Mislim da sam i ja jogurt prvi put s bananom dala, sir znam da jesam 😁
Super da je pojeo 😊
[/url
Mikio-night to be continue... 😒😒😒😒 Ne znam dal bi napisala tek ili vec trecu noc ne spava kako treba... Racunam da je kombinacija juzine, zuba i regresije i svemira... Bit ce bolje tjesim se Ninuska i njena mama su mi svijetla tocka vodilja...
Mrgud kakvo je kod vas spavanje?
Za vecernji obrok planiram davat one kombinacije iz mullera i lidla sto vec imaju AD u sebi, jer probala joj smiksat AD i zitarice i nece, a one mješavine njihove hoce. Za sad isprobali proso i ad, blueberry neka iz dm-a, psenicni griz i ad... Mislim da imam jos neku za probat, tako da cemo imati za vrtit uz palentu, griz i sl sa jogurtom.
Koja je spomenula domaci cokolino??? Što je to? Sad me bas zanima, to bi ja sebi pravila, a mozda i njoj 🙈.
Jaje i jogurt mogu skupa, sto ne bi isli pa u pitu sirnicu ide jogurt, sir, jaje... Imam i neke muffine s tom kombinacijom, fritule... 🤔 Vjerojatnije mi je meso i jogurt da ne idu. Booo...
Danas mislim za rucak joj probat napraviti griz knedlice u nekoj krem juhi povrtnoj od bundeve ili tako nešto.
da fkt, burek i jogurt e bas mi je drago da vam se svidja ribarnica. Nama je i ekipa simpa, par puta su nam ubacili tako jos neku ribu da probamo kada smo bili neodlucni. I super za spavanac, pa to je 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Vjerujem da je kombinacija svega, a i ad-a. Meni se bas cini mirnija beba od kad smo ga uveli prije spavanja plus ta kruta hrana sto ju jede.
Ja sam screenala za domaci cokolino pa cu ti poslat na ig...pa mozes postavit ovde ...jer ja neznam🤭🤭
Juutroo😚
Mikio, preporođena😁, ajde neka, napokon
Moram kucnut o drvo, G je zadnjih par dana počeo bolje jesti kašice. Nisu to još količine kao kod vaših, al i ovo je ok za njega. Vocne pojede 100ml, a povrtne 60ml. Jučer je potamanio batat, junetinu i ciklu😁 i plače, hoće još.
Mrgud, ah, pedijatar... Nisam ga jos promijenila, skupljam snagu, ali malo mi je falilo nekidan. Brzinski mi dao uputnice, i opet nesto zbrljao, nisam ni izasla a on pali neku radio stanicu o domoljubnom pozdravu za dim spremni i pojacava🙄sestra mu vice prepravite uputnicu, on nacas smanji i opet pojacava😁 i tako 3 puta. Sestra i ja smo se duuugooo gledale, njoj je bilo neugodno. Drugi put ne smijem doc kad mu je omiljena emisija😁😎
Nastavno na temu od jucer o zahtjevnim i nezahtjevnim bebama. Mislim da puno igra ulogu kako beba spava. Moj je recimo sinoc zaspao u pol 9, sve regilarno. Prvo plakanje u pol 11, pola sata smirivanja. Drugo plakanje oko 1, ajde to je proslo brzo s cicom. I onda od pol 3-pol 5 akcija, kombinacija plakanja cendranja skakanja po kinderbetu. Ko da mrzi mrak sobu i spavanje. U pol 5 ponovo jeo i napokon zaspao. U 7:30 bidenje. Znaci spavao 3 sata. Da je on najbolji na svijetu ja danas ne funkcioniram. I naravno da se brinem jer to meni nije normalno da on tak lose spava, al prek dana je on tako sretno i veselo dijete, i rijetko kad mu treba da nadoknadi tu noc. On je sad poslje dorucka odspavao svoje i sve super moze dalje.
Sorite razduzila sam. Morala sam se malo izjadat 🙈🤦♀️😊
Ali, mrgud, znači, on je odspava otprilike 7 sati sve skupa i njemu dosta😉, ali tebi ne😁😁
Mrgud i kod nas takva noc otprilike s time da sma ja nadobudno nakon sto bi se smirila isla lec u krevet, dok bi legla, pokrila se i poceo me hvata san evo on opet luduje u kreveticu. Jutros me fras strefio ja nju u vrtic koji je spusten na 2 razinu od 4 moguce kao dok kavu si slozim. Okrenem ae jer sam cula nesto neobicno kad ono ona kleci al ne da sjedi na petama kao do sad nego bas full kleci i plješće sama sebi. Tako da moram spustiti vrtic i krevetic dana da se ne bi prevrnula. Bas se panicno bojim da ne padne van iz toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji