ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Rujan 2020. 09:57

https://www.calm-brook.hr/bicikli-tricikli-guralice/   

Evo ako kojoj treba.. 

• mom12
    08. Rujan 2020. 10:02

Taj bicikl imam to sam predprosle god kupila necaku i sestra mi rekla da ga uzmem kad bude trebalo.🤣

• mom12
    08. Rujan 2020. 10:03

mare jel ti mislis na ono na kotacice pa oni ispred sebe giraju?

PetraB
    08. Rujan 2020. 10:08

Jos sam htjela komentirati ovo "naplacivanje" usluge... Meni je to uzas. Nemamo takav odnos ni s rodbinom ni s frendovima. Kod nas je najnormalnije poslati poruku ak idemo u grad ili do ducana treba li nekome nesto obaviti, kupiti, odnijeti, donijeti... Ak se kupuje, plati se onoliko koliko kosta (a i to cak nekad ne...sigurno necu frendici uzeti 5 kn za kruh ili za mlijeko ili slicno...) i to je to. Kad sam rodila i mm bio solo s klincim, oni bolesni, korona... Frendica mu je uredno obavila shoping ili dosla pricuvat klince da on ode. Buraz mi je kad je krenula korona, nestalo preNANa u Sisku, obisao 3 dm-a u zagrebu, pokupovao osim preNANa pelene, podloge, vlazne, blazinice... Ma shoping obavio od sigurno 1000 kn, dovezao nama doma stvari i ljutio se jer sam mu htjela platiti to sve (ni za stvari nije uzeo novce). Jbg, mi imamo takav odnos s ljudima. Dam ti i zadnju mrvu sa stola jer znam da ce ti ljudi biti tu kad ce meni trebati... I jesu... 🤷🏻‍♀️
    Mm kad treba nekaj popravljat, radit uvijek bez ikakvih pitanja ode, napravi i bok. Ne znam... Ja si ne mogu zamisliti da imam u zivotu ljude koji nisu takvi. Valjda imamo srece... Iako smo pred par godina i "cistku" napravili sto se tice prijatelja/poznanika/rodbine i ostalih.
    E da... Pada mi nesto na pamet... Uzela ja curama Novalac night (Megz je njega pila prije spavanja). Prekjucer bila 3. noc da sam im dala, znaci prva noc je bila ok, druga kaos i treca znate i same kak sam spavala... Jucer dala ponovno dvojku s rizinima i spavale bez problema i odmah im bolje. Slucajnost ili 🤔? Te tri noci su uredno pred jutro pocele cendrat dok prde i kad se trebaju pokakat, jutros nis, jedva skuzila i da su kakale. Hm, malo cudno

url=https://lilypie.com][/url

• Cecy
    08. Rujan 2020. 10:15

LoSa

Cecy

cure kada se vasima polozaj okica izjednacio ili je to jos u postupku? moja ce skoro 7 mjeseci i jos uvijek to nije skroz izjednaceno, npr. kad gleda ispred sebe, desno je bas na sredini, a lijevo je koji mm prema nosu ili kad joj usmjerim pogled lijevo, desno dode skroz do ruba, a lijevo bi trebalo jos koji mm da dode do ruba, a onda nekad uspije bas oba oka dovest do ruba u smjeru koje gleda…
    nisam sama pametna jel to jos uvijek prerano da budu skroz izjednacena, kad sam citala po internetu izbacuje samo taj strabizam, a opet ne vjerujem da je to jer kad joj prekrijem desno oko, ona lijevim prati isto kao desnim

Mojem nikad nije to tako bilo… sad na zadnjem pregledu kod okulista me pitala doktorica jesu li mu oci izjednacene i to mu provjeralvala…. pitaj pedijatricu jel mu to ok…. bolje nego citati internet

ma bile smo na pregledu prije 10-tak dana, nije nista spominjala oci, bas cu se zaletit ovih dana do nje da vidim jel to ok 

MaRe
    08. Rujan 2020. 10:17

Manich

https://www.calm-brook.hr/bicikli-tricikli-guralice/

Evo ako kojoj treba..

To ću mu kasnije kupiti jer sad se ne voli voziti tako, probali smo. Sad pošto se svuda diže bi mu kao tu guralicu hodalicu uzela pa da se s nečim zanima da ne dira sve ostalo...al mislim da ne bi to upalilo kao što si ja mislim 
    .
    Kako ih sprječavate da skidaju čarape sad kad je hladnije? Ja imam po cijelom stanu čarapa jer ju skine i natrpa u usta pa dok se te osuše mu druge stavim i tako u krug xD Nznm dal ima za bebe one papuče na čičak ili nešto...ne vidim kako drugačije da ih ne skida. 

