ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    08. Rujan 2020. 11:14

MaRe

mom12

mare jel ti mislis na ono na kotacice pa oni ispred sebe giraju?

to da :) ko bakice haha
    Mislim da ću na fb vidjet ima li polovnih jer još ispod 500 nisam naišla a bome nedam tolike pare za "igračku"

Ja sam lani uzela nećakinji drvenu prekrasnu i još ispred ima 7 vrsta didaktičkih igračaka. Bilo je nekih 350-400kn, na fejsu mi izletio oglas i slučajno..mislim da se stranica zove kidzila 

[/url

08. Rujan 2020. 11:15

Mi imamo guralicu hodalicu od Fisher price ali uzela ssm polovnu meni je to super.. Cvrsta je i teska tako da malac nemoze past uz nju a kada zeli gurati bas ju mora cvrsto primit i uprijeti da gura.. 

• mom12
    08. Rujan 2020. 11:34

Grizli glupa sam ispala😅😅....
    Ja sam za otisak uzela u magic babyu nesto sa kao gispom al nije gisps...
    Ja napokon sastavila vrtic mala se igra ima pola sata ne cuje se😄😄...

mala.le.90.
    08. Rujan 2020. 11:51

Ja dajem zasad samo smoki, moj prvi flips da jede rukama. Tako mi je najsigurnije poceti s komadicima. Moj mali je jucer prvi put od rodjenja imao dan bez kakice..da vidimo kako je i to🙈
    Mi ne dajemo igracke. Ima jednu koja ga zabavi 15 sekundi.
    I dalje su mu favoriti kasike, vrecice i daljinski😩
    I opcenito mu ne planiram kupovati ni davati puno igracaka. Znam po iskustvu bliznjih da sto vise imaju, to se manje znaju igrati..

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• mom12
    08. Rujan 2020. 11:52

I moja guta...al ja joj dam npr kruh onako koricu...i libenicu sam joj dala...
    Ona to cuca i mozda desnima mao zvace...
    Jucer joj dala vocni jogurt i to od jagode☺☺☺...

DeeDee
    08. Rujan 2020. 11:57

Mojoj su najdraže igračke plastična šuškava vrećica i moje šlape, vezice od hlača i limenka pive 😂  to je ono do čega uvijek pokušava doći 🤣🤣🤣
    Mikio moja je jučer prvi put jela oslića tako na sitne komadiće i to sam se iznenadila, inače apsolutno sve mora bit zblendano, čak i na pahuljice ako su preguste prestane otvarati usta 🤷

[/url

MaRe
    08. Rujan 2020. 12:26

mom12

I moja guta…al ja joj dam npr kruh onako koricu…i libenicu sam joj dala…
    Ona to cuca i mozda desnima mao zvace…
    Jucer joj dala vocni jogurt i to od jagode☺☺☺…

Moj nema zube al kad naleti na komadić onda baš žvače tako da sam mu počela manje blendati..tipa jednom provrtim tek toliko da nije veliki komad mesa. Neki dan sam mu baš za probu dala onak komadić mesa da vidim i sažvakao ga je..isto tako tjesteninu...samo mu na pola i ostalo žvače. Mislim da je više mene strah davat mu krutiju hranu nego što on nije spreman a i brže mi ide kad ga ja hranim nego da mu dam da brljavi tri dana 🙈
    Isto sam mu dala koricu kruha al on to pregrize odmah na pola xD Moram naći tvrđi kruh hahaha  I kad vidi da ja jedem onda se penje po meni i traži da mu dam pa mu dajem sredinu nek žvače.
    .
    Voćni jogurt je probao od breskve...to sam mu u kukuruznu krupicu stavila. Prvo mu malo dala čisto i onda pomiješala. 
    I nektarinu je sam jeo....bila neka tvrđa pa mu dala da žulja desne, na kraju je načeo i pola pojeo...to tako slatko jede da i meni dođe da uzmem jesti 
    .
    Mala.le vidiš na taj flips sam zaboravila...idem mu dns u dm po hranu pa ću i to uzeti..to mu mogu dati da sam jede pa nek se zabavlja. 

