Curke, knjigice se zovu 'predskolske ucilice'. Ima Voce, Povrce, Cvijece itd. Vidjet cete:)
.
Ifkaminja i Angelly, bome... bas pametnice bebaci:) Moj nista jos pametno ne radi, al evo jucer se plakao za bakom kad je isla doma. Puzao prema njoj u placu kad se priblizavala vratima i smijao se kad bi se okrenula kao da ce ostat. Za mnom nikad ne place
Manich super da si pptrazila strucnu pomoc, sad samo budi sretna i uzivaj u onome divnome sto imas.
Cima bravo neka si se informirala, a on nek laprda koliko ga volja!
Zarice moja mi mase kad idem ca od nje, al zato kad se vratim kad me vidi place kao kisna godina.
Danas na 8. punih... I nocas zaj... Za svih 8 mjeseci zajedno valjda. Budila se svakih 15 minuta, znaci ukupno samo se dignuli 83778338 puta, stala bi u sjedeci ili na sve 4 kao pa skakala po kreveticu. I sad radi gluposti zesce po stanu a ja ko krepana krava... Upravo lize noge od stola 🤮! Mikio mislala sam na tebe nocas jakooo...
Cima i Manich nemam vam nista pametno reci osim da izdrzite i sve ce to doci na svoje 😘
Miki0 spavanje napokonn, drago mi je bas 😉😉
Grizli sretnih 8 🥳🥳🥳
Mislim da mom bebacu izlazi druga jedinica dolje jer je isto sav cendrav i budi se 73939 puta po noci 😐🥴
..
Isto ne radi nista pametno, medu najmladima je tu i nekako se tjesim time i cekam da krene nesto, gmize vojnicki, stavila sam mu mobitel kao motivaciju ali ide vojnicki ne dize sr.. I to nekak na lijevu stranu opet, morat cu pitati pedicu jel trebamo vježbati nekako 🤷♀️
Šta nije mol drugi naziv za oslića? 😁
.
Mi smo spavale zauvijek, nisam mogla vjerovati, noć kao one prve blažene, nastavilo se zauvijek 🤞🤞 Zaspala oko 19, uvalila joj bočicu prije nego sam ja išla spavat, probudila se oko 2i30 gladna i popišana, zaspala čim smo obavili i jutros se budim zbunjena sva, pogledam na sat a ono 8i40 😱
A gospođica me pristojno špijunira preko krevetića i žvače onu dudu za zube veselo 😁😁😁
.
Ja nju niš ne učim još, očito je vrijeme da krenemo polako🤔
.
Aha, kad smo kod reakcija na ljude, kako se ona jučer tati veselilaaaa, rastapali smo se. Mislim, uvijek se počne smijati čim čuje da je došao doma ali jučer je baš bila sreća na najveće i cijelo vrijeme ga je mazila i navlačila za nos i pokušavala ga polizat 🤭
Valjda joj dosadila mater cijeli dan 😁
[/url
Ak vas kaj tješi, moju boli đon kad ja odlazim, a bome bi i otišla s bilo kim. Uopće nema problema s tim.
Neki dan sam rano ujutro išla na UZV štitnjače, pa je moja sestra legla u moju sobu kod nje. Uopće nije bio problem kaj se zbudila a mene nema. Nahranili su ju bez problema, igrala se i sve super. Ja sam došla, bila je vesela al niš ekstra.
Bila sam uvrijeđena i povrijeđena 😂 bez obzira kaj mi je drago i lakše kad znam da nema nikakvih problema.
Ovo oko odlazaka s bilo kim mi je već zabrinjavajuće 🙄😂
Sortiraj odgovore
Najstariji