ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2020. 08:48

Damnarexx 🌺

Manich

Curke hvala a da malac je plavusan veliki sarmer obara s nogu sve oko sebe.. .
    I mi smo sretni jako sto je naisao netko tko nije mogao biti bolji.
    Citam sve ovo i bas mi je zao da vas tako itko zeza..
    Jako mi tesko pohvatat sve i pisati malo cesce jer kroz dan malac stalno negdje di ne treba biti pa trcim za njim.. A danas sam nakon treninga morala ici i na rodjendan pa mi je dan bio turbo.. I uz sve to sam jos i prokrvarila 6 dana ranije sto mi je jako cudno jer sam od poroda imala jako tocne cikluse svskih 32 dana je dosla tocnooo uvijek. I sada urani ovako i ja zbunjena totalno. Pa slusam price mozda prejak trening mozda gubitak kilograma pa se sve mjenja.. Kako je kod vas poslje poroda menga?

Moja je relativno tocna samo sto sam ovaj mjesec dobila 5 dana prije 🧐

Ko i meni ja se sokirala.. Ali nema veze prije prodje pa kad nam dragi dodje uzivanje   😁🤣 

annika
    08. Rujan 2020. 08:56

Jutro, koliko je dobro otom potom
    Petra nadam se da si preživjela s curama. Znam da su ti inače dobre, ali zar si ne bi mogla pronaći neku ženu da platiš da ti uskoči dok muža nema, makar s kuhanjem, spremanjem, bilo čim. Ja isto nemam nikog da mi uskoči i pričuva i sama sam većinu vremena kad muž putuje i radi ali već su mi oboje veliki i on je jedan, pa makar i lošije spava od tvojih cura ja mislim da ti je potrebna pomoć u bilo kakvom obliku.
    Grizli za tvoju šogoricu smo već konstatirale da mi ide jako na živce. Nadam se da ste smirile i ti i M. Bit će još takvih situacija ali ti ćeš sama već skužiti kako se postaviti da to prodje sa što manje stresa
    Beba jesam ja dobro skužila da je i tvoj muž na terenu a ti bez ičije pomoći i blizine  i radite na br. 4? Svaka čast i sretno

[iimg]

08. Rujan 2020. 08:57

Zarica

Inace, moj malac se danas bas trudio sjest (bar se meni tako cinilo). Napokon se poceo penjat na stvari, pa se tako dok lezim pridigne lagano na noge mi i onda pokusava koso posjest. Hehe. Puzanje i dalje nepravilno, al trudi se
    .
    Petra, 💪💪💪💪💪

Nas malac je bas kasno poceo sam sjedit samostalno sjecam se da mi je na kontroli doki rekla kako je ljen da sjedi sam iako je bio vec punih 7 mj pa nam rekla da ga u kolicima stavljam u sljedeci polozaj da ga potaknem.. Na kraju je tek sa punih 8 bas sjeo sam a isto je bilo sa puzanjem krenuo sa 5 mj kao nekako ko glista se vuc i tek sa 7 mj je bas propuzao.. I eto sa punih 10 krenuo pravit korake bez drzanja za ista. Sve nekako jedno za drugim na brzinu islo. Jel vam bebice imaju nekad dan da nezele jest nista osim mljeka? Ali ono da nisu bubani i da ne idu zubi znaci nista da ih nr pati ali nezele jest. Moj malac cesto zna tako kao da mu se neda jest i onds cijeli dan samo bocica.. 

08. Rujan 2020. 09:31

LoSa

Koju glupost sam napisala… normalno je da bebe do o mj ne puzu i ne sjedeHodaju s 15 mj

Hahahahah ma skuzila sam.. Znam da je sve normalno. Ja nisam ni ocekivala nekakvo hodanje prije godinu dana ali dobro to je tu 2 mj... Bitno da su nam djecica zdrava a sve ostalo nevazno kada ce biti. 

MaRe
    08. Rujan 2020. 09:32

Dobro jutro 
    Mi se rano digli pa mali već spava prvu rundu :) 
    Petra tebe kad krene onda te baš ide :/ Kad nikako dugačije šaljem ti barem virtualnu podršku 
    .
    Moj prije nije baš s oba oka pratio tj. jedno kao da mu je ostalo ravno dok bi s drugim gledao ali to sad već par mjeseci nisam primjetila. 
    .
    Još nisam doživjela da neće jesti  mali gurman, sve mu fino...nije ni čudo što se počeo bucati..pa nek mama misli koju veličinu robe da mu kupi xD 74 mu taman u dužinu al širina mal šteka a 80 pak ima koji cm viška pa mu vise bodići 
    .
    Mom pa možda možeš skuhati i staviti u frižider ali ne samljeti u kašici...to ko kad nama juha odstoji do sutra..bude dobro i dalje. Samo ostavi u vodi u kojoj se kuhalo inače će se isušiti pa nije za ništa.
    .
    Anna kak si ti? Jesi preživjela prvi dan u novom kolektivu?
    .
    Ovo za naplaćivanje usluga sam doživjela kod muževe rodbine...meni je to prestrašno...nikad ne bi uzela novac jer sam ti došla nešto pomoći napraviti ili ako sam ti šta donijela a da mi je usput i slično...al sto ljudi sto ćudi. 

