I mi pricamo o jojs jednoj bebici...nekako mislim da je lakse kad su slicne generacije igraju se skupa a ionako mislim da je isto sta kuci sa jednom ili dvi a ne kad jedna naraste onda opet ispocetka...al definitivno zelim jos jednu bebu...i ne veliku razliku...al polako o tom po tom...
Mi imamo isto dosta igracaka al ne cini mi se da su joj zaniljive bas....moram nac nesto s cim ce se zabavljat
Mom, ništa od testa, mislim da ću dobiti🤭🤭
Anikka, da, muž je na terenu, same smo, ali meni je nekako bilo najteže sama s prvom bebom, ovo sad je nekako lako.. Želimo još bebi, trebalo bi zurnut zbog mojih godina.. Ali, ipak bih radije kad malecka prohoda i malo poraste.. Ne mogu zamisliti ono povraćanje sad😄😄vidjeti ćemo.. Kako god da bude, super je🥰🥰
Nek bubane bebe brzo ozdrave ❤️❤️
Znam za muža, ali mama, rodbina, bilo tko? to mislim, kako se organiziraš?. Ja sam i sad čekala s trećim jer su meni apsolutno svi udaljeni preko 60 km, čak i susjedi svi rade i s trećim sam čekala da ovim starijim klincima nisam nužno neophodna jer ne znam kako bih to izvela.
[iimg]
Što kaže petra, o tome je li mi lakše kad je muž tu otom potom, ali oni su bili dovoljno veliki da sam mogla otići na gin pregled, izvaditi krv itd bez da ne znam kud ću s njima
[iimg]
E, upravo to annika je meni najveci problem jer za J uvijek moram traziti opciju za cuvanje. Megz vec moze biti solo kratko vrijeme al jbg nemam kam s njim.
Uglavnom... NEMREEEM DIIISATIII 🤒🤒
Isuse i boze popi... cu... Muz i ja se borimo za mjesto na kaucu cijeli dan 😅
Nego... Gdje nam je Lavica? 🤔 Ili sam propustila da se javila nakon izleta 🙈
url=https://lilypie.com][/url
I mi pricamo o jojs jednoj bebici…nekako mislim da je lakse kad su slicne generacije igraju se skupa a ionako mislim da je isto sta kuci sa jednom ili dvi a ne kad jedna naraste onda opet ispocetka…al definitivno zelim jos jednu bebu…i ne veliku razliku…al polako o tom po tom…
Baš sam razmišljala kako se s drugom bebom možda više uživa nego s prvom....s prvom smo sve u strahu što i kako a s drugom je već lakše jer sve znaš...sad jedva čekam onaj tren kad ti ga prvi put stave na prsa I znam da se s drugim neću opterećivati s dojenjem i slično...ak hoće hoće ak ne dobit će bocu
.
Hvala, koja god je dns spomenula da se beba igra s zdjelicom i štipaljkama...znači pola sata se igrao s time i s kutijom od duda...lupao jedno o drugo i premetao.
Moja je zaspala al sutra cemo probat kutiju i stipalje...😅😅...
Di mi je to promaklo...
Hej drage... Da i ja dođem malo kukat.. Sinoć koma, svakih 20 min se budio, penjao po meni, kinderbetu, pa se prebaci kod mene u krevet,od 1 do 3 je nešto svoje trkeljao i smijao se. Btw onaj osip iznad guze riješila tako što sam mu 2 noći stavila multimam komprese. Noćas se osipao oko miška piška i jedna strana testisa. Danas opet bili kod dr jer je još uvije poštopan, kašlje, dobili kapi za nosić, neku krenicu što su nam napravili u ljekarnoj.. U 19:15 je pojeo 120ml 3 žitarice i mali prasac spaca... Ja danas imala ispit i opet me srušio na usmenom. Iz eseja dobih 5 iz pismenog 3,nije da nisam za 2 znala, s obzirom da mi je to zadnji ispit na 5oj god i diplomski napisan od prošlog ljeta 😵
Eh da, igračke... Svi su dobili zabranu kupovanja igračaka, ima jednu punu kutiju plišanaca svakakvih, te drugu punu loptica, pa onih lončića što se slažu, fp laptop, lončić, daljinski.. A on se igra mojim loncima jer je naučio kako se otvori element kuhinje, kuhačama, plastičnim posuđem, bocom sa malo riže, štupaljkama..
Tu sam Petra nego utorkom i cetvrtkom imam ujutro trening pa sam od jutra naglavacke. Sat mi kaze da sam danas presla 11.5km,sve ti je jasno🤣
Brzinski sam procitala pa iz glave bacam pitanja...Manich jesam ja to dobro procitala da ti je pedica rekla da ga stavljas u sjedeci pa da ce naucit sjedit? Jer ako da... 🤦♀️
Cujem da je drugo dijete na redu😁 Da,vise uzivas,opusteniji si svakako ali imas manje vremena uzivati 😔 S prvom sam po tri puta na dan isla u setnju,s njim jednostavno ako stignem jednom u danu,dobro je (sramota me uz ove ŽMK s 3+djece kukat). Moj skromni savjet je,uzmite si bar jos godinu dana uzivanja u prvom,ali naravno,vi znate najbolje za sebe. Mislim da je lakse kad su malo samostalniji,preko 2-2.5g.
.
Psici,loncici i ostalo... iskreno, mislim da su premali da ih ista dugorocno zabavi. Moja je skuzila te loncice inostalo tamo preko godine,godina i pol ono bas da se zaigrala.
.
I dalje mi isparilo... ajme,cure koje su ppcele radit,dizem vam spomenik!
Sortiraj odgovore
Najstariji