ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Rujan 2020. 18:26

Simbalija i damnarexx jesam vas preskočila ili vas nema danima? 🤔
    Ne ostavljajte me na milost i nemilost ostatku Hrvatske 😂

[/url

beba2025❤
    26. Rujan 2020. 19:05

DeeDee

Simbalija i damnarexx jesam vas preskočila ili vas nema danima? 🤔
    Ne ostavljajte me na milost i nemilost ostatku Hrvatske 😂

Hahaaa,, e, ja kad god vidim tu tvoju slicicu na profilu, riknem od smijeha 😂

DeeDee
    26. Rujan 2020. 19:17

Drago mi je da te veselim 🤣🤣🤣🖤

[/url

• Zarica
    26. Rujan 2020. 19:28

meni je dobra ona 'just fat' od Ifkaminje
    Simbalije nam nema vec dugo
    Eh da, zaboravila prijavit dvojke gornje. Jedna izbija, danas skuzila, a i druga ce skoro. A nismo skuzili da je nesto nervozan zasad. Jupi.

DeeDee
    26. Rujan 2020. 19:53

Meni se isto čini da jednostavno ponavljaju određene stvari čisto jer su otkrili da mogu 🤷
    Ona sad stalno plješće, puše slinave balone po cijeli dan 🙈 i lupa nogama u svim mogućim pozama, ne kužim kako je ne boli.. pitala me sinoć mama (kat ispod) šta V zabija neke čavle u pod 😂

[/url

Valkris
    26. Rujan 2020. 20:08

LoSa

Ocito moj malac ima laringitis… jel se netko susreo s time? Citam sad po netu i govore o nekim nocnim napadima kojì mogi dovest do nestanka zraka te se odmah mora na hitnu. Sad sam se bas prepala

Da, moj je imao laringitis prije 2 mjeseca. Isto je bio promukao. Dala nam je pedica Fenistil kapi i morali smo ga inhalirati fizioloskom, cistit nosic standardno da se ne bi spustilo na pluca. Na hitnu ako cujes da pocne hroptati kasljati. 

DeeDee
    26. Rujan 2020. 20:11

Ajoj, ne zvuči lijepo 😏.. nisam se za sad susretala s tim

[/url

mala.le.90.
    26. Rujan 2020. 20:15

Laringitis zna biti zeznut pa bolje vidjeti sto raditi da ne dodje do komplikacija. Puno ga djece danas ima, znam da se mame cesto zale...
    Moj je muz u izolaciji od danas tako da cemo morat odgodit cjepivo😩 cekamo da vidimo je li mu presla korona s kolege...
    Sve sam te tikove primjetila, al kad ste vi nabrojale. Nekako ne dajem vaznost tome, smatram to normalnim. 
    Imajte ugodan weekend👋👋😁

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    26. Rujan 2020. 20:17

Ja je oblačim za sad u dugi bodi, deblju trenerkicu s kapuljačom pa joj stavim ako smo dugo vani, čarapice i tenisice. Ali meni je 90% vremena u nosiljci pa su joj zapravo samo noge izložene a ostatak se grijemo međusobno. Ali baš joj noge kako joj se hlače malo dignu budu kao led, mislim da će uskoro početi štramplice imat ispod 

[/url

mrgud_zg
    26. Rujan 2020. 20:25

Ja sam u potpunom soku s ovom hladnocom, prije 6 dana sam se kupala 😫 jutros mrgud izaso s mm u setnju, obukla sam ga u kratki bodi, majicu, duge hlace i jaknu! Dobili smo neku onu suskavu a toplu, ko kak se sad nose i za velike. I kapicu. I kaze da ga je pokrio dekom. A kad je doso doma stopala ledena. Morat cemo pocet cipele nosit 🙄. Nego, ne znam dal smo vec pricale, zimske vrece za kolica? Neda mi se proucavat 🤦‍♀️😂 jel to postoji univerzalno il kak? Neka preporuka, polovno?
    Losa stvarno nemam iskustva al nadam se da ce vam cim prije proc i bez komplikacija 🤞
    Mrgud zaspo, ja imam nes pregledat njegove robe, al sam si postavila cilj do 21 bit u krevetu 🙈 ko zna kakva ce bit danas noc 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.