08. Rujan 2020. 12:48

MaRe

mom12

I moja guta…al ja joj dam npr kruh onako koricu…i libenicu sam joj dala…
    Ona to cuca i mozda desnima mao zvace…
    Jucer joj dala vocni jogurt i to od jagode☺☺☺…

Moj nema zube al kad naleti na komadić onda baš žvače tako da sam mu počela manje blendati..tipa jednom provrtim tek toliko da nije veliki komad mesa. Neki dan sam mu baš za probu dala onak komadić mesa da vidim i sažvakao ga je..isto tako tjesteninu…samo mu na pola i ostalo žvače. Mislim da je više mene strah davat mu krutiju hranu nego što on nije spreman a i brže mi ide kad ga ja hranim nego da mu dam da brljavi tri dana🙈
    Isto sam mu dala koricu kruha al on to pregrize odmah na pola xD Moram naći tvrđi kruh hahaha I kad vidi da ja jedem onda se penje po meni i traži da mu dam pa mu dajem sredinu nek žvače.
    .
    Voćni jogurt je probao od breskve…to sam mu u kukuruznu krupicu stavila. Prvo mu malo dala čisto i onda pomiješala.
    I nektarinu je sam jeo….bila neka tvrđa pa mu dala da žulja desne, na kraju je načeo i pola pojeo…to tako slatko jede da i meni dođe da uzmem jesti
    .
    Mala.le vidiš na taj flips sam zaboravila…idem mu dns u dm po hranu pa ću i to uzeti..to mu mogu dati da sam jede pa nek se zabavlja.

Jbt nektatine, naranče moj malac to jos nije probao.. Nisam kupovala kad mi to sad nije fino kad krene sezona bude bolje pa cu onda ali evo i zaboravila dsm na to skroz.. Probao je limun hahha i voli ga nije se cak ni stresao na njega. 

DeeSB
    08. Rujan 2020. 14:06

Evo nama 3. zubic vani...gornja jedinica 💪 a i slijedeci se probija pomalo 😀
    Sefica isto jede komadice....iako skroz male, pogotovo kad smo same jer je mene strah, ali fino zvace. Ako joj dam bananu ili tako nesto navali kao luda, hoce otkinuti veliki komad. I kad vidi da jedem odmah se penje po meni, sta god da joj pruzim ona otvara usta....poguzija 🤣 Morat cu i ja taj flips uzeti da probamo.
    -
    I kupila sam joj onu nukovu magicnu casu i fino pije iz nje, ali kad joj dam iz prave case (plasticne) bude najsretnija iako sve isprolijeva 😀

L 💛

PetraB
    08. Rujan 2020. 14:09

A mikio nemam pojma vise. Mislim vjerojatno se poklopilo bas sve u isto vrijeme sasvim slucajno. Bitno da su bolje danas 😊 A mm i meni sve gore ipak. Nadamo se samo da ce kao i kod njih biti, dva dana pa na bolje 😅
    Grizli joj da, talijani su bas cudni. Al ajde on je smjesten u hotelu i kaze da je stvarno sve ok, mjeri se temp svaki put na ulazu i naravno maske obavezne unutra, osim u restoranu za vrijeme jela. A i brodogradiliste je ful rigorozno kaj se mjera tice tak da recimo da smo mirni po tom pitanju. Ne idu nikam u grad i slicno pa ajde. A koliko je MENI bolje da je doma, ne znam kaj bi ti rekla 😅... Dovoljne su mi njih dvije bolesne, a on je extra nervizan kad je bolestan tak da me obicno sano zivcira 😂. A i radovi ce nam opet malo se pomaknuti, pa Juraj jos jedan tjedan vise je doma... A ono... Vec sam mu 5 puta rekla danas ma bit ce ti bolje, mozes ti i sutra otic vec 🙈😅🙈😅🙈 Za sada smo si ok, cak je juhu skuhao, ja idem sad ostatak rucka. 🤭

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.