ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    27. Rujan 2020. 20:07

Ma najgore mi pada ta samoizolacija...posto on jos nije testiran iskoristila sam pola sata i prosetala malog po kvartu ne prilazeci ikome...
    Stvarno je nezgodno bit s bebom u kuci u toj situacji a nezgodno i vani😩
    Al nas je grad svakako pun korone, nekako nam je postalo normalno zivjeti s tim..🤷‍♀️

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Taani
    27. Rujan 2020. 20:11

Mala, sad sam registrirala da ti muz ima simptome 😕. Da, sjetite se samo pocetka korone i kako nas se vecina pozatvarala u kuce/stanove. Nije uopce zabavno s malom bebom ne izlaziti van, ne druziti se s drugima 😞. Drzite se 💪.

Grizli
    27. Rujan 2020. 21:01

Uf Mala.le nek nije nista, a i ako je "samo" gripa opet ste u banani da ne pokupite. Nadam se iskreno da nije korona da bar nema komplikacija i brzo prođe.
    Sjetila se beba kako su svekrici?
    Ja neznam mi iduci vikend bi trebali na svatove velike doduae kao u satoru su, mm bas zeli ici a meni se tako ne ide. A opet si mislim isto drek mi je ako on ode, a ja ne... I za ne faliti iduci dan pricest od necaka. Imam osjecaj kao da bas igramo ruski rulet. 
    Ja na kraju sad joj dala paracetamola. Neznam to je jokala jedino sto ju smirilo je glodanje one metalne boce od stemarina ili kako se vec zove za nos sprej, a ne mogu je pustiti bas da sad to u kreveticu zvace cijelu noc. Idem spat jer ko zna kakva nas noc ceka. 

PetraB
    27. Rujan 2020. 22:16

Helou! 🙋🏻‍♀️
    Mala bas mi je zao sto je muz u samoizolaciji. Drzim 🤞🏼 da nije korona i da bude sve ok. 
    Grizli i tebi drzim 🤞🏼 da noc prodje bolje. 
    Losa meni ti je Juraj imao laringiticni napad dva puta, prvi put nismo otisli na hitnu vec ujutro kod nase dr pa nas poslala u bolnicu i tam su mi rekli da obavezno sljedeci put moramo na hitnu odmah jer zbog takvog kaslja zasicenost kisikom padne brzo. Sljedeci put u 2 ujutro sam ga bome vozila i tamo odmah na inhalacije i kortic mu spicili i ujutro bio kao nov. Takav napad ne mozes fulati... Kasalj zvuci stvarno kao "lavez psa" i dijete ne moze udahnuti vec se gusi od kaslja. Kod tvog malca mi se cini stvarno samo kao "obicna" upala grla i drzim 🤞🏼 da brzo prodje.

Ja prezivjela jos jedan tjedan solo... Jos do petka moram a onda se dragi vraca. Kronicno sam umorna. Neki dan sam skoro zaspala na stolici dok sam hranila Karmen. Uzasan osjecaj... Glava pada, ne mogu drzat oci otvorene sto god radila. Jedva cekala nahranit ih, odnijela ih u krevetice gore iako im nije bilo vrijeme za spavanje al to mi je bilo najsigurnije, a njima pase tak pol sata. Legla, Juraj kraj mene gledao crtice i nadosla. Uzas... Poveselila se suboti jer mi sat ne zvoni u 6:20 a Karmen odlucila u 6:10 se probuditi, u pola 7 Megz dosla u krevet, u 6:45 se Vesna probudila. Taman ih nahranila, stavila spavat i legla na kauc kad eto Juraja. Bas sam iscrpljena, fizicki i psihicki. 2 tjedna se nisam otusirala ko covjek nego uletim i izletim maltene. A i na atb sam zavrsila jer se upala sinusa malo oduzila i zakomplicirala pa mi je sav sekret otisao na pluca. 🙄
    Mikio tako mi je drago da se spavanje nastavilo 👏🏼🎉

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    28. Rujan 2020. 08:45

Bravo za malca losa…samo da prode..tako se ni meni neda vodit kod dr zbog ostalih viroza i bolesti🤪🤪...

• mom12
    28. Rujan 2020. 08:46

Petra  izdrzi jos 4 dana..stvarno ti se divim...😇😇

DeeDee
    28. Rujan 2020. 09:03

Jutro 😊
    LoSa super da je bolje. 
    Ajme Petra svaka ti čast..još malo još malo 😘

[/url

• Hani
    28. Rujan 2020. 09:05

Juutro😘
    Losa, nek je mali bolje😚 zaboravila sam kako se zove tvoj malac, ali čini mi se da ima "najnormalnije" ime od svih, možda I iliL🤔
    Petra, izdrži, ženo, odbrojavamo s tobom
    Mom, da, nikom se sad ne da kod pedijatra😏 mi sad moramo pratit težinu svakih 4-5 dana da vidimo jel dobio koji gram. 

• Hani
    28. Rujan 2020. 09:11

Grizli, kako je prošla noc?
    Spavanje u mraku... Eto, to još nisam iskušala. Imamo wc u spavacoj pa gori cijelu noc u njemu tako da moj jos ne zna sto je mrak🤔 veceras iskusavam i tu opciju.

Lavica27
    28. Rujan 2020. 09:25

Jutro cure!
    Nakon pretprosle noci s -n budjenja nocas sve po starom, 1 budjenje. Al ja ga nisam cula i tolko se derao da je probudio kcer koja se od toga-upisala u gace🤦‍♀️ eto ti nocne zanimacije u vidu skidanja posteljine i uspavljivanja oboje🤣
    Petra meni dodje da se odmorim dok citam tvoj post ono,moj naklon!
    Ne znam kako je sad kod vasih pedijatara ali kod moje odnosno mog doma zdravlja je pustos jer nemoze bilo tko uci unutra pa kod pedijatrijce ni nema sanse da se na nekog naleti. Al ako ti se cini da je bolje,super. 
    Moj ima tenisice sve pa ste mi dale razmisljat kaj da mu kupujem cizmice za zimu🤔
    Mala.le suosjecam. Mi smo bili ono u samoizolaciji s njih dvoje kad je bilo najljepse vrijeme ovo ljeto i necu ti lagat dani su ko godine😭 Nadam se da je nesto bezazleno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.