MaRe
    08. Rujan 2020. 10:18

mom12

mare jel ti mislis na ono na kotacice pa oni ispred sebe giraju?

to da :)  ko bakice haha 
    Mislim da ću na fb vidjet ima li polovnih jer još ispod 500 nisam naišla a bome nedam tolike pare za "igračku" 

Grizli
    08. Rujan 2020. 10:22

Jutrooo... Super noc necu dalje o spavanju da ne copram... Sta je najbolje da cemo u lidl spremila ju, stavila u vrtic ja otisla obuci haljinu i pocesljat se, doslovno 1 min, vratim se ona spava ko klada. I evo jos spava 1h je prosao. Premjestila je u krevetic nije ni trepla. Tako da shopping je na cekanju.
    Mom algitan je ona smjesa u koju stavis ruku/nogu pa kad se stisne izlijes gips u to i dobis odljev. M sam napravila ih vec nekoliko i bas mi fora vidit kako joj rukica raste kroz mjesece. 😍 Al ostala bez te smjese i zamolimo ju vec kad je to joj preko puta. Dosao racun 180kn. Oma je na moje pitanje koliko je to doslo sve skupa sto sam narucila da uzme ona meni kaze 200 kn. Ja izvadila i dam joj i spremim tu vrecicu, a mm nije vidio da sma joj dala novce i on otisao vidjet koliko je to i dolazi do mene i kaze moramo mojoj sestri vratiti 180kn kazem ja pa 200 kn je ono i dala sam joj vec. Ona je stajala do nas i komentira pa da 20kn je dostava iz Zg do Pule. Mm ju je samo pogledao, ja nisam nis komentirala. Iskreno da sam znala da je 180kn i tako bi joj pustila tih 20kn za kavu ako nista jer nam je kao napravila uslugu, ne bi sigurno trazila 20kn natrag, al ona je bez pardona uracunala ih vec. Mislim necu umrijet od gladi za 20kn, al meni je to nepojmljivo. Mm nikad ne trazi novce natrag od nikoga za nista na sta ja poludim jer njegovi nam znaju naruciti iz Italije kad idemo stvari u vrijednosti 70-80 € sta nije malo pa on kaze ma ne treba, a ova se cigani za 20 kn. Kao i sto gospođa za rođendan posalje na viber sliku sto zeli, a to su redovito parfemi, sminka, nakit, cipele... Onako cifre fanj... Vec godinama joj mm poklanja poklon bon u DM-u od 200 kn 😂😂😆😆 ne pada nam napamet kupovat joj cipele od 1800kn jer ni sebi ih ne kupim.

Grizli
    08. Rujan 2020. 10:23

Joj mene zadnjih dana počinje boliti lijeva cica tokom dana. Nije puna jer nju obicno tokom noci posisa, ali osjetim tocno bolno mjesto na dodir. Ima nesto sto bi pomoglo da se ne događa to? 

Za pjesmice na hrv meni je super psic. Voli to slusat, za sad jos ne kuzi sve njegove funkcije ali pjesmice su super kad idu jedna za drugom pa imam tocno 4 min vremena da nestanem joj iz vidokruga bez drame. 

Mare za guralicu da se beba drzi za nju moj necak je imao ona ko mala kolica neka zelena iz ikee, unutra bi si vozio igracke i to je jako volio, cak je znao kad se umori sjest u to 😂, pa samo ga gurali u tome. Mislim da je nekih 150-200 kn to. 
    PetraB tako mi je zao da ne zivim blize tebi ja bi ti sa gustom dosla peglat besplatno eventualno za kavu i kocku cokolade... Ili ako ti treba slagat namjestaj kad budu radovi gotovi i to obozavam... Drago mi je da su cure ok unatoc virozi. Nadam se da neces biti bolesna, a mozda to da ti muz ne ide u it i nije lose. Kaze mi sestricna koja zivi u it da je situacija tamo katastrofa opet. Sta ne cudi jer talijani su inace jako prljavi i neuredni 🤭. 

08. Rujan 2020. 11:11

mom12

Taj bicikl imam to sam predprosle god kupila necaku i sestra mi rekla da ga uzmem kad bude trebalo.🤣

Meni je to super stvar ide do 3 godine i kako beba raste skidaju se djelovi pa postaje na kraju mali biciklic sto mi je super.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.