Angelly
Imamo i za to rijesenje ako se pojavi i hoce glumit tatu. Neka ga prizna a onda neka plati svu zaostalu alimentaciju kad vec zeli biti tata. Pa onda moze biti tata kad ispuni svoju odgovornost od koje bjezi od prvog dana.
Manich, sorry kaj ti rušim san, ali to tak nejde..
Plaćao on ili ne, ima pravo viđat dijete. A u našoj državi je dovoljno da plati svakih 6 mj nekaj da se niš ne poduzima po "službenoj dužnosti".
Ako nije upisan ne moze vidat osim ako sam ne zatrazi da ga se upise kao oca, a placanje nema veze da, placao ili ne, na vidanja ima pravo, a ako mu se to brani onda se tebi moze oduzeti njemu i dati dijete, ti mozes dobiti kaznu itd itd, svasta mi zena rekla kad sam zvala
Hvala za podrsku curke jos jednom😁
Losa kako je bebi? jel dobro? ima li jos temp?
Mojem isto vise nije bitno ako ja odem sve dok je netko drugi tu😂 kad se vratim samo me pogleda, nasmije se i nastavi po svom dalje kao ne bitna si mama🤣🤣
Pozdrav, zanima me ima li možda neka od vas za prodati električnu izdajalicu? Trenutno imam aventovu ručnu, ta mi paše, al bi relativno uskoro trebala početi raditi pa bi mi ipak bilo jednostavnije sa električnom. Ad ne dolazi u obzir zbog alergije na km, a čula sam da djeca ove posebne formule teško prihvaćaju. Ionako nam je problem i navikavanje na bočicu, iz nje ne želi ni vodu, pije iz čaše.
imam ja
Imaš neki mail ili nešto na koji se mogu javiti? Moj je baš puno ime i prezime pa ne bi tu ostavljala ako ne moram…
a i moj je ali evo anica.mez@gmail.com
[iimg]
Mikiooo 😭😭😭🥺🥺🥺 nemoj me strasiti... Bolje me dođi lupit necime po glavi ako se ovo nastavi. Ja se tebi i dalje divim jer si ziva i s nama nakon toliko nespavanja.
Moja je ranije htjela svakom i svagdje sad vec malo bira i protestira ako joj ne pase. Pogledom me prati i trazi, a ako ju netko drzi kako joj ne pase onda pruza ruke prema meni ili tati, a ako joj pase onda nas ni ne dozivi.
DeeDee ljubomorna sam danas na spavanje tvoje.
Grizli sretnih 8, ne mogu vjerovati da i V puni za dva dana, ovaj zadnji mjesec mi je proletio, ali baš proletio, užas..
Evo od srca svima želim da bar noć spavaju, ako po danu ne žele i da nas svih zaobiđu (ne)spavački skokovi, ja se tješim da je V uranila s tim jer se zadnjih mjesec dana budila 3+puta i bila užasno kenjkava po noći i nikako ne zaspat nakon buđenja.
[/url
Deedee drago mi je z dobru noc! Moj se oko 1 i oko 5 probudio i soavali bi svi lijepo da u 20 do 7 nije zagrmilo uzasno a kcer je pocela vristat rang egzorcizma. I tak,dvije kave sam vec popila🤣
Losa ipak je virozica onda...
Miko skok s 9mj. 3/6/9...
U ove pravne stvari se ne kuzim🙈Cima drago mi je da te umirilo!
Ifkaminja pa di si ti??
Losa neka tako i ostane onda da mu ne smeta🙏🏻🥰
Grizli sretnih 8!💕😁
Hvala Lavice😁
Moze pitanje za mame koje doje i koje su dobile M? Jel se to samo moj pretvori u cudoviste dan prije M i prvi dan M ili i vasi tako jos uvijek😬 Ja sam mislila da ce to prestati toliko utjecati moji hormoni na njega kad poraste, ali on sve gori evo.. Jucer i danas katastrofa, jos pokusava i puzat pa po cijele dane cvili jer ne moze, a zeli i tako, super nam je😅
Htjela sam komentirat nekidan... Pokazala ja muzu malog Nea kako pleše na ig, a on govori kako je sigurno smontiran video😁. Stvarno je velika razlika izmedu naseg jos bebastog i ostalih koji se krecu😊. Moj ne zna ništa🙈
Cima, nek si se raspitala💪
Grizli, 8😘
Mikio, napoookon!! Ti si prostudirala to ne/spavanje, postala si strucnjak ipo😉
E, da...ostavljanje bebe. Mog još nitko nije čuvao, ne znam kako bi reagirao.
Nekidan na pregledu je bio strasno cendrav i placljiv. Pita dr jel on takav uvijek. Jel mirna ili nemirna beba? I stvarno nisam znala što bih rekla. 🤔😎 Možete li vi svoje lako svrstati u zahtjevne/nezahtjevne?
Sortiraj odgovore
Najstariji