A sorry onda na dezinformaciji, mi dobili s kolicima vreću s nogama i to mi je kao logično, a nisam proučavala uopće dalje🙈
Hvala cure 🎉
[/url
Deedee sretnih 8 🥳🥳🥳
E mene sram rec al sad sam pregledala kaj smo sve naslijedili. Ajme meni kooko toga imam 🙈😂
Moj malac poceo nosit 74-80 lidlovski. Nije mu uopce veliko. Tj bodiji mrvicu dekoltirani al ima debele noge, hlace su mu skroz taman. Sad cu slozit sve 74 i 80 kaj imam.
Angelly preeeedobre su. Tak nesto nemam, morat cu i ja tak nes kupit 😁 obicno mi sve za curice tak slatko a za decke onak 🤷♀️ Ove od damnarexx su predivne 😍
Hitnom nisam imala slucaj al mi smo zvali 112 kad su nam provalili. Relativno je ok bio poziv. Al kasnije postupanje policije i forenzicara ubi boze 🙄 bolje da nisam ni zvala jer su napravili nereda a naravno da nisu nikog ulovili 🤦♀️
Mala.le nadam se da je izolacija sam preventive.
DeeDee 8 🎉🎉
Cizmice su mi bas slatke 😍... Morat cemo u nabavku ocito iako ima tenisice kao 3 para i jedne neke cizmice ak se vezu i to je koma za joj staviti na nogice.
Mom palo mi napamet rogac za zaslađivac ako se bas hoce stavljat slatko. ima u prahu za kupiti i to je bas fino meni za jesti. A on je inace jako zdrav.
Losa nadam se da je malac bolje.
Kod nas uzas nocas... Prvo susjedi imali tulum do pola noci, taman zaspali pocelo tako nevrijeme, udario grom u obliznji stup od necega tako da smo mm i ja izletjeli iz kreveta, a u sobi ko da nam je netko sunce ubacio na sekundu. Naravno M se probudila taman ju uspavam, nestane struje pa nisam mogla spavat jer sam osluskuvala dal se budi. Na kraju dodje struja, cujem nju vristi u sobi. Prvo sam pomislila da je pala iz krevetica. Međutim ona se prestrasila jer kad je dosla struja upalilo se svijetko u njenoj sobi. Nemamo pojma kako je to moguce, al djete prenerazeno sjedilo i plakalo u krevticu. I naravno nije vise mogla zaspat do 6.30! Tako da sko onda isli soavat do 9.30. Jos kako sam bila u njenoj sobi u ljetnoj pidzami, a zahladilo bome lijepo tek jutros skuzim da me pece grlo, zastopan nos, sve me gusi, ko da me vlak zgazio... 😏 Naravno odmah da nije korona, mozganje sta ako je kako cemo... Znaci jedva cekam da prođe ovaj dan. Idem peglat da se inhaliram sa parom.
Ovo 112 necu komentirati previse jer iz 2 iskustva sam jako razocarana. U Istri moramo kod poziva prvo rec iz kojeg grada zovemo, jer gradovi imaju hrpu istih naziva ulica, pa su nas jednom trazili po Puli na adresi istog imena, a drugi put dok su shvatili na kojoj cesti je prometna nastala je kolona od 12 km, auto se zapalio, mm glumio prvo vatrogasca pa pomogao civjeku da izađe iz auta, a onda prometnika da vozila obiđu prometnu. Sve se dogodilo ispred nas tako da smo morali ostat kao svjedoci, jos nam svasta podjelilo policajci jer smo izvlacili covjeka iz vozila i revulirali promet. Bolje bi bilo da je covjek izgorio u autu, i druga vozila se sudarala jer je taman na nepreglednom mjestu bila prometna...
Nesto smo prije spominjali al se nrmogu sjetit kad bi trebalo kupit cipele ili patike za hodanje..i koje su najbolje za hodanje...neka preporuka...
Krenulo i nama 55 budjenja po noci,svakih 1.5h..ne kuzim zasto... nahranila ga 2 puta e treci neces!
DeeDee samo stokke ima u original kompletu tu vrecu s nogama,ostale ne.
Sto se tice ovih cizmica za kolica vodite racuna da nekad bude muka ziva obuti im..
Mom, mi smo prvo kceri ciciban papuce uzeli a vec od 10 mjeseci buduci sd sa 7 dizala na noge a i radila korake uz namjestaj jedne Nike tenisice sa silikonskim potplatima...nadjem.link pa posaljem. Pa sam joj ciciban sandale jer je bilo ljeto i najesen ciciban visoke tenisice na cif.
Netko je pisao da najbolje cipele stavit tek kad naprave 2, 3 samostalna povezana koraka. Ne znam vise tko, ali tako sam zapamtila🤷♀️
Ove tople su mi preslatke
Mrgud, tak i ja neki dan pregledala nasljedjene stvari i pun mi ormar sad. Isto malom bas taman 74/80 iz lidla, a nosimo i 80 bodije.
Mikio ja sam uzela najmanje 16/17, one 18/19 su mi se cinile ogroomne.
Danas bili u setnji pa sam ih isprobala i ok su, malo se izvlace, mozda sam vece trebala uzet😏 nemam pojma i prstici su bili maqalkoc hladni☹️ unatoc fluffy cipelicama/papucicama.
Grizli aaajoj koja noc! I uzas za iskustvo, ne mogu vjerovati.
Takodjer i Mrgud 😳😳
.
Kad vam malci idu spavati? Jel vam se pomaknulo po 'zimskom' vremenu? 😁 Mi smo ljeti isli 21-21.20 a sad od 19.45-20.15 vec spava. Meni super.
Nocas se probudila u 1, plakaalaaaa, nakon 5min umirivanja sam joj isla bocu napravit...jbt, nikad ne jede prije 3h. I onda iduca boca 6.35h i odrapila do 8.15
A evo muz ipak ima sve simptome gripe...sutra bi trebao na test..
Damn tako je nedavno i moj kad je usao u 9.mjesec...uvijek se budi oko 3-4, tada nekih tjedan dana oko 1..i zaspao bi tek nakon boce...
Evo sad se vratilo u normalu.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja bila u H&Mh s malcem, probala mu obuci te tople cizmice, u roku 10 sekundi je cizmica pala s noge, tako daaa, prabaka ce strikati vunene carapice za preko carapica 🙂.
Linov smoki i dalje nema nigdje, na kraju uzela u Tediju, kukuruzni štapovi neki 🤣 odokativno 20 cm 😆, predobri su. Ja probala, isto bljutavi kao Lino i pise kukuruzna krupica.
Sortiraj odgovore
Najstariji