ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2020. 14:36

miki0

Zarica N kakica bude u boji toga sto je jela redovito 🙈
    Jos se njima probava prilagodava i ne probavi sve do kraja.
    .
    Nisam vam rekla da se N vec par dana pusti dok stoji. Prvo je to bilo samo na krevetu a sad bilogdje. Sad to bude i po 10ak sekundi. Nekad i cucne, dohvati igracku i digne se nazad bez da se pridrzava za nesto. 😳
    Jel hodanje krece iz takvih pokusaja?Manich kak je tvoj krenuo?
    Vjerujem da moze tak stajat jos 2 mjeseca pa krenut hodat al cisto pitam…

E pa daaaa Liam je bas tako poceo i samo odjednom kao da je zaboravio da se spusti da puze vidio je nesto i samo krenuo hodat 3 koraka i bum na dupe i pogleda u nas i nasmije se.. Od onda nije stao svaki dan sve vise i vise.. Sada je vec toliko siguran da cak kad se zaljulja samo se onak spusti dolje na sve 4 i ponovno digne sam.. Znaci sa tocno 10 mj se pustio tako i krenuo i eto sad sve manje pada a na nogama je stalno vise uopce ne puze. Njemu sad to traje mjesec dana i svaki dan sve manje pada neki dan je svladao prelazak preko praga stane ispred i lagano gore i dolje tako da sad vise ni na tom djelu ne pada.. Sada jako zuri i brzoplet je pa zato padne ali kad ljepo hoda polako ne padne sigurno po 15 minuta nijednom. Sad ce oni brzo kao i Liam cini mi se.. 

28. Rujan 2020. 14:41

Cecy

cure koliko m.m. bi trebao imati svjezi sir? uzela sam u lidla onaj crveni okusi zavicaja, sad gledam ima 20 % m.m., a nedavno sam vidila da je neka od vas spominjala sir iz Lidla, al da ima 3-4 % m.m. sad ne znam jesam tada krivo skuzila ili sad krivo kupila hahaah

E pa ja negdje procitala da je bolje davati masnije sireve jogurte i mljeko kad probaju.. E sad jel to istina ili ne. Mi smo tako uvijek.. Ali Liam je stvarno super beba nikada nikakvu reakciju nije imao pa sam sretna jer zbilja sve moze jest. 
    Mi kupili domace kravlje mljeko ja prokuhala i razrijedila i dala Liamu da proba.. Smazao punu casu sve brkove imao i kad je popio gleda u casu prazno i naginje casu da pije jos.. Mislim da ce voljeti mljeko pit iako i jogurt isto po 2 dcl popije bez problema.. 

mrgud_zg
    28. Rujan 2020. 14:48

cure moram uzurpirat temu, al mislim da je ova objava u rangu spavanja od mikio 
    mrgudu je probio prvi zub!!!!!! jucer bilo onaj prozirno i tocno se vidlo kak ce izac, danas je bas pila pod prstom, valjda je milimetar vani  s obzirom kolko dugo ga to pati, ovim tempom ocekujem negdje do bozica da ce bit skroz vani 

• Hani
    28. Rujan 2020. 15:03

Ooooleeee📣🎉🎊🎆🎇😸😸😸😁

DeeDee
    28. Rujan 2020. 15:10

mrgud_zg

cure moram uzurpirat temu, al mislim da je ova objava u rangu spavanja od mikio
    mrgudu je probio prvi zub!!!!!! jucer bilo onaj prozirno i tocno se vidlo kak ce izac, danas je bas pila pod prstom, valjda je milimetar vani s obzirom kolko dugo ga to pati, ovim tempom ocekujem negdje do bozica da ce bit skroz vani

Wooohooo 🍻🥂🍾🎉🎊

[/url

mrgud_zg
    28. Rujan 2020. 15:17

Hvala vam divne ste, 😘 gotovo se osjecam kao da je to moj osobni uspjeh 😂😂❤️🙈
    Hani nisi mi odgovorila za master kuponu 😉, kolko ih imas doma 😁?
    E mi isto spavamo u mraku. Mozda smo prva 2 mj s malim svjetlom. Sad tu i tamo ostavim u drugoj sobi ako smo negdje frisko dosli (recimo ovo nase ljetno mijenjanje kuca svako malo 🙈🤪)
    Ja svog ne presvlacim uopce po noci. Koristimo babylove 4 i savrsena je. Ujutro bude krcata i teska sto kila (mrgud i stoput cica po noci pa stoput i piski), al ne sjecam se kad je zadnji put propustila pelena. 
    A kakica nam je u zadnje vrijeme stalno slicna, bez obzira kaj jede, malo crvenije od cikle jedino..
    Mikio bravo za N 🥳🥳 sad ce ona brzo. Mrgud se poceo pustat al ja ga uvijek uhvatim, nisam ja jos hrabra 🙈😂 al mislim da se on slucajmo zaboravi 😊

• mom12
    28. Rujan 2020. 15:39

Mrgud bravo za zubic🥳🥳🥳🥳🥳
    Mi smo izgleda zadnji ostali bez zubica😒😒😅
    Mikio vidila sam N na ig joj kako je slatka i vec stoji🥳🥳🥳

• Hani
    28. Rujan 2020. 15:39

Mrgud😁 koji master bathroom, to ti je mini wc, i to bez vrata, necu dalje pricat da cimina bivsa svekrva i meni ne zove socijalnu druzbu😱👹😬😉
    Ja sam na baby kameru i zaboravila. Sluzila mi je kad sam rezala masline dok je on bio bas mali

• mom12
    28. Rujan 2020. 15:40

Ni ja ne presvlacim nocu..rijetko kad da ujutro bude pokakana al ujutro ona to obicno obavi nakon prve bocice...cujem je dok kaki..😅😅😅

• Hani
    28. Rujan 2020. 15:48

Moj kaki ujutro oko 5 pa ga onda presvucem. Inace nakon piskenja ne. Platnene pelene dobro drze. Al ja sam svom mijenjala posteljinu svakih sat vremena zbog znojenja. Do prije tjedan dana u sobi je bilo 26 stupnjeva, onda dva dana 23, sada 19. I jos se znoji. Ne znam ni u sto da ga obucem ni cime da ga pokrijem. Doduse, nocas samo 3 presvlacenja jer se samo triput budio, u 23, 2, 4 i u 6 budenje😁moram se pohvalit jer 3 sata u komadu nisam spavala 4 mjeseca😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.