PetraB
    08. Rujan 2020. 09:42

Jutro
    Noc prosla super... Cure su tako mirno spavale, nis mi nije jasno. Sad ne kure, dobre su volje, vodica i dalje curka ali sve u svemu ok. Mozda ce ipak neki zub 🤷🏻‍♀️
    Ali mm i ja ukomirani. Njemu odgodili put za sada jer iako ima test da je negativan na covid, mogli bi ga u Italiji staviti u samoizolaciju pa naravno nitko ne zeli riskirati. Vidjet cemo popodne kak ce mu biti, ide li sutra ili ce odgoditi za sljedeci tjedan. Ja sam isto zastopana, glava boli, grlo koma.
    Annika ja sam ti tip koji ne voli da mu se itko mijesa (samoj sebi na stetu naravno al jbg) i sad sam ipak dogovorila s curkom i deckom koji se bave ciscenjem, jednom mjesecno ciscenje cijele kuce (prasina, usisavanje, pranje podova i prozora) i platila sam peglanje svih zaostatak vesa. Kad je situacija normalna, znaci J u vrticu, Megz u skoli i ja sama s curkama doma, stignem sve, stvarno nije problem. Pomirila sam se da dok radovi traju nemam luksuz da odem sama u kupovinu ili obaviti nesto al ok, generalno se dobro nosim s tim 😅. Muci me kad su mi svi doma ili ovak kad su bolesni. Ma, nadam se jos dva mheseca ovakvog zivota a onda da cemo u neku normalu napokon. 

url=https://lilypie.com][/url

• mom12
    08. Rujan 2020. 09:43

Ma zato sto sam prekinila porodiljni i iskoristila godisnji pa moram imat isplate dvi place ...druga placa mi je 15.9 a trebam ostat radit do 1.10...pa se vracam na porodiljni....
    Al sad sam otvorila b####$$# pa se isto moram vratit....bar 10 dana...da imam di sa malom s gustom bi radila...bila sam radila par dana nas koje osvjezenje...😀😀😀😀

Ajme ja nikad ne gledam s nikim u 20 30 kn i kad mi neko kaze da kupim nesto nikad ne uzmem novce..
    Ok 100 kn i vise....al ovo mi je koma...
    Ni sa bracom ni sestrom nedaj boze...
    Kako bi mi pomogli ili ja njima da zatreba ako cu mu naplatit 20 kn neku uslugu

MaRe
    08. Rujan 2020. 09:48

Petra super za curke :) Ma i trebaš si naći pomoć kad nemaš nikoga u blizini...mi vikendom malog ostavimo kod mojih i onda sredimo stan detaljno a preko tjedna ja samo igračke skupljam hh I opeglam navečer kad zaspi..al naravno to mogu zato što spava cijelu noć pa znam da ću se naspavaati...da imam nespavača maunu bi ja peglala i spremala navečer hhhh
    .
    Jao gledam te guralice...pa nisu normalni...nema nijedna ispod 500 kn. Idem tražit neke druge igračke xD 

• mom12
    08. Rujan 2020. 09:53

Koje igracke uopce sad kupovat?znam za sveznalicu al jos nesto?
    Guralicu imam al nece to jos koristit ili? 
    Beba test???????????
    Cekam kao kod sebe😅😅😅
    Od mm od njegovog oca zena ona je imala dadilju i kuhalala joj i spremala a nije radila...ima 2 djece razlika cca 2god . 
    Pa meni prica kako je tesko s djecom bala bla😅😅😅
    A sta je radila nista🤣

08. Rujan 2020. 09:55

MaRe

Petra super za curke :) Ma i trebaš si naći pomoć kad nemaš nikoga u blizini…mi vikendom malog ostavimo kod mojih i onda sredimo stan detaljno a preko tjedna ja samo igračke skupljam hh I opeglam navečer kad zaspi..al naravno to mogu zato što spava cijelu noć pa znam da ću se naspavaati…da imam nespavača maunu bi ja peglala i spremala navečer hhhh
    .
    Jao gledam te guralice…pa nisu normalni…nema nijedna ispod 500 kn. Idem tražit neke druge igračke xD

Guralice na sta mislis? Ono di beba sjedi tipa ko biciklica ili na ono za pomoc kod hodanja? Ako mislis na onu guralicu sto poslje ide kao biciklica mi smo to nasli pa cemo kupiti. 299 kn na jednoj stranici mogu ti ostaviti stranicu pa ds vidis... Moji susjedi kupili bas tu sa te stranice ja osobno vidjela predobra je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.