ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    09. Rujan 2020. 11:27

Zarica

Vjerojatno bi ga dobili, al nije sigurno. Ovisi o broju prijava, a onda o redoslijedu. Nas bi po redoslijedu bio tamo negdje iza. Takodjer, ove godine navodno nema toliko love u APNu. Na trzistu se takodjer osjeti efekt APNa tako da nam je manje riskantno kupit stan kasnije kad kad ga nece biti, ako sada ne uspimo ispregovarat bar s manje rizika.

Ima love...to što je  bilo da nema je na kraju lova do kraja godine a od 1.1. ide nova lova :) Bitno ti da vam banka kaže da ste kreditno sposobni i odobri te da su svi papiri uredni...i onda predaš i čekaš...pošto sad tek krećete vjerovatno bi kasnije predali tako da do 2-3 mjeseca ne bi dobili isplatu. Imaš na fb grupu o APN-u i tam ljudi sve info daju.
    .
    Mi jutros šetali preko dva sata da bi gospodin zaspao kad  sam došla nazad pred zgradu...reko e pa neću ti sigurno sad još šetati da spavaš...GREEEŠKA....bio turbo nervozan i evo sad tek ponovno zaspao xD
    Joooj opet čujem ove što skupljaju željezo...ako ga probude kao jučer izaći ću im van i gume izbušiti. 

• Zarica
    09. Rujan 2020. 11:35

Mare, na sluzbenim stranicama to ne pise i zapravo se ne zna jos jel ide nova lova. Evo bas sam provjerila s frendom koji se bavi tim. Osim ak je ovo turbo nova info:) Koja je to grupa? 

DeeDee
    09. Rujan 2020. 11:36

DeeDee

Meni je preslatko to pljeskanje 🥰
    Baš mi neki dan mama govori kako V plješće lijevom rukom, i fakat da. Jel se može već sad kužiti hoće biti ljevaci ili dešnjaci, do kad se to oblikuje i mijenja? 🤔
    Kad poseže za nečim mi se čini da jednako obje koristi..
    .
    Mikio, nadam se da će brzo proći. Pokušaj si olakšati s tim, ako možeš uloviti koju minutu sjedenja/ležanja

Ovo "s tim" je trebali bit "s termoforom" 😅

[/url

MaRe
    09. Rujan 2020. 11:49

Zarica

Mare, na sluzbenim stranicama to ne pise i zapravo se ne zna jos jel ide nova lova. Evo bas sam provjerila s frendom koji se bavi tim. Osim ak je ovo turbo nova info:) Koja je to grupa?

APN grupa - savjeti za subvencije 

DeeSB
    09. Rujan 2020. 13:02

Losa moja mama se 25 godina bavila nasom skolom i ocjenama, zadacama, informacijama...tak da duuugo nije imala vremena za sebe. Ali imali smo stvarno super djetinjstvo...A za cure koje vec planiraju moram reci da, iako je zahtjevno bilo na pocetku, poslje je ispalo super sto je tako mala razlika. Uvijek su imali jedno drugo, zabavljali su se sami i moglo ih se uvijek ostaviti na cuvanju...nikad nisu plakali za mamom, samo im je bilo bitno da su zajedno.
    -
    Zarice sretno sa stanom. Ja se nadam da cemo mi kroz koju godinu moci nesto kupiti, usli smo u najam privremeno i sad smo tu vec 5 godina...ali kad sefica naraste bit ce nam mali stan.

L 💛

Grizli
    09. Rujan 2020. 13:10

DeeSB ahahhaha jadna tvoja mama. Bas si bila pouzdana. Al ajde bila si dijete. Moj sogor se onesvjestio sa malim dok su malom krv vadili pa su mene zvali iz labosa da dodjem po necaka i sogora, jer je sestra bila u bolnici onda. 🤭
    Znam da se ne treba menga dobiti zato sam i napisala tj. ovulacija... A nemam ja problem odtat trudna nego odrzat trudnocu, jer ja ostala trudna 5.puta... Zato i ne zelim sad zatrudnit dok M ne prestane dojiti, ne pocne hodat i biti manje ovisna o nekome. Sto kaze Lavica sa 2-2.5 godine mi se cini super. Plus sto mi gin je savjetovala da cekam ipak bar 2 godine za novu trudnocu zbog velikog broja savova ipak da ne bi bilo nekih losih situacija kao.🤷‍♀️
    Vec kad smo kod planiranja djece koje netode kontracepcije vi koristite? Jel koja razmisljala o spirali ili da ju je stavila? 
    Losa znam i ja jednu visoko obrazovanu koja nije uopce htjela djecu pa sad ceka 2. dijete... I zali se da kako joj se opet moglo desiti.
    Zarice sretno sa stanom... 

09. Rujan 2020. 13:58

Zeniceee ja sam u dilemi u vezi zimske jaknice. Malac nosi velicinu 80 sta mislite da jaknicu za zimu uzmem 86 ili da ostanemo na 80? Nisam pametna iskreno. 

Lavica27
    09. Rujan 2020. 13:59

Mare moje danas napokon ujutro spavao 2h kao nekada,ali naravno u setnji. Vec mi 2-3 dana elegantno izbjegava ono spavanje oko 6 poslijepodne i ne svidja mi se to ni najmanje😄
    .
    Joj mikio...ja nikad nisam imala bolne menge pa neznam kako je to :/ Drz'se😘 Mala N je preslatka🥰
    .
    DeeDee mislim da se sigurno jos 2g ne definira strana. Moja je sve lijevom radila a sad je desnjak🤷‍♀️
    .
    Upravo me frendic zvala cija mala u grupu do kcerine ide da im je odgajateljica zarazena i da svi idu u samoizilaciju s djetetom. Realno svi se skupa vani igraju,bit ce zabavno ovo🤦‍♀️

DeeDee
    09. Rujan 2020. 14:07

Mikio, bravo 😘
    Lavice tako sam i mislila da..
    A ovo za koronu ja uopće ne kužim kako oni misle izvesti, pogotovo u vrtićima..mislim da će svi u nekom trenutku u samoizolaciju 🤷

[/url

DeeDee
    09. Rujan 2020. 14:08

Manich možda ipak 86 jer ide preko druge robice 🤷
    Ovisi i kakav je model..tj. nije isti 86 iz pepca ili Lidla npr. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.