ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Rujan 2020. 13:34

Hvala beba, ne mogu vjerovati da će za 12 sati proći 8 mjeseci od kad sam je prvi put držala u rukama ❤️❤️❤️
    Stani vrijeme, staaani..
    Naša noć ok, ali ne odlična kao prošle 3. + grmilo je pa sam na kraju od jedno 5 spavala na kauču jer se pasica boji jako, otpala mi kičma, u 8 je pustila van i prebacila se u krevet. V već standardno budna od 6i30 do 7i30, igra sama sa sobom u krevetiću pa spavanje do skoro 9, tako se da 😁
    Ja si nekad ukuham zobene na mlijeku sa žličicom običnog i žličicom crnog (pravog) kakaa i to mi dođe dosta čokolinasto, ako mi se da dio sameljem, onda je baš kako treba fino kremasto 😊

[/url

beba2025❤
    26. Rujan 2020. 14:49

DeeDee

Hvala beba, ne mogu vjerovati da će za 12 sati proći 8 mjeseci od kad sam je prvi put držala u rukama ❤️❤️❤️
    Stani vrijeme, staaani..
    Naša noć ok, ali ne odlična kao prošle 3. + grmilo je pa sam na kraju od jedno 5 spavala na kauču jer se pasica boji jako, otpala mi kičma, u 8 je pustila van i prebacila se u krevet. V već standardno budna od 6i30 do 7i30, igra sama sa sobom u krevetiću pa spavanje do skoro 9, tako se da 😁
    Ja si nekad ukuham zobene na mlijeku sa žličicom običnog i žličicom crnog (pravog) kakaa i to mi dođe dosta čokolinasto, ako mi se da dio sameljem, onda je baš kako treba fino kremasto 😊

Jooj, da, stvarno prebrzo prolazi vrijeme!
    Uskoro rođendan, a tek smo rodile❤️🤭

• Zarica
    26. Rujan 2020. 15:31

ima u tvornici zdrave hrane dosta povoljan kakao od 500 grama. Al to je za prave kakaoljubce kao ja:) 

mrgud_zg
    26. Rujan 2020. 15:38

Grizli suosjecam 😉
    E al moram sad ipak priznat da je poslje rucka zaspao bez ikakve borbe 🙈 u roku 5 min. Nadam se da se mecu ureknut sad kad sam ovo napisala. Spava vec sat i pol, a i ja sam sat vremena 😊
    Mikio sjecam se da si to pisala. Ja kad se samo sjetim kak je on ko beba spavao po 6 sati u komadu nemrem uopce vjerovat da je to isto dijete 😁
    E kaj smo rekle za jaje? Zumanjak 1/4, 1/2, cijeli? 3 dana za redom il s danom pauze?

Grizli
    26. Rujan 2020. 16:22

Mrgud mi smo sa daj razmaka uvodile jajce.
    Taj kakao iz dm i ja koristim al za kolace... Gorak mi previse. Budem joj uvela prvo neke pametnije stvari recimo mahune ili jecam 🙈...
    Vrijeme bas bas leti... Kad amo spustali vrtic samo sam pomislila boze prije 8 mj je bilo na 1 razini i ona je tako bespomocno u tome lezala. Sretna sam jer vrijeme prolazi i svakim danom sve vise uzivam u njoj i njenim ludostima, ali opet mi fali ona moja stručica. 
    Iii mm misli da je ona rekla smisleno mama, ja se tjesim da nije nego da je to jos uvijek ono govorenje slogova. Koliko se sjećam necak kad je rekao prvi put mama to je ponavljao bez prestanka onda, a ona je to rekla kad sam ja osla iz sobe, i poslije nije ponavljala.

C1M4
    26. Rujan 2020. 17:03

Ja sam bas jucer komentirala s mamom kako bi bilo super da moze na jedan dan bit onako mala beba koja spava na meni i mazi se sa mnom, sad kako je veci samo ga igracke zanimaju i sve okolo🙈
    Jel vase bebe imaju onako nekontrolirane pokrete? Ja sam poslala mail poliklinici za termin kod neuropedijatra.. Moj vec neko vrijeme ide onako sakicama kao da vozi motor, "dodaje gas", lupa s desnom nogicom par puta za redom onako, ide s glavicom lijevo desno, radi grimase i svasta nesto😒 Nisam prije pridodavala tome paznju jer su mi svi rekli kao ma on je jos beba, ne moze se kontolirat jos blabla, al meni to sve nekak predugo traje, a ped ne da uputnicu jer kao nije mu nista, ali svaki puta kada sam imala osjecaj da nesto nije okej tako se i ispostavilo pa ne zelim vise panicariti svaki dan vec zelim provjeriti, a ne znam ni jednu bebu da ima tako tikove stalno i te pokrete takve😔

C1M4
    26. Rujan 2020. 17:38

LoSa

Cima mi smo pod stalnim nadzorom fizijatra, neuropedijatra i terapeuta i isto je imao fazu voznje autaRekli su mi da je faza i proslo je. Na pregledu ti neuropedijatar isproba te neke reflekse pa vidi jel ima odstupanja… to mi ovako odokativno ne znamo. No da se umoros odi na pregled.
    mikio ja sam sama sebi chia sjemenke uvela sa 30 godina. Nisam tri dana uvodila 🙊 No nisam imala reakciju

Aha, znaci to po tim refleksima vidi? Mislim, reko ono ako koja vasa bebica ima isto te pokrete pa zato pitam jer me bas brine😬

MaRe
    26. Rujan 2020. 17:44

C1M4

LoSa

Cima mi smo pod stalnim nadzorom fizijatra, neuropedijatra i terapeuta i isto je imao fazu voznje autaRekli su mi da je faza i proslo je. Na pregledu ti neuropedijatar isproba te neke reflekse pa vidi jel ima odstupanja… to mi ovako odokativno ne znamo. No da se umoros odi na pregled.
    mikio ja sam sama sebi chia sjemenke uvela sa 30 godina. Nisam tri dana uvodila 🙊 No nisam imala reakciju

Aha, znaci to po tim refleksima vidi? Mislim, reko ono ako koja vasa bebica ima isto te pokrete pa zato pitam jer me bas brine😬

Haha nek si pitala..moj isto tak s jednom rukom malo malo ide pa kao da broji nešto.

• Zarica
    26. Rujan 2020. 17:58

Moj radi to s glavom lijevo desno kada je umoran. Bas izraženo bude. Al ostale tikove nisam primjetila, mada sam vidla bebu njegovog uzrasta da jako lupa nogom onako par puta za redom. Valjda svi imaju neki tik. Ja odlucila pitat pedi sad kad cemo ic za dva tjedna.

Valkris
    26. Rujan 2020. 18:20

I moj lupa i nogom a nekad i rukom.. Primijetila sam, al nisam bila zabrinuta.. Spomenut cu pedijatrici u srijedu na cijepljenju.. 😐
    Inace, noc ok, dan koma.. Jucer koma i noc i dan.. 
    Zubno meso naoteceno i nista van ne ide... Jadan necee ni jesti nesto puno... 
    Dat cu mu danas cepic prije spavanja jer mislim da ga bas boli.. Zulja to meso i cendra..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.