ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Rujan 2020. 23:39

Auuu... Teske teme...Ā 
    Cima zao mi je da si u toj situaciji. Ne mogu ni zamisliti se u tom cirkusu koji prolazis. Vecinom da djeca, posebno bebe ostaju s majkom međutim ima i izuzetaka nazalost - od majki koje su nesposobne skrbiti o djeci do zlih ljudi koji su podmitljivi... Osobno znam zenu koja je ostala na 23h skrbi za djete al ona po meni ne zasluzuje naziv mama jer je otisla od kuce i ostavila djecu zbog ljubavnika, pa se nakon nekog vremena sjetila da bi ipak uzela si jedno djete da ne mora placat alimentaciju. Nije vazno dal ste bili vjencani ili ne, jer se zakonski vas odnos poceo smatrat izvanbracnom zajednicom u momentu kad je rođeno dijete inace to pocne nakon 3 godine zajednickog zivota na istoj adresi. on je otac djeteta upisani i duzan je skrbiti o njemu jer se roditelj ne moze odreci roditeljske skrbi, ona mu moze samo sudski biti oduzeta ili ako umre.Ā 
    Manich to sto ti njega nisi upisala kao oca, ne znaci da nema nikakva prava. U slucaju da je on odbio priznat ocinstvo, a ti nisi podnijela tuzbu to je onda druga stvar, ali da on bilo kada ode napraviti test ocostva i dokaze na sudu da je djete njegovo on kao bioloski otac ima prava na djete isto kao i ti. Posebno ako nemas dokaza da je napustio dijete, tj da je znao za njega a nije zelio skrbiti, jer uvijek moze rec da nije znao da si trudna ili da mu nisi rekla i sl. Tuzno je to al ima svakakvih oko nas.
    Tako da cure obe bi savjetovala da se konzultirate s nekime tko se bas bavi obiteljskim pravom jer ima dosta caka, a ljudi kad su u pitanju djeca ne ustrucavaju se poseci za svim mogucim opcijama samo da dodju do onoga sto zele.Ā 

Grizli
    24. Rujan 2020. 23:43

Neznam koja je pitala za knjige one... Stranica je www.leo.hr

24. Rujan 2020. 23:49

IfkaminjaĀ 

Naravno da sw mora sloziti sa upisom nisam ni rekla ds mozes samo tako upisat nekog tamo. Osobno kad sam isla prijavit malog pitali su me gdje je tata rekla sam da nije s nama i da nije u hr. I ovako mi je receno prvo zelim li upisati ga kao oca ako zelim mogu ali oni njemu salju poziv da se izjasni (nemora doc samo se treba izjasniti pismeno dali priznaje dijete ili ne i to je sve) onaj dio o dokazivanju dnk ide tek ako on nezeli priznat a ja inzistiram na tome onda se taj dio forsira. Sto se tice ostatka posta necu duzit. Obavila sam strucni razgovor i sin ce znati tko mu je bioloski otac i tko je njegov tata koji ga odgaja. Prosla sam i prezivjela takva sranja od pocetka trudnoce zbog bivseg i naravno da sam se promjenila i moj stav da nezelim da itko povrijedi moje dijete je opravdan i nisam razmisljala kao netko treci vec kao mama koja zeli zastitit dijete i zato sam rekla kako nezelim da zna istinu jer ce ga ona samo povrijediti no uz strucno misljenje cu ipak taj dio odradit sto bolje budem mogla kad za to dodje vrijeme. A sto se tice mene same i osobe koja nam je sada u zivotu ja necu sumnjati.. Bila sam dovoljno sama i nesretna i depresivna i sve to prenosila na svoje dijete bez razloga… Sada je vrijeme da opet budem sretna kao sto i jesam… I nemam potrebu vise sumnjati jer nisu svi isti nisu svi govna… Svakome u zivotu dodje ona osoba koja nas ojaca i ohrabri tako je o meni dosao moj T… Nebi ga mjenjala nizasto..Ā 

24. Rujan 2020. 23:56

Grizli

Auuu… Teske teme…
    Cima zao mi je da si u toj situaciji. Ne mogu ni zamisliti se u tom cirkusu koji prolazis. Vecinom da djeca, posebno bebe ostaju s majkom međutim ima i izuzetaka nazalost - od majki koje su nesposobne skrbiti o djeci do zlih ljudi koji su podmitljivi… Osobno znam zenu koja je ostala na 23h skrbi za djete al ona po meni ne zasluzuje naziv mama jer je otisla od kuce i ostavila djecu zbog ljubavnika, pa se nakon nekog vremena sjetila da bi ipak uzela si jedno djete da ne mora placat alimentaciju. Nije vazno dal ste bili vjencani ili ne, jer se zakonski vas odnos poceo smatrat izvanbracnom zajednicom u momentu kad je rođeno dijete inace to pocne nakon 3 godine zajednickog zivota na istoj adresi. on je otac djeteta upisani i duzan je skrbiti o njemu jer se roditelj ne moze odreci roditeljske skrbi, ona mu moze samo sudski biti oduzeta ili ako umre.
    Manich to sto ti njega nisi upisala kao oca, ne znaci da nema nikakva prava. U slucaju da je on odbio priznat ocinstvo, a ti nisi podnijela tuzbu to je onda druga stvar, ali da on bilo kada ode napraviti test ocostva i dokaze na sudu da je djete njegovo on kao bioloski otac ima prava na djete isto kao i ti. Posebno ako nemas dokaza da je napustio dijete, tj da je znao za njega a nije zelio skrbiti, jer uvijek moze rec da nije znao da si trudna ili da mu nisi rekla i sl. Tuzno je to al ima svakakvih oko nas.
    Tako da cure obe bi savjetovala da se konzultirate s nekime tko se bas bavi obiteljskim pravom jer ima dosta caka, a ljudi kad su u pitanju djeca ne ustrucavaju se poseci za svim mogucim opcijama samo da dodju do onoga sto zele.

Sva sreca pa ovaj nezeli nista samnom niti sa malim pa sam mirna.. Zaboli me i za alimentaciju i za sve. Netrebam ni kune od njega. Za mene kao da nikada nije ni postojao. Nemam ljepe rijeci za takve da mi je sto puta napravio dijete. Voljela sam ga i obozavala ali kad me ostavio trudnu sve je to palo u zaborav. Kod mene nema oprosta za takve stvari.Ā 

Angelly
    25. Rujan 2020. 07:10

Manich

Grizli

Auuu… Teske teme…
    Cima zao mi je da si u toj situaciji. Ne mogu ni zamisliti se u tom cirkusu koji prolazis. Vecinom da djeca, posebno bebe ostaju s majkom međutim ima i izuzetaka nazalost - od majki koje su nesposobne skrbiti o djeci do zlih ljudi koji su podmitljivi… Osobno znam zenu koja je ostala na 23h skrbi za djete al ona po meni ne zasluzuje naziv mama jer je otisla od kuce i ostavila djecu zbog ljubavnika, pa se nakon nekog vremena sjetila da bi ipak uzela si jedno djete da ne mora placat alimentaciju. Nije vazno dal ste bili vjencani ili ne, jer se zakonski vas odnos poceo smatrat izvanbracnom zajednicom u momentu kad je rođeno dijete inace to pocne nakon 3 godine zajednickog zivota na istoj adresi. on je otac djeteta upisani i duzan je skrbiti o njemu jer se roditelj ne moze odreci roditeljske skrbi, ona mu moze samo sudski biti oduzeta ili ako umre.
    Tako da cure obe bi savjetovala da se konzultirate s nekime tko se bas bavi obiteljskim pravom jer ima dosta caka, a ljudi kad su u pitanju djeca ne ustrucavaju se poseci za svim mogucim opcijama samo da dodju do onoga sto zele.

Sva sreca pa ovaj nezeli nista samnom niti sa malim pa sam mirna.. Zaboli me i za alimentaciju i za sve. Netrebam ni kune od njega. Za mene kao da nikada nije ni postojao. Nemam ljepe rijeci za takve da mi je sto puta napravio dijete. Voljela sam ga i obozavala ali kad me ostavio trudnu sve je to palo u zaborav. Kod mene nema oprosta za takve stvari.

Slazem se da zasluzujes bit sretna i da imas zdrav stav da ako je jedan bio govno da nije cijeli muski rod. Za ovo da za malog ne zeli znat i cut to je sad tak...al znas kak to zna bit...mozda mu pukne za 10-15godina da ima sina i ode ga nac zato je super da si odlucila mu rec 😊.
    Grizli thx za link. Jucer nasla u parku 200kn pa reko obzirom sine da sam zbog tebe nasla idem ti obogatit knjiznicu šŸ˜‚

MaRe
    25. Rujan 2020. 07:29

AngellyĀ  sestro di se seces da i mi prosetamo 🤣🤣🤣 ja koje sam sreće mogu samo izgubiti novce ne ih naci 🤣🤣

25. Rujan 2020. 07:51

Angelly

Imamo i za to rijesenje ako se pojavi i hoce glumit tatu. Neka ga prizna a onda neka plati svu zaostalu alimentaciju kad vec zeli biti tata. Pa onda moze biti tata kad ispuni svoju odgovornost od koje bjezi od prvog dana.Ā 

C1M4
    25. Rujan 2020. 08:37

Evo cure zvala sam Czss, kazu da dijete pripada meni i da dijete ne moze zivjeti s njim posto mi nismo vjencani niti na istoj adresi, a i beba doji. Rekla je da on ima pravo na dijete kao i ja, logicno, ali nema vidanja bez moje prisutnosti i odluka ikakvih bez mene jel i da na socijal idemo ako se ne mozemo dogovorit oko vidanja i oko uzdrzavanja, novaca jel.. To je sve kao ako je mama normalna, ako nije drogerasica, alkoholicarka, propalica i ako nije nasla drugog pa zato otisla😊 i kaze da na financije ne gledaju sve dok je dijete zbrinuto posto sam pitala jel ima kakve veze to sto primam samo porodiljnišŸ‘ŒšŸ» Ja sam za svaki slucaj nasla i odvjetnika sinoc, i mislim da cu otici sama tamo zatraziti da mu se odrede vidanja i to da imam crno na bijelo svešŸ¤·šŸ¼ā€ā™€ļø

mala.le.90.
    25. Rujan 2020. 08:40

Bravo Cima! Sad lakse dises🄰🄰
    Dobila sam 4 komada lubina, mozem mi neko rec kako da spremim bebi? Meni i muzu cu peci u pecnici s krumpirom, a malome?

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

ifkaminja
    25. Rujan 2020. 09:04

Manich

Angelly
    Imamo i za to rijesenje ako se pojavi i hoce glumit tatu. Neka ga prizna a onda neka plati svu zaostalu alimentaciju kad vec zeli biti tata. Pa onda moze biti tata kad ispuni svoju odgovornost od koje bjezi od prvog dana.

Manich, sorry kaj ti ruŔim san, ali to tak nejde.. 
    Plaćao on ili ne, ima pravo viđat dijete. A u naÅ”oj državi je dovoljno da plati svakih 6 mj nekaj da se niÅ” ne poduzima po "službenoj dužnosti".

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.