinje dok jede kao da kaki. Sad mi je palo na pamet da je mozda to sve do jogurta, uvela sam ga bas taj dan kad je jeo i paradajz i onda mu dala i iduci dan...
Hani mozda sam krivo skuzila, al zakaj mu ne blendas i dalje ako tak hoce jest? Fuckas komade, prihvatit ce kad tad. Moj kad nije raspolozen ja mu dam drugu zlicu il bocu il nes da ga zaokupi i mislim da bi dat jeo u nedogled..
Sortiraj odgovore
Najstariji