ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    27. Rujan 2020. 11:23

A sorry onda na dezinformaciji, mi dobili s kolicima vreću s nogama i to mi je kao logično, a nisam proučavala uopće  dalje🙈
    Hvala cure 🎉

[/url

mrgud_zg
    27. Rujan 2020. 11:27

Deedee sretnih 8 🥳🥳🥳 
    E mene sram rec al sad sam pregledala kaj smo sve naslijedili. Ajme meni kooko toga imam 🙈😂
    Moj malac poceo nosit 74-80 lidlovski. Nije mu uopce veliko. Tj bodiji mrvicu dekoltirani al ima debele noge, hlace su mu skroz taman. Sad cu slozit sve 74 i 80 kaj imam. 
    Angelly preeeedobre su. Tak nesto nemam, morat cu i ja tak nes kupit 😁 obicno mi sve za curice tak slatko a za decke onak 🤷‍♀️  Ove od damnarexx su predivne 😍
    Hitnom nisam imala slucaj al mi smo zvali 112 kad su nam provalili. Relativno je ok bio poziv. Al kasnije postupanje policije i forenzicara ubi boze 🙄 bolje da nisam ni zvala jer su napravili nereda a naravno da nisu nikog ulovili 🤦‍♀️

Grizli
    27. Rujan 2020. 11:36

Mala.le nadam se da je izolacija sam preventive.
    DeeDee 8 🎉🎉
    Cizmice su mi bas slatke 😍... Morat cemo u nabavku ocito iako ima tenisice kao 3 para i jedne neke cizmice ak se vezu i to je koma za joj staviti na nogice. 
    Mom palo mi napamet rogac za zaslađivac ako se bas hoce stavljat slatko. ima u prahu za kupiti i to je bas fino meni za jesti. A on je inace jako zdrav.
    Losa nadam se da je malac bolje.
    Kod nas uzas nocas... Prvo susjedi imali tulum do pola noci, taman zaspali pocelo tako nevrijeme, udario grom u obliznji stup od necega tako da smo mm i ja izletjeli iz kreveta, a u sobi ko da nam je netko sunce ubacio na sekundu. Naravno M se probudila taman ju uspavam, nestane struje pa nisam mogla spavat jer sam osluskuvala dal se budi. Na kraju dodje struja, cujem nju vristi u sobi. Prvo sam pomislila da je pala iz krevetica. Međutim ona se prestrasila jer kad je dosla struja upalilo se svijetko u njenoj sobi. Nemamo pojma kako je to moguce, al djete prenerazeno sjedilo i plakalo u krevticu. I naravno nije vise mogla zaspat do 6.30! Tako da sko onda isli soavat do 9.30. Jos kako sam bila u njenoj sobi u ljetnoj pidzami, a zahladilo bome lijepo tek jutros skuzim da me pece grlo, zastopan nos, sve me gusi, ko da me vlak zgazio... 😏 Naravno odmah da nije korona, mozganje sta ako je kako cemo... Znaci jedva cekam da prođe ovaj dan. Idem peglat da se inhaliram sa parom. 

Grizli
    27. Rujan 2020. 11:42

Ovo 112 necu komentirati previse jer iz 2 iskustva sam jako razocarana. U Istri moramo kod poziva prvo rec iz kojeg grada zovemo, jer gradovi imaju hrpu istih naziva ulica, pa su nas jednom trazili po Puli na adresi istog imena, a drugi put dok su shvatili na kojoj cesti je prometna nastala je kolona od 12 km, auto se zapalio, mm glumio prvo vatrogasca pa pomogao civjeku da izađe iz auta, a onda prometnika da vozila obiđu prometnu. Sve se dogodilo ispred nas tako da smo morali ostat kao svjedoci, jos nam svasta podjelilo policajci jer smo izvlacili covjeka iz vozila i revulirali promet. Bolje bi bilo da je covjek izgorio u autu, i druga vozila se sudarala jer je taman na nepreglednom mjestu bila prometna... 

• mom12
    27. Rujan 2020. 12:45

Nesto smo prije spominjali al se nrmogu sjetit kad bi trebalo kupit cipele ili patike za hodanje..i koje su najbolje za hodanje...neka preporuka...

Lavica27
    27. Rujan 2020. 13:26

Krenulo i nama 55 budjenja po noci,svakih 1.5h..ne kuzim zasto... nahranila ga 2 puta e treci neces!
    DeeDee samo stokke ima u original kompletu tu vrecu s nogama,ostale ne. 
    Sto se tice ovih cizmica za kolica vodite racuna da nekad bude muka ziva obuti im.. 
    Mom, mi smo prvo kceri ciciban papuce uzeli a vec od 10 mjeseci buduci sd sa 7 dizala na noge a i radila korake uz namjestaj jedne Nike tenisice sa silikonskim potplatima...nadjem.link pa posaljem. Pa sam joj ciciban sandale jer je bilo ljeto i najesen ciciban visoke tenisice na cif.

• Zarica
    27. Rujan 2020. 14:18

Netko je pisao da najbolje cipele stavit tek kad naprave 2, 3 samostalna povezana koraka. Ne znam vise tko, ali tako sam zapamtila🤷‍♀️
    Ove tople su mi preslatke
    Mrgud, tak i ja neki dan pregledala nasljedjene stvari i pun mi ormar sad. Isto malom bas taman 74/80 iz lidla, a nosimo i 80 bodije. 

Damnarexx 🌺
    27. Rujan 2020. 15:39

Mikio ja sam uzela najmanje 16/17, one 18/19 su mi se cinile ogroomne.
    Danas bili u setnji pa sam ih isprobala i ok su, malo se izvlace, mozda sam vece trebala uzet😏 nemam pojma i prstici su bili maqalkoc hladni☹️ unatoc fluffy cipelicama/papucicama.
    Grizli aaajoj koja noc! I uzas za iskustvo, ne mogu vjerovati.
    Takodjer i Mrgud 😳😳
    .
    Kad vam malci idu spavati? Jel vam se pomaknulo po 'zimskom' vremenu? 😁 Mi smo ljeti isli 21-21.20 a sad od 19.45-20.15 vec spava. Meni super. 
    Nocas se probudila u 1, plakaalaaaa, nakon 5min umirivanja sam joj isla bocu napravit...jbt, nikad ne jede prije 3h. I onda iduca boca 6.35h i odrapila do 8.15

mala.le.90.
    27. Rujan 2020. 17:22

A evo muz ipak ima sve simptome gripe...sutra bi trebao na test..
    Damn tako je nedavno i moj kad je usao u 9.mjesec...uvijek se budi oko 3-4, tada nekih tjedan dana oko 1..i zaspao bi tek nakon boce...
    Evo sad se vratilo u normalu.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Taani
    27. Rujan 2020. 18:47

Ja bila u H&Mh s malcem, probala mu obuci te tople cizmice, u roku 10 sekundi je cizmica pala s noge, tako daaa, prabaka ce strikati vunene carapice za preko carapica 🙂.
    Linov smoki i dalje nema nigdje, na kraju uzela u Tediju, kukuruzni štapovi neki 🤣 odokativno 20 cm 😆, predobri su.  Ja probala, isto bljutavi kao Lino i pise kukuruzna krupica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.