Simbalija i damnarexx jesam vas preskočila ili vas nema danima? 🤔
Ne ostavljajte me na milost i nemilost ostatku Hrvatske 😂
[/url
Simbalija i damnarexx jesam vas preskočila ili vas nema danima? 🤔
Ne ostavljajte me na milost i nemilost ostatku Hrvatske 😂
Hahaaa,, e, ja kad god vidim tu tvoju slicicu na profilu, riknem od smijeha 😂
meni je dobra ona 'just fat' od Ifkaminje
Simbalije nam nema vec dugo
Eh da, zaboravila prijavit dvojke gornje. Jedna izbija, danas skuzila, a i druga ce skoro. A nismo skuzili da je nesto nervozan zasad. Jupi.
Meni se isto čini da jednostavno ponavljaju određene stvari čisto jer su otkrili da mogu 🤷
Ona sad stalno plješće, puše slinave balone po cijeli dan 🙈 i lupa nogama u svim mogućim pozama, ne kužim kako je ne boli.. pitala me sinoć mama (kat ispod) šta V zabija neke čavle u pod 😂
[/url
Ocito moj malac ima laringitis… jel se netko susreo s time? Citam sad po netu i govore o nekim nocnim napadima kojì mogi dovest do nestanka zraka te se odmah mora na hitnu. Sad sam se bas prepala
Da, moj je imao laringitis prije 2 mjeseca. Isto je bio promukao. Dala nam je pedica Fenistil kapi i morali smo ga inhalirati fizioloskom, cistit nosic standardno da se ne bi spustilo na pluca. Na hitnu ako cujes da pocne hroptati kasljati.
Laringitis zna biti zeznut pa bolje vidjeti sto raditi da ne dodje do komplikacija. Puno ga djece danas ima, znam da se mame cesto zale...
Moj je muz u izolaciji od danas tako da cemo morat odgodit cjepivo😩 cekamo da vidimo je li mu presla korona s kolege...
Sve sam te tikove primjetila, al kad ste vi nabrojale. Nekako ne dajem vaznost tome, smatram to normalnim.
Imajte ugodan weekend👋👋😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja je oblačim za sad u dugi bodi, deblju trenerkicu s kapuljačom pa joj stavim ako smo dugo vani, čarapice i tenisice. Ali meni je 90% vremena u nosiljci pa su joj zapravo samo noge izložene a ostatak se grijemo međusobno. Ali baš joj noge kako joj se hlače malo dignu budu kao led, mislim da će uskoro početi štramplice imat ispod
[/url
Ja sam u potpunom soku s ovom hladnocom, prije 6 dana sam se kupala 😫 jutros mrgud izaso s mm u setnju, obukla sam ga u kratki bodi, majicu, duge hlace i jaknu! Dobili smo neku onu suskavu a toplu, ko kak se sad nose i za velike. I kapicu. I kaze da ga je pokrio dekom. A kad je doso doma stopala ledena. Morat cemo pocet cipele nosit 🙄. Nego, ne znam dal smo vec pricale, zimske vrece za kolica? Neda mi se proucavat 🤦♀️😂 jel to postoji univerzalno il kak? Neka preporuka, polovno?
Losa stvarno nemam iskustva al nadam se da ce vam cim prije proc i bez komplikacija 🤞
Mrgud zaspo, ja imam nes pregledat njegove robe, al sam si postavila cilj do 21 bit u krevetu 🙈 ko zna kakva ce bit danas noc 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji