ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    08. Rujan 2020. 23:08

ja otkako sam sad rodila za vrijeme škole- preko tjedna, ne stignem popiti kavu s nikim a prošećemo ako ciljano idemo negdje. različita su smjena, nose užinu u školu- već sam pisala da kćer smije minimalno žitarice, tako da dok ih otpratim, dočekam, skuham, pospremim, razvezem na aktivnosti- ode dan. 
    mene ubija alergija, i nespavanje

[iimg]

MaRe
    08. Rujan 2020. 23:19

DeeSb sad sam pogledala na njemackoj stranici od Dm-a i tamo ima dvojka u novoj ambalaži pa ce valjda doci i kod nas uskoro. Ali mislim jedinicu da pljuju u recenzijama naveliko...digli su cijeni a smanjili za sto grama gramazu.

• Zarica
    09. Rujan 2020. 00:06

Mrgud, ak se sjecas, ta poza dlanovi i stopala je ona za koju sam skoro cijeli jedan sat sumnjala da je pravilno puzanje Moj se postavlja nekad tako, al na sekundu i cini mi se slucajno. Za zobene mi se cini pretesko prije spavanja, al realno nemam pojma. Ja mu dajem one instant.

E i moj je lud za kablovima. Punjaci, zice kod telke, od pegle. Bas nateze sve ful. Sa hranilice sam skinula ono zastitno remenje pa se s tim zna dugo igrat, isto podsjeca na kabel. Naravno, jako pazim kad ima neku takvu neku spagu. Al u svakom slucaju, bilo kakve spage, kavlovi itd bas je lud za tim. Meni preslatko kak se poceo glasati. Bas razgovjetno slogove izgovara 'kej kaj dej ga gu da daj' i to potraje ko da pricu prepricava:).

Lorena, stavi sliku od bebaca u index. Smiluju se nekad i najgori

• Zarica
    09. Rujan 2020. 00:11

Btw. mi turbo stanove gledamo. Odlucili probat uhvatit APN pa ako uleti nesto super. Svaki dan kad mm dodje s posla letamo po stanovima. Mada smo uzasno nepovjerljivi i ne svidja nam se uopce ideja ostavljanja 10-15k eura prije nego je kredit od strane APNa uopce odobren, al cini se da je to jedini nacin... Danas smo nasli stan koji nam se svidja pa smo na sto muka.

09. Rujan 2020. 09:51

Hrj curke evo i moj malac nocas se svako malo budio kenkao ustajao u kreveticu ja ga spustim dam dudu on zaspi i tako cijelu noc jednom je jeo oko 3h i do jutra kenkanje. Neznam sta mu bi.. Ja komirana a danas opet turbo dan imam. 😒 
    E da Lavice malac je tada vec sjedio sam ali niie htio biti tako dugo sjedne i srusi se onako iza i tako stalno.. Zato je ona rekla da ga stavljam u sjedeći položaj da se navikne tako biti.. Nije da vidim neku veliku gresku u tome ako je ona tako rekla da napravim nije da ga forsiram na nesto s obzirom da se sa 5 mj vec vukao u krilu da sjedi sto mu nismo davali bas ali nemozes ni vuc djete u lezeci polozaj ako on vristi cim ga krenes polec.. Svatko ima drugacije glediste oko toga.. Kao i oko drugih stvari.. Davanje odredjene hrane i slicno tome.. 

• Zarica
    09. Rujan 2020. 10:07

Vjerojatno bi ga dobili, al nije sigurno. Ovisi o broju prijava,  a onda o redoslijedu. Nas bi po redoslijedu bio tamo negdje iza. Takodjer, ove godine navodno nema toliko love u APNu. Na trzistu se takodjer osjeti efekt APNa tako da nam je manje riskantno kupit stan kasnije kad kad ga nece biti, ako sada ne uspimo ispregovarat bar s manje rizika. 

• Zarica
    09. Rujan 2020. 10:19

Nama su noci sve bolje. Zadnjih par dana odspava u susu od 9 do 6, a danas sam mu pustila njegovog medu da mu svira pa produzio i do 7. Neki dan zbrajala, u 24 sata odspavao 13 sati. Zvuci mi cist ok. Nadam se da ovo jutarnje zatisje znaci da ste svi dugo i mirno pajkili:) 

DeeDee
    09. Rujan 2020. 10:45

Ja sam u PMS-u tako da čistim, spavam, jedem i žalim se da sam debela i beskorisna pa ne stignem tipkat😂 
    Noć prošla po novom obrascu standardno, buđenje na svaka 2i30, 3 sata 🤦 a sad spava već skoro 2 tako da se ne smijem žalit

[/url

DeeDee
    09. Rujan 2020. 11:21

Meni je preslatko to pljeskanje 🥰
    Baš mi neki dan mama govori kako V plješće lijevom rukom, i fakat da. Jel se može već sad kužiti hoće biti ljevaci ili dešnjaci, do kad se to oblikuje i mijenja? 🤔
    Kad poseže za nečim mi se čini da jednako obje koristi..
    .
    Mikio, nadam se da će brzo proći. Pokušaj si olakšati s tim, ako možeš uloviti koju minutu sjedenja/ležanja

[/url

• Zarica
    09. Rujan 2020. 11:24

joj meni to pljeskanje tak slatko:) isto jedno jutro samo krenuo s tim. Sad obozava kad naizmjenicno pljeskamo. Mikio, nasli cak 2 na Spanskom koja su nam stvarno ok za iducih cca 5 - 7godina, al cijene fakat nerealne, a ljudi nisu spremni pregovarat. Ovo je jedan od ta 2 Jedino s APNom trenutno ima smisla. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.