Ma znam da može sa svim ali mi zatiltao mozak s čim konkretno da napravim 🤪🤪🤪
Skuhala sam s malo maslaca i sjetila sam se da imam jednu zaboravljenu kašicu od mrkve još s početka dohrane pa sam joj to umiješala, taman rashladilo koliko treba. Umjetnica sam postala, šteta da je sve pojela, mogla sam nacrtat zalazak sunca na zidu😂😂😂😂
.
Btw, zavrsila joj je faza litra+ mlijeka dnevno, danas me pak brine da ga je pojela premalo 🙈 ali najcesce nadoknadi navečer..
[/url
Moja nije zahtjevana sta se tice spavanja..nismo spavali cca 4 5 noci...ali sta se tice igre cim me vidi ili joj se javim hoce meni..ako je samo ostavim i ne javljam se dugo se igra sama...ne place..
Jedan period nije tilq sic sa ruku cca 15 20 dana...tada sam mislila da cu poludit..
A ostane sa tatom bakom bez problema...a kako bi inace isla radit😅..
joj super ideja za sator! mi imamo isto neki pop up iz lidla sto smo uzeli za plazu. Budem mu ga bas raspakirala:)
Hani jesi promijenila pedijatra? 😉
Mrgud definitvno preuzima tron od mikio najgoreg spavaca 😫. Budenje nocu miljon puta. Dnevno svako spavanje borba, pratim sve korake ko i mikio al ne ide 😫
Osim toga on je na dane. Kad se naspava je super. Nekad se hoce sam igrat nekad cijele dane cendra. Preskace korake pa je propuzao u isto vrijeme kad se popeo na noge, stalno mu ustvari nis nije dosta 🤦♀️
Grizli sretnih 8 🥳🥳
Lavice slike su super 👍
Ma mi smo danas palentu i brodet i kao ok, i njoj ću palentu skuhat ali nisam uopće razradila plan s čim ću joj dat🙈
Ajde ispalo super, najela se kao praščić..
Mrgud vjerojatno mu je čudno nakon cijelog ljeta, to što Mikio kaže..sretno! 🤞
[/url
Mi doručkujemo skupa pa su to pristojne kombinacije, a za ručak i ona brižna svašta pojede 🤣🤣
A voli jest skoro kao ja 🙈
Čim netko jede ona bulji i počne demonstrirat nakon nekog vremena, gora je od Kire, ona samo sjedi pod stolom i šuti 😂
Znači mi kod brata, hrane malu koja nije baš od jela, a ovo moje prase gleda u nju i otvara usta na svaku žlicu i zamahuje prema njoj, jadna izgladnjela 🤦
[/url
I mi danas imali palentu:) palenta, piletina, cvjetaca, paprika, mrkva. Pojeo masu. Na onim domacim kasicama sam citala da nije dobro jogurt (odnosno mlijecno) u kombi s jajetom jer mlijecno ubije nesto dobro iz jajeta. Nemam pojma o cem pricam:) ima li to smisla? :)
Angelly
Imamo i za to rijesenje ako se pojavi i hoce glumit tatu. Neka ga prizna a onda neka plati svu zaostalu alimentaciju kad vec zeli biti tata. Pa onda moze biti tata kad ispuni svoju odgovornost od koje bjezi od prvog dana.
Manich, sorry kaj ti rušim san, ali to tak nejde..
Plaćao on ili ne, ima pravo viđat dijete. A u našoj državi je dovoljno da plati svakih 6 mj nekaj da se niš ne poduzima po "službenoj dužnosti".
Sva sreca pa ga ja poznajem pa cim ja njemu spomenem da pomogne financijski on digne sidro.. Taj nece trazit mog sina u to sam sigurna.
Divim vam se sto vam djeca jedu.. Ja se ne sjecam kad je L htio jest meso.. Zivi na siricima i vocu i mljeku.. A meso i povrce kad mu napravim samo pljune van i pogleda me kao da sam mu dala neznam sta.. Onds ostavim za kasnije kontam mozda nije gladab poslje nudim opet nece i na kraju pojede neko voce i nakon toga naravno gladan za sat vremena pa pojede mljeko jer drugo nezeli. Vec me zabrinjava jer to traje 2 tjedna sigurno.
Joj svasta od kasica isprobavamo... Zanjih dana u voce + jogurt, malo žitarica stavim cimet i ova se davi u tome. Danas joj fino skuhala blitvu, oslica i batat, jela lijepo, al nakon par zlica pocela se glupirat bacat glavu za natrag i smijat se dok se nije zagrcnula i to baš jako. Nakon toga vise nije htjela ni pogledat rucak. Tako da je na kraju jela proso griz neki sa AD iz mullera. Jedino sto se dalo spremiti u roku 20 sekundi uz njeno vristanje ko da umire od gladi. Sad me strah da nece vise htjet ako nije blendano.
Isla danas traziti hlacice gđici Čačkalici, jer od 12 pari hlaca koliko ima za sada dugih svega troje stoje na njoj kad se giba, ostale kako pici po podu joj padnu do pol nogu. Na kraju uzela jedne te koje su joj dobre i isla po trgovinama ko budala mjeriti i na kraju nasla samo u Pepco pa uzela 4 para hlaca i moram priznat da sam bas sve pregleda i tih hlaca iako kao su isti model i sve ima bas svakakvih od žnj do jako dobre kvalitete. I najbitnije nasla hlace zenske koje imaju vezicu za stegnut u struku da joj nisu siroke. Mozda i zavolim taj Pepco na kraju.
Danas je M bas njurgo njurgavi... Jel postoji kakav skok sa 8 mj?
Sortiraj odgovore
Najstariji