ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    25. Rujan 2020. 21:57

Moja danas jela zit bananu jabuku i mislim nista vise...rucak tikvu hokaido krompiric meso neko telece mislim koljenicu mrkvicu....sutra svejzi mol koji nije bas tako svjez jer je kupljen danas😅😅 blitvicu i krompiric mozda ubacim jos nesto...a voce neznam...🤣
    Ja svojoj mislim uvest treci obrok tj veceru al nezz sta...danas sam u onoj sjajnoj grupi vidila domaci cokolino..i svidilo mi se...nekad to nekad palentu i jogurt i neznam sta bi jos...😅kad smislim jos 2 3 komb onda krecemo😅

DeeDee
    25. Rujan 2020. 22:07

Mi za doručak baš 100 kombinacija voća, jogurta, svježeg sira, pahuljica - blaženi onaj hippov mix btw. Večera najčešće semolina i taj isti mix ali nisam sluzbeno uvela večeru još pa to tako ponekad, planiram početi i palentu i jogurt i još tako nešto pa početi bit redovita, u zadnje vrijeme baš jako voli jesti sve na žličicu. Zapravo najviše štekam s ručkom, nikako da ga kompletiram s mesom i ribom, do sad je možda pet puta tako jela, jadno dijete vegetarijanka ni kriva ni dužna 

[/url

• mom12
    25. Rujan 2020. 22:58

Koji hippov mix😅

DeeDee
    25. Rujan 2020. 23:21

mom12

Koji hippov mix😅

[/url

• Zarica
    25. Rujan 2020. 23:22

Mikio, sigurno je bila Linova kasica Ja isto paradajz sos radila mu neki dan. Nije nikako odreagirao. Zapravo on nije jos na nista odreagirao, osim sto sam skuzila da malo prducka od heljde, tako da zasad imamo srece. Ja kupila neki cvrsti jogurt pa krecem sutra s uvodjenjem njega i otvaram sezonu mlijecnih proizvoda pa da kompletiram sve sastojke koji ce nam trebat za dorucak i fine muffine, mljac.

• Zarica
    26. Rujan 2020. 00:09

Losa, pretpostavljam da je onda bilo u pitanju meso i jogurt, a ne jaje. Fakat najbolje da ni ne citam, al kad odem po neki recept nemrem se nacudit nekim komentarima pa uvijek se nadjem da odjednom skrolam i onda to zavrsi da mozgam o glupostima. 

MaRe
    26. Rujan 2020. 06:49

Dobro jutro :)
    I mi smo jucer imali ultra nervozan dan...mislim da nije zbog zuba nego ta promjena vremena pa je sav kenjkav bio i skoro pa nikako nije spavao po danu...morala sam se boriti s njime da barem malo odspava.
    .
    Joj moram i ja paradajz uvesti a malo me strah. Veceru isto jos nema samo zato sto nemam ideje sta mu dati xD Za dorucak bude griz,palenta ili taj instant iz DM-a s voćem,jogurtom,sirom..za rucak povrce i meso ili samo povrce. Kad ne znam sta bi onda samo ubacim onaj mix povrca za juhu i komad mesa i eto finog rucka a kad je neki pire onda stavim maslinovog ulja. Neki dan sam mu dala rizu s povrcem i nisam ni gnjecila ni miksala i fino je zvakao i jeo tako da cu pomalo prestajati miksati i poceti s komadicima.
    .
    Vagala sam ga neki dan kod mame na ovoj obicnoj vagi i imao je 9800 🙉🙈 Nije ni cudno kad samo žvače nešto...moramo jesti kad on spava inace ko macak dode i penje nam se na koljena da i njemu damo iako je npr prije 5 min pojeo svoje.

C1M4
    26. Rujan 2020. 07:04

Jutro✌🏻 ocoto su svi poludili jucer malo haha, vjerojatno i ta promjena vremena🥴 
    Koliko ste im dale jogurta prvi puta kad ste davale? 
    Cijelu onu casicu, vise, manje i jeste ga davale samog u pocetku? Mene strah reakcije😬

MaRe
    26. Rujan 2020. 07:42

Ja sam mu prvi put dala malo al ne zbog reakcije nego mu se nije svidjelo 🤣 davala sam mu onaj cvrsti s palentom al na kraju je jeo vocnu kasicu s palentom 😆
    Moj kad mu se ne svida hrana umjesto da zatvori usta i nece jesti on zijeva i kad mu stavim u usta stane plakati 🙈🙈 trebalo mi da skuzim zašto place xD

C1M4
    26. Rujan 2020. 08:58

Izmiksala banane i stavila 3 zlice jogurta unutra, sve je pojeo🤣👌🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.