ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    29. Rujan 2020. 22:49

Losa i ja sam odmah pomislila na taj osip od trodnevne viroze pa 🤞 da je to to
    .
    Moj je okupan i zaspao jos u 7:15...dns sam mislila poludit s njime koliko ga ti zubi muce...samo je cvilio, cendrao i plakao...nista nije palilo..htjela dat sirup i zaboravim da je vise od mj otvoren a nisam novi kupila tak da sam na kraju mu dala čepić i poslije kupanja je zaspao na boci. 
    Dns sam mu obukla pidzamu i ispod bodi kratkih rukava te ga pokrila toplom i velikom dekom sto mu baka kupila u Bubamari jer mi se nocas samo vrpoljio u vreci i cendrao. Zasad je mir..odoh spavati pa cemo vidjeti kakva ce noc biti.
    Zelim svima mirnu noc :)

MaRe
    29. Rujan 2020. 22:52

i zaboravila sam reci...pocela sam mu štrample oblaciti 😁 Tako sam stala na kraj tome da skida carape 😏 Uzela u Pepcu po 12 i 18 kn...ima obicnih i s onom gumom da se ne klize...kupila mu i bodija i igracke..na kraju natrpala 300 kn u kosaricu 🤣🤣 Ne ulazim vise tamo xD

29. Rujan 2020. 22:56

MaRe

i zaboravila sam reci…pocela sam mu štrample oblaciti 😁 Tako sam stala na kraj tome da skida carape 😏 Uzela u Pepcu po 12 i 18 kn…ima obicnih i s onom gumom da se ne klize…kupila mu i bodija i igracke..na kraju natrpala 300 kn u kosaricu 🤣🤣 Ne ulazim vise tamo xD

Hahahahaah kao da smo sestre po shopingu isto ovako i ja u pepcu. Jao vidi 8 kn jao vidi 17kn i hop na kasi 200 samo tako.. 🤣😒🤦🏼‍♀️

Damnarexx 🌺
    29. Rujan 2020. 23:14

Mrgud cestitkeeee na zubicuuu!!😁🤘
    Deedee imam. I ja 2 avent dude koje svjetle u mraku al se brzo 'isprazne' pa sipak🤦
    .
    Svaka caat svima sto spavate s bebama u mraku..ja ne mogu😏 svako malo ispada duda i moram nazad stavljat..tko bi palio lampicu svako malo, a i razbudila bi ju.

30. Rujan 2020. 08:28

Jutros mirno ovdje nadam se da ljepo spavate onda.. Moj malac je odlucio u 7h ustati.. Sad pici po kuci i gnjavi sve redom.. 

MaRe
    30. Rujan 2020. 08:41

Dobro jutro
    Nocas je bio miran ko bubica...spavao od 19:15 do 7:20...milina.
    .
    Ajme sta je hladno jutros...dobro sam ja rekla da cu s kilme samo prijeci na grijanje xD
    .
    Hani tebi sam zab odgovoriti...pa u roku dva tjedna treba sve biti rijeseno..nadamo se da ce ovaj tjedan izaci procjenitelj da vidimo kolik ce ju procijeniti pa da znamo sta dalje.
    Damnarexx ubacis joj dvije tri dude u krevetic i sama nek si vraca 😁😁
    .
    Dal vasi drze bocu dok jedu? Moj gotovan ni blizu nece s rukama...samo zalegne i mlati s nogama da mu dam.

Angelly
    30. Rujan 2020. 08:54

MaRe

Dobro jutro
    Nocas je bio miran ko bubica…spavao od 19:15 do 7:20…milina.
    .
    Ajme sta je hladno jutros…dobro sam ja rekla da cu s kilme samo prijeci na grijanje xD
    .
    Hani tebi sam zab odgovoriti…pa u roku dva tjedna treba sve biti rijeseno..nadamo se da ce ovaj tjedan izaci procjenitelj da vidimo kolik ce ju procijeniti pa da znamo sta dalje.
    Damnarexx ubacis joj dvije tri dude u krevetic i sama nek si vraca 😁😁
    .
    Dal vasi drze bocu dok jedu? Moj gotovan ni blizu nece s rukama…samo zalegne i mlati s nogama da mu dam.

Moj cim mu se priblizi prima i ne pusta i skroz si ju nabije 😅 al kak boca odmice kraju tak popusta stisak. Da ga netko gleda reko bi da djetetu nedam jesti.

Damnarexx 🌺
    30. Rujan 2020. 08:56

Jutro🙃
    Mare do pred mjesec dana je lijepo rukicama drzala bocu(al sam ja pridrzavala jer je velika, 240mL) i od jednom prestala😂
    Sad joj ja stavim ruke, al najcesce su dole i guta🤪 uz to mlati  i vrti zglobove na nogicama kAo neka bakica😂

Damnarexx 🌺
    30. Rujan 2020. 08:58

I zaboravih napisati u vezi par dudA u kreveticu, ona ima naviku bacat dudu pod noge😏 a i kad smo kod mojih, nema nam ogradicu kindac. I evo, ssve dude na podu😰😰

DeeDee
    30. Rujan 2020. 09:02

Jutrooo 😊
    Damnarexx nisam ja ta sa svijetlećim dudama ali nema veze :D 
    Pa šta si ne zna sama dudu stavit ili joj padaju iz kreveta? Ja sam preporođena od kad sam joj stavila onu zaštitu preko cijelog krevetića pa ne može bacat van. Bočicu drži sama jaaako dugo, čim je vidi otvori usta i krene rukama prema njoj 🤭🤣 angelly identično, kao da nikad nije jela

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.