ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    25. Rujan 2020. 12:56

Hani

E, da…ostavljanje bebe. Mog još nitko nije čuvao, ne znam kako bi reagirao.
    Nekidan na pregledu je bio strasno cendrav i placljiv. Pita dr jel on takav uvijek. Jel mirna ili nemirna beba? I stvarno nisam znala što bih rekla. 🤔😎 Možete li vi svoje lako svrstati u zahtjevne/nezahtjevne?

Da. Moj je uzasno zahtjevan. Trazi paznju i zabavu  cijelo vrijeme, jako rijetko se igra sam.
    Inace, ostane isto s kim god bez problema, samonda ga se animira. 

DeeDee
    25. Rujan 2020. 13:10

Mi znamo imati koma dana ali to je samo iznimka koja potvrđuje pravilo hh, sve u svemu je vrlo nezahtjevna stvarno oduvijek, evo mene i anksioznost stigne oprat od dosade 🤪

[/url

ifkaminja
    25. Rujan 2020. 13:21

Lavice, rodila sam i ošla u k 😂😂😂😂 Samo po pretragama idem.
    Iskočila mi kvrga na štitnjači, sad se bavim s tim, moram na citološku punkciju. Ono kaj sam mislila da je karpalni tunel, jer mi trnu prsti, nije. Moram na MR vratne kralježnice. Osjećam se ko penzioner, i svaki dan se sjetim dede Tonija, al nikak da se natjeram vježbat. A i nemam kad.
    Tu se nadovezujem na Hanin post. Ja sam mislila da je moja "normalna". Dok mi pedijatrica nije rekla da je "aktivna" beba. Od onda primjećujem kak nema sekunde mira i kak mi je od tog trena "teže" 😂
    Blaženo neznanje 😂 Da mi nije rekla, brijem da ne bi ni kužila kak je 300 na sat 😎
    Lavice kak tvoje vježbe idu?

Lavica27
    25. Rujan 2020. 14:07

A bome si se zapostavila ifkaminja! Prosla su vremena kad smo mislili da je privilegija biti mlad jer si zdrav,vise nis nema reda! Nadam se da ce svi rezultati biti dobri! Vjezbe su Dobro,super! Propuzao je vojnicki unazad mjesec dana, na sve 4 se postavio,posjeo pred desetak dana, u svakom slucaju sve prije nego sam mislila. Jako je aktivan. Ako mene nemanu vidokrugu jako se lijepo zaigra ali ako me vidi odmah cendra zamnom. U kolicima je najbolje dijete na svijetu ali stvarno. Bili smo na nekom rodjendanu u dvoristu, bio je 2 sata u kolicima, ni a nije rekao...
    Losa i meni dodje da imam trece al kad krenu oboje urlat u isto vrijeme,samo se prebacim na drugu temu🤣

DeeDee
    25. Rujan 2020. 14:33

Ajme pa ja nisam kolica prema naprijed okrenula 🤦🤦🤦

[/url

• Zarica
    25. Rujan 2020. 14:36

Mikio, ja sam procitala negdje u opisu kad kliknes na knjigu da pise tvrdi uvez i onda je jos ispod negdje bilo navedeno karton pa sam zakljucila da je od kartona. Isto nebi te tanke uzimala, sve pojede. Al. ono, nije sto posto:)

Grizli, sretnih 8 :)

Moj malac je prije def bio zahtjevan. Grcevi, vristanje od bolova, ne moze ostat sam, ne moze se sam poigrat, animiranje i tako unedogled... al sad je stvarno druga prica. Lijepo se poigra, istrazuje po kuci, ode tamo po hodniku pa se zaigra, evo sad ga nasla u spavacoj:) Spava dobro... bas se ne mogu zalit.

C1M4
    25. Rujan 2020. 14:42

Moj je bio zahtjevan, uzasno, nisam pisat mogla otic koliko je vristao i drecao se.. Morala sam ga zabavljat cijelo vrijeme inace ako mu je dosadno, gotovo, plac🤦🏼‍♀️ Zadnjih mjesec dana kao da je prestao biti toliko zahtjevan i ful mi je lakse s njim👌🏻 Zabavi se sam, ako skuzi da odem u drugu prostoriju cvili par sekundi ali se zadubi u igracke brzo i tak haha, poceo ga je vise interesirat prostor oko njega nego ja haha

Lavica27
    25. Rujan 2020. 14:53

Mikio ne postoje "motoricki" i "prehrambeni". Treba im vise goriva da bi savladali nesto novo motoricko 😁
    U svakom skoku (uglavnom) bi jeli malo cesce.
    Te knjigice za bebe vam budu od kartona bas da ih ne bi pojeli.

DeeDee
    25. Rujan 2020. 15:08

LoSa zakon, a očito ih nešto privlači. Mi smo V preko gyma prebacili deku da ne gleda TV kad se igra i od onda je ful češće unutra, cijela se pospremi, samo oči vidiš kao medo u brlogu 😁😁
    I pod fotelju se isto voli spremit 😄

[/url

DeeDee
    25. Rujan 2020. 15:45

S čim vi dajete palentu? Povrće neko ili? 
    Imam jogurta al nije baš ručak godine 😂
    Meso i riba danas nisu opcija..

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.