ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    26. Rujan 2020. 09:18

Mislim da sam i ja jogurt prvi put s bananom dala, sir znam da jesam 😁
    Super da je pojeo 😊

[/url

Grizli
    26. Rujan 2020. 09:39

Mikio-night to be continue... 😒😒😒😒 Ne znam dal bi napisala tek ili vec trecu noc ne spava kako treba... Racunam da je kombinacija juzine, zuba i regresije i svemira... Bit ce bolje tjesim se Ninuska i njena mama su mi svijetla tocka vodilja...
    Mrgud kakvo je kod vas spavanje?
    Za vecernji obrok planiram davat one kombinacije iz mullera i lidla sto vec imaju AD u sebi, jer probala joj smiksat AD i zitarice i nece, a one mješavine njihove hoce. Za sad isprobali proso i ad, blueberry neka iz dm-a, psenicni griz i ad... Mislim da imam jos neku za probat, tako da cemo imati za vrtit uz palentu, griz i sl sa jogurtom.
    Koja je spomenula domaci cokolino??? Što je to? Sad me bas zanima, to bi ja sebi pravila, a mozda i njoj 🙈.
    Jaje i jogurt mogu skupa, sto ne bi isli pa u pitu sirnicu ide jogurt, sir, jaje... Imam i neke muffine s tom kombinacijom, fritule... 🤔 Vjerojatnije mi je meso i jogurt da ne idu. Booo...
    Danas mislim za rucak joj probat napraviti griz knedlice u nekoj krem juhi povrtnoj od bundeve ili tako nešto.

• Zarica
    26. Rujan 2020. 10:36

da fkt, burek i jogurt e bas mi je drago da vam se svidja ribarnica. Nama je i ekipa simpa, par puta su nam ubacili tako jos neku ribu da probamo kada smo bili neodlucni. I super za spavanac, pa to je 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Vjerujem da je kombinacija svega, a i ad-a. Meni se bas cini mirnija beba od kad smo ga uveli prije spavanja plus ta kruta hrana sto ju jede. 

• mom12
    26. Rujan 2020. 10:58

Ja sam screenala za domaci cokolino pa cu ti poslat na ig...pa mozes postavit ovde ...jer ja neznam🤭🤭

• Hani
    26. Rujan 2020. 11:05

Juutroo😚
    Mikio, preporođena😁, ajde neka, napokon
    Moram kucnut o drvo, G je zadnjih par dana počeo bolje jesti kašice. Nisu to još količine kao kod vaših, al i ovo je ok za njega. Vocne pojede 100ml, a povrtne 60ml. Jučer je potamanio batat, junetinu i ciklu😁 i plače, hoće još.
    Mrgud, ah, pedijatar... Nisam ga jos promijenila, skupljam snagu, ali malo mi je falilo nekidan. Brzinski mi dao uputnice, i opet nesto zbrljao, nisam ni izasla a on pali neku radio stanicu o domoljubnom pozdravu za dim spremni i pojacava🙄sestra mu vice prepravite uputnicu, on nacas smanji i opet pojacava😁 i tako 3 puta. Sestra i ja smo se duuugooo gledale, njoj je bilo neugodno. Drugi put ne smijem doc kad mu je omiljena emisija😁😎

mrgud_zg
    26. Rujan 2020. 11:29

Nastavno na temu od jucer o zahtjevnim i nezahtjevnim bebama. Mislim da puno igra ulogu kako beba spava. Moj je recimo sinoc zaspao u pol 9, sve regilarno. Prvo plakanje u pol 11, pola sata smirivanja. Drugo plakanje oko 1, ajde to je proslo brzo s cicom. I onda od pol 3-pol 5 akcija, kombinacija plakanja cendranja skakanja po kinderbetu. Ko da mrzi mrak sobu i spavanje. U pol 5 ponovo jeo i napokon zaspao. U 7:30 bidenje. Znaci spavao 3 sata. Da je on najbolji na svijetu ja danas ne funkcioniram. I naravno da se brinem jer to meni nije normalno da on tak lose spava, al prek dana je on tako sretno i veselo dijete, i rijetko kad mu treba da nadoknadi tu noc. On je sad poslje dorucka odspavao svoje i sve super moze dalje. 
    Sorite razduzila sam. Morala sam se malo izjadat 🙈🤦‍♀️😊

• Hani
    26. Rujan 2020. 12:20

Ali, mrgud, znači, on je odspava otprilike 7 sati sve skupa i njemu dosta😉, ali tebi ne😁😁

beba2025❤
    26. Rujan 2020. 12:26

DeeDee i Grizli,, sretnih 8mj🤩

Grizli
    26. Rujan 2020. 12:53

Mrgud i kod nas takva noc otprilike s time da sma ja nadobudno nakon sto bi se smirila isla lec u krevet, dok bi legla, pokrila se i poceo me hvata san evo on opet luduje u kreveticu. Jutros me fras strefio ja nju u vrtic koji je spusten na 2 razinu od 4 moguce kao dok kavu si slozim. Okrenem ae jer sam cula nesto neobicno kad ono ona kleci al ne da sjedi na petama kao do sad nego bas full kleci i plješće sama sebi. Tako da moram spustiti vrtic i krevetic dana da se ne bi prevrnula. Bas se panicno bojim da ne padne van iz toga. 

Grizli
    26. Rujan 2020. 13:00

Evo cokolino... 

Losa koji kakao stavis? Onaj gorki bas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.