ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    28. Rujan 2020. 10:00

Mala ajme bas mi je zao. Nadam se da ce ipak bit negativan, ili bar proc bez simptoma 🤞
    Losa super da je malac bolje. Kod nas isto u dz mozes uc samo uz narudzbu i solo si, ceka se vani. Al slazem se ak nije jako ni ne treba ic
    Petra ja ti se divim i dalje 🙈😁💪
    Hani kako mislis wc je u spavacoj ? 🙈😁

mrgud_zg
    28. Rujan 2020. 10:01

Pobjeglo mi, ono kao “master bathroom”? 💪🤘😎

Grizli
    28. Rujan 2020. 10:22

PetraB #nedajse... Drzi se nadam se da ce ti lako biti ostala 4 dana
    Losa super da je bolje malac.
    M spava u mraku vec 5 mjeseci. I drastično bolje spava kad je mračnije.
    Nama noc prosla fino, 1 buđenje u 2.30,al nam Ewan nije htio raditi pa smo imali borbe za zaspat dok tatu nismo digle da ga osposobi i onda nastavila do 8.30. Osim paracetamola sinoc sam joj vratila njen jastucic kojeg nije imala od 4 mj kad je zapravo prestala spavat u vreci. I bas mislim da joj je falio, ona si ga mazi za zaspat i grli kad se probudi. Jedino mene muci dal ona vec moze u snu skuziti ako zagnjuri u njega da ne moze disat? Meni mama rekla da sam ja spavala jedino ako sam imala carapice na nogama i jastuk preko glave. I dan danas znam staviti jastuk preko glave al nije mi problem izvuc glavu ako osjetim da mi je tesko desit, pa me strah da ona to ne osjeti. Paaa strah krece u novom smjeru.
    A stigla nam danas literatura pa sad idem ocistit ih da moze zenska citat kad se probudi. 

Damnarexx 🌺
    28. Rujan 2020. 10:38

Jutro🙃
    Petra drzi se!
    Lavice hahaha bas me lijepo nasmijalo😂😂 koja je ta mala kraljica! A gle mama ti si kriva, precvrsto si zaspala pa nisi cula maloga i onda se ona prepala i upiskila🤪
    Grizli ne znam ovo sa jastucicem, moja nema nista. Necu joj ni stavljat do daljnjega... Al mislim da su dovoljno vec veliki da bi se pomaknula ako joj ponestaje zraka🤔 
    Mozda grijesim.
    Sto se tice mraka, bas nemate nikakvu malu prigusenu lampicu? Meni je problem jer se ona budi inace par puta jer ne moze nac dudu, pa place a ne znam kako bi u mraku joj to nasla😶 ja bi isto rado u mraku spavala😏
    .
    A nocas show! Preskocila je zadnje spavanje i rastegnuli smo do 19h, i tad je isla finalno spavati. Mi se uvukli u krevet u 22h, evo nje, probudila se👀 druzili smo se sve do 00.30h...ni sama ne znam sta jpj je bilo, zatvarale su joj se oci al nije mogla zaspati. Zvakala dudu, pricala, stenjala😰 na kraju sam ju nahranila u 23h. Zaspala je oko ponoc i pol i sve do 7.30, uz 2-3 dodavanja dude. I tek je ujutro jela..tako da ajd ok😏😏

mala.le.90.
    28. Rujan 2020. 10:41

Evo nas😁 muz bio kod doktora, ujutro rano ce ga testirati. Najvaznije da su mu pluca ok. Kaze da se danas puno bolje osjeca iako jos ima temp.
    Jucer mu je bilo bas kao jaka gripa, nije imao snage ni ustati...
    Nadamo se da, i ako bude korona, da nece biti tezi oblik.
    Ja i malac smo i dalje ok😊

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    28. Rujan 2020. 10:41

Mi oduvijek spavamo u mraku 🤔🤔
    Ko pustim svijetlo (zbog sebe 🙈🙈) onda se ona ful budi i baš joj smeta

[/url

Damnarexx 🌺
    28. Rujan 2020. 10:48

DeeDee

Mene je bila frka dok je bila beba, da se nesto ne desi. Provjeravala sam dal dise😂i dan danas pogledom tu i tamo provjerim🤦
    Kako dodajes dudu? Ako uopce dodajes 🤭

Damnarexx 🌺
    28. Rujan 2020. 10:49

Mala drzim fige za neg.rez✌️ moj svekar se isao testirati i neg.je ipak. A imao je temp i izgubio njuh i okus. 

DeeDee
    28. Rujan 2020. 10:53

Damnarexx 🌺

DeeDee

Mene je bila frka dok je bila beba, da se nesto ne desi. Provjeravala sam dal dise😂i dan danas pogledom tu i tamo provjerim🤦
    Kako dodajes dudu? Ako uopce dodajes 🤭

Nekad na slijepo a najčešće posvjetlim s mobitelom. A mislim, kad se dižemo na WC ili kad počne plakat za pravo upalim noćno svijetlo ali za ona "nježna" 😄 njurganja ne jer imam osjećaj da ju to razbudi.
    A ne brini, imam i ja dana kad se probudim sama od sebe i upalim svijetlo da vidim ako je sve ok jer eto 🙈

[/url

DeeDee
    28. Rujan 2020. 11:01

Baš sam htjela napisati, mi i preko dana ako imamo borbe s uspavljivanjem, samo spustim rolete pa se to dosta ubrza. Mislim da bi ja umrla od tih svjetlećih duda sa svojim snovima i paranojama 😂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.