Cima i moj je imao te tikove, pogotovo rukom,znate ono kad na glazbenom u osnovnoj lupas takt pa govoris TA-TA-Ta-TA-Fa-TE-FE-Taaa 🤣🤣🤣 e tocno tako bi izhledalo. Pitala pedicu,fizijatra,terapeuta i specijalisticu neonatologice koja nam radi uzv mozga-to je sve normalno.
Za hladnocu-zimska vreca/navlaka cure,dusu dala. Mrgud, imas polovnih univerzalnih na njuskalu za 100-150kn a novih u baby centru do 300kn.
Mikio iskoristi zimsku vrecu :) Kci mi je imala onih termo hlaca i stavila bi po dvoje carapa (deblje odozgo)ako smo u djiru. Ja svog oblacim carape,hlace,dugi bodi, na cif jaknica i deka na to.
Mala nadam se da je za nis izolacija.
Bravo za zubic zarica!
Mi smo danas grijanje upalili u kuci poppdne… odnosno samo se upalilo
Moj malac ima virozu koju sam mu ocito ja prenjela jer je tako meni bila malo temperaturica pa bolno grlo i nocni kasalj i odjednom proslo… onda krenulo njemu i eto sad i muzuocito virusni laringitis odnosno prehlada.
Nadam se da nocas necemo imate neki od groznih scenarija o kojima sam procitala na netu. On normalno dise, cistili smo nosic i nema nista unutra i za sad nije kasljao. Samo je promukao… i to se bas naravno dogada kad je pedijatrica bila na go i kad je vikend
E da, mazali smo i Fitobalm.
Ma bit ce sve ok, ako imas inhalator malo ga inhaliraj :)
Losa, drzite se! Zelim vam mirnu noc, da bebanu ujutro bude bolje 🤞.
Mikio, bas je lijepo procitati da N spava napokon !!! 😊 Doslo sve na svoje mjesto 😉.
Lavice, isto sam rekla, ja mu nekad i pjevam ta-taa-tate-tate-taa-tafatefe dok lupa 🤣🤣
Mala, nadam se da nije glupa korona 🤞
-
Moj danas neki cendrav, mozda drugi zubic, pojma nemam vise. Imali smo ekspresno kupanje jer je pizdio stalno, kao umoran, spava mu se.... Legnemo da sisa, on sjedne pa kenjka, malo place, pa oce na sisu, pa nece 🙄 a majko mila. U 8 legli, u 9i20 zaspao. Ne znam koliko cvrsto, strah me pogledat...
Otkad se posjeo nema mira. Dosta je stabilan ali svejedno se nekad zanese pa tutne o pod 🙉. Probala mu stavljati jastuke, sve razgrne i tutne na dio gdje nema.vise jastuka... i takooo 🤪.
U ponedjeljak cemo krenuti uvoditi jaje. Malo sam zabusavala s novim namirnicama 🙈 sad cu opet dovest u red, nadam se....
Moj malac ima virozu koju sam mu ocito ja prenjela jer je tako meni bila malo temperaturica pa bolno grlo i nocni kasalj i odjednom proslo… onda krenulo njemu i eto sad i muzuocito virusni laringitis odnosno prehlada.
Nadam se da nocas necemo imate neki od groznih scenarija o kojima sam procitala na netu. On normalno dise, cistili smo nosic i nema nista unutra i za sad nije kasljao. Samo je promukao… i to se bas naravno dogada kad je pedijatrica bila na go i kad je vikend
Losa mojem non stop curi nos, no to pridajem seki koja je vrticko dijete. Pred cca 2-3 tjedna je bio skroz promukao,to je trajalo par dana,kako doslo tako proslo🤷♀️ U principu,osloni se na instinkt,ako se normalno ponasa, ne izgleda niti se ponasa "bolesno" ne razmisljaj o google doktoru. Ako ti je bilo sto sumnjivo ne ustrucavaj se nazvati klaicevu ili neku pedijatriju bolnice kojoj pripadate po mjestu stanovanja. 🤞 Za dobru noc!
Taani nas dvije smo jedine slusale na glazbenom🤣
Nadam se da nocas necemo imate neki od groznih scenarija o kojima sam procitala na netu. On normalno dise, cistili smo nosic i nema nista unutra i za sad nije kasljao. Samo je promukao… i to se bas naravno dogada kad je pedijatrica bila na go i kad je vikendLosa mojem non stop curi nos, no to pridajem seki koja je vrticko dijete. Pred cca 2-3 tjedna je bio skroz promukao,to je trajalo par dana,kako doslo tako proslo🤷♀️ U principu,osloni se na instinkt,ako se normalno ponasa, ne izgleda niti se ponasa "bolesno" ne razmisljaj o google doktoru. Ako ti je bilo sto sumnjivo ne ustrucavaj se nazvati klaicevu ili neku pedijatriju bolnice kojoj pripadate po mjestu stanovanja. 🤞 Za dobru noc!
Taani nas dvije smo jedine slusale na glazbenom🤣
Nisteeee, samo V još nije došla do tafatefe nego je na ta ta ta ta ta tate ta 🤣🤣🤣🤣🤣
[/url
Heej🙃
Uf, napokon sam dosla do kraja...
Ma ziva sam, jucer popodne sam natipkala poruku koja se nije poslala i nije mi se dalo iznova pisati😶
Losa nadam se da ce brzo vam to proci.
Mikio baaas mi je drago da je stanje i dalje dobro! 😍
Svi koji se bore sa zubiciima, sretno. Mi cekamo svoj iduci koji nikaaako da izbije.
C1MA ja kod E nisam primjetila tikove osiiiiim kad ju idem izvadit iz kolica/autosj digne ruke prema meni i kao da se lagano tresu 😏 al valjda je i to ok. Rekla bih da zeli sto prije da ju dignem.
.
Izgleda da mi sveki i svekar imaju koronu🤦 dobili temp, izgubili njuh&okus. Sutra rezultati.
Sreca pa ih nismo vidjeli tjedan dana.
.
Ja svoju malicku oblacim u bodi bez rukava(potkosulja), majica(ili bodi s dugim), hlacice, carape/termo, i poceli smo s tankom pamucnom kapicom. Posto imam celavicu🤪
Kupila sam divne papucice u H&Mu😍😍
Stavim link u iducem postu.
Ja sam bas jucer komentirala s mamom kako bi bilo super da moze na jedan dan bit onako mala beba koja spava na meni i mazi se sa mnom, sad kako je veci samo ga igracke zanimaju i sve okolo🙈
Jel vase bebe imaju onako nekontrolirane pokrete? Ja sam poslala mail poliklinici za termin kod neuropedijatra.. Moj vec neko vrijeme ide onako sakicama kao da vozi motor, "dodaje gas", lupa s desnom nogicom par puta za redom onako, ide s glavicom lijevo desno, radi grimase i svasta nesto😒 Nisam prije pridodavala tome paznju jer su mi svi rekli kao ma on je jos beba, ne moze se kontolirat jos blabla, al meni to sve nekak predugo traje, a ped ne da uputnicu jer kao nije mu nista, ali svaki puta kada sam imala osjecaj da nesto nije okej tako se i ispostavilo pa ne zelim vise panicariti svaki dan vec zelim provjeriti, a ne znam ni jednu bebu da ima tako tikove stalno i te pokrete takve😔
Moj liam mase glavom ljevo desno kao ono ne ne fora i rukicama onak ih digne u zrak i naglo spusta dolje nekad se tak lupa po stomaku.. I smije se ko blesav na to... Meni te fore bas slatke al nisam ni ponislila da mogu imati tikove ili nesto slicno..
Bravo LoSa, ne znam ako bi se toga sjetila, sad mi možda ostane.. i super da ti je takvo iskustvo.
Damnarexx izgledaju baš toplo i slatke su😍
V je prerasla 18, tj. jedne su joj još na knap, a jedne joj ne mogu ni navući više..imamo jedne koje nikad nije ni obula, tek sam jučer skužila da su 18, nadam se da će joj bit ok da joj ih bar par puta stavim. a baš za zimu imamo one tople mucaste iz kika više kao papuče, to sam ja lani nećakinji uzimala jer su mi bile preslatke pa smo ih sad naslijedili :)
[/url
Moja je imala fazu stisnut sake i kao drhtat al trajalo 2 3 dana...mozda jos ima neke fore al meni se ne cine dramaticne...npr znala je kao zakasljavat se al stalno je to radila pa je znala kao pas kad otvori usta onaj zvuk kao malo jace disanje pa je sve proslo...meni je to simpa pa je nebi ni vodila kod dr...mozdq da potraje duze bi ..damanrwx supp su cizmice..bas su lijepe